Hodnocení firmy Aqua progress, s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
Miloslav Jeřábek
5.4.2017
*
*
*
*
*

Reagovali jsme na nabídku rozboru pitné vody. Zástupkyně fy. p. Rosenberg po domluvě dojela do bytu. Rozbor vody co provedla je naprosto nepoužitelný. Buď to opravdu neumí, nebo záměrně zkreslovala hodnoty (k horšímu) , aby mohla argumentovat při nabídce vlastní ůpravy vody. O žádné tyhle nabídky jsme nestáli !!! Snažila se nám zboží vnutit velmi nevybíravým způsobem !!! Jedná se tedy o skrytý podomní prodej ("šmejdi") Rozbor vody byl nevěrohodný, tak jsem následně nechal provést rozbor ve státní zkušebně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Karel Nový
22.1.2016
*
*
*
*
*

Tuto společnost (Aqua Progress) mohu jen doporučit. Je to asi půl roku, co jsem si zakoupil úpravnu vody a zatím jsem velice spokojen. Doufám, že moje spokojenost bude i nadále pokračovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne6
monika.jesterka
29.9.2015
*
*
*
*
*

Řešit vodu jsem nikdy nepovažovala za potřebné. Podnět jsem dostala až od svého gynekologa, kdy se u mě v těhotenství vyskytly potíže. Tehdy to začalo, hledala jsem, porovnávala - cena, kvalita, servis, atd. Našla jsem spoustu firem které nabízejí úpravny vody. V tomto směru se projevil manžel, který nechtěl žádné čínské nebo polské výrobky. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli nešetřit a koupit kvalitní výrobek. Dnes toho nelitujeme, firma AQUA PROGRESS reagovala rychle a i dnešní požadavky vyřizují včas. Navíc jsme si od nich nedávno koupili čističku vzduchu, kterou mohu pouze doporučit stejně tak jako tuto firmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne5
l.kratka
14.9.2015
*
*
*
*
*

Hledala jsem firmu, která by mi pomohla s tvrdostí vody. Po mnohých variantách a prozkoumání recenzí, jsem se rozhodla oslovit firmu AQUA PROGRESS, která mi zpracovala návrh řešení přímo na naši vodu. Po zakoupení doporučeného výrobku rozhodnutí nelituji a firmu AQUA PROGRESS doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne5
Josef Krejčí
3.9.2015
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojen s úpravnou vody od Aqua progress, s.r.o. Vyřešila naše problémy s pitností vody. Úpravna funguje bez problémů. Máme ji v rodinném domě cca 3 roky a výrazně zlepšila můj a manželčině zdravotní stav. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne5
Svatava Flochová
11.7.2015
*
*
*
*
*

S touto firmou máme až varující zkušenosti. Zástupkyně firmy nám doslova vnutila filtrační zařízení za 40 000 Kč s použitím "důkazů" od demonstrace nebezpečné závadnosti naší vody po potvrzení léčivých účinků takto upravené vody proti rakovině. Rakovinu v rodině máme, tak jsme zařízení koupili. Po třech týdnech používání jsme oba, já i syn, pocítili vážné zdravotní problémy. Když jsem zařízení chtěla vrátit, setkala jsem se s výmluvami, odmítáním, přesvědčováním. Požádali jsme o rozbor Krajskou hygienickou stanici, jejíž závěrečná zpráva potvrdila, že došlo k podstatnému snížení minerálních látek ve vodě v ukazatelích hořčík, vápník, chloridy, sodík...pod mezní hodnotu stanovenou vyhláškou ministerstva zdravotnictví. Následně jsme zjistili, že firma Aqua Progress už byla pokutována za používání nekalých obchodních praktik.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne5
bohous k
26.8.2014
*
*
*
*
*

doporucuji,spolecnost vyresila pitnost vody ze studny a cela rodina jsme velice spokojeni s kvalitou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne6
David Polák
31.7.2014
*
*
*
*
*

Nakoupil jsem si jednu úpravnu vody od společnosti Aqua progress a jsem opravdu velice spokojen. Super bylo i jednání a ochota této firmy. mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne5
Přidat hodnocení
tel:
+420 567 213 307
fax:
+420 567 212 044
e-mail:
office@aquaprogress.cz
web:
www.aquaprogress.cz/
  • Pecháčkova 290
  • Přibyslav
  • 582 22
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0018:00
  • Út 8:0012:00 13:0018:00
  • St 8:0012:00 13:0018:00
  • Čt 8:0012:00 13:0018:00
  • 8:0012:00 13:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo