Hodnocení firmy Barlett & Cenbright, s.r.o.

*
*
*
*
*
13 hodnocení
Anonymous
18.3.2019
*
*
*
*
*

Se společností Barlett Cenbright spolupracujeme už řadu let, proto velké díky a Vaše služby, sice je personálek na trhu spousty, ale kvalitní životopisy a skvělou komunikaci nabízí jen tato firma, je vidět, že vědí, co dělají. Spokojený klient.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
veru.kvi
16.1.2019
*
*
*
*
*

Spolupráce s firmou Barlett & Cenbright byla na velmi dobré úrovni. Sehnali mi práci, kterou jsem hledala, vyjednali super podmínky pro nástup.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Emm33
15.12.2018
*
*
*
*
*

Firma Barlett & Cenbright byla pro mě velmi dobrou zkušeností. Chtěla jsem uplatnit zkušenosti z bývalé práce, ze které jsem bohužel měla po několika nestabilních problémech jen špatné vzpomínky. Rozjezd nebyl tak náročný, protože jsem věděla, co bych měla a neměla dělat. Jediný problém byl se „spřátelit“ s jejich databází. Naštěstí jsem to nějak zvládla s pomocí dobrého školení a trpělivosti vedoucí. Zázemí této firmy na pobočce se mi líbilo. K dispozici vše od kávy až po mikrovlnku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra4295
17.11.2018
*
*
*
*
*

Práce v Barlett & Cenbright jako personalistka mě velmi bavila. Pracovala jsem tam přibližně rok a 2 měsíce. Zázemí v Praze bylo krásné jedině smůla, že parkování nebylo zrovna vyřešené. Práce byla velmi zajímavá a pro mě nová věc. Začátky byly těžké, plácala jsem se v tom jak kapr v bahně. Poté jsem se do toho dostala a začlo mě to velmi bavit. Komunikace s nadřízeným byla dobrá a odezva rychlá. Práce určitě není pro nějaké lenochy, celkem dost práce. Tím, ale nechci strašit, protože se to dá v pohodě zvládnout, jen člověk musí mít trochu trpělivosti a nebýt úplně líný. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymous
9.11.2018
*
*
*
*
*

hrozné jednání, na pohovoru mi naslibovali pěkné peníze, nakonec jsem dostala nejdřív dohodu s tím, že pak bude hpp, minimálně na 15 čistého, ale nakonec ani to nebyla pravda, a jako poslední se dovíte, že jste skutečně placeni od nástupu uchazečů do nové práce. Opravdu nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
lenickapink
15.10.2018
*
*
*
*
*

Tak tohle byl teda pořádnej fofr. Sice jste mi říkali, že práci sežene rychle. Ale že to celé bude trvat jen 14 dní, to by mě nenapadlo. Veliké, ale opravdu veliké dík!!! Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jarmila
8.10.2018
*
*
*
*
*

Vezmu to rychle a stručně: poradili mi, pomohli mi a sehnali mi práci. 100% doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pavlína K.
30.9.2018
*
*
*
*
*

Ještě jednou moc děkuji za pomoc s úpravou životopisu a přípravou na pohovor. A omlouvám se, že jsem byla z počátku nepříjemná, nevěděla jsem, jak personální agentury fungují a myslela jsem, že mi nemáte co nabídnout. Nebýt vás, tak teď nejsem tam, kde jsem - nová práce mě zatím moc baví. Ozvu se ještě po zkušebce :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
rampik14
21.9.2018
*
*
*
*
*

Tahle agentura mě oslovila, když jsem hledal nové zaměstnání. Sehnali mi práci, ve které jsem doteď - a to rychle a bez zbytečných průtahů. Domluvili mi i lepší podmínky, než jsem měl v bývalé práci. Je vidět, že v tom umí chodit...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
radka
20.9.2018
*
*
*
*
*

Před 3 měsíci jsem skončila na pobočce v Brně, protože jsem se rozhodla dodělat školu. Pracovala jsem na pozici personální asistentka a nemůžu si stěžovat, vzali mě bez zkušeností a vše naučili. Ze začátku jsem se hodně bála telefonování, protože jsem dost stydlivá, ale celkem rychle jsem se otrkala. Vyhledávání životopisů pro mě byla pohodička. První 2 nástupy jsem udělala hned první měsíc a to jsem skoro nic neuměla. Byla to moje první práce po škole, takže nevím, jak to funguje jinde, ale práce zde mi pěkně utíkala a dost bavila :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Zenklova 32/28
  • Praha 8 - Libeň
  • 180 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo