Hodnocení firmy Barlett & Cenbright, s.r.o.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Emm33
15.12.2018
*
*
*
*
*

Firma Barlett & Cenbright byla pro mě velmi dobrou zkušeností. Chtěla jsem uplatnit zkušenosti z bývalé práce, ze které jsem bohužel měla po několika nestabilních problémech jen špatné vzpomínky. Rozjezd nebyl tak náročný, protože jsem věděla, co bych měla a neměla dělat. Jediný problém byl se „spřátelit“ s jejich databází. Naštěstí jsem to nějak zvládla s pomocí dobrého školení a trpělivosti vedoucí. Zázemí této firmy na pobočce se mi líbilo. K dispozici vše od kávy až po mikrovlnku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra4295
17.11.2018
*
*
*
*
*

Práce v Barlett & Cenbright jako personalistka mě velmi bavila. Pracovala jsem tam přibližně rok a 2 měsíce. Zázemí v Praze bylo krásné jedině smůla, že parkování nebylo zrovna vyřešené. Práce byla velmi zajímavá a pro mě nová věc. Začátky byly těžké, plácala jsem se v tom jak kapr v bahně. Poté jsem se do toho dostala a začlo mě to velmi bavit. Komunikace s nadřízeným byla dobrá a odezva rychlá. Práce určitě není pro nějaké lenochy, celkem dost práce. Tím, ale nechci strašit, protože se to dá v pohodě zvládnout, jen člověk musí mít trochu trpělivosti a nebýt úplně líný. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymous
9.11.2018
*
*
*
*
*

hrozné jednání, na pohovoru mi naslibovali pěkné peníze, nakonec jsem dostala nejdřív dohodu s tím, že pak bude hpp, minimálně na 15 čistého, ale nakonec ani to nebyla pravda, a jako poslední se dovíte, že jste skutečně placeni od nástupu uchazečů do nové práce. Opravdu nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lenickapink
15.10.2018
*
*
*
*
*

Tak tohle byl teda pořádnej fofr. Sice jste mi říkali, že práci sežene rychle. Ale že to celé bude trvat jen 14 dní, to by mě nenapadlo. Veliké, ale opravdu veliké dík!!! Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jarmila
8.10.2018
*
*
*
*
*

Vezmu to rychle a stručně: poradili mi, pomohli mi a sehnali mi práci. 100% doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlína K.
30.9.2018
*
*
*
*
*

Ještě jednou moc děkuji za pomoc s úpravou životopisu a přípravou na pohovor. A omlouvám se, že jsem byla z počátku nepříjemná, nevěděla jsem, jak personální agentury fungují a myslela jsem, že mi nemáte co nabídnout. Nebýt vás, tak teď nejsem tam, kde jsem - nová práce mě zatím moc baví. Ozvu se ještě po zkušebce :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rampik14
21.9.2018
*
*
*
*
*

Tahle agentura mě oslovila, když jsem hledal nové zaměstnání. Sehnali mi práci, ve které jsem doteď - a to rychle a bez zbytečných průtahů. Domluvili mi i lepší podmínky, než jsem měl v bývalé práci. Je vidět, že v tom umí chodit...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radka
20.9.2018
*
*
*
*
*

Před 3 měsíci jsem skončila na pobočce v Brně, protože jsem se rozhodla dodělat školu. Pracovala jsem na pozici personální asistentka a nemůžu si stěžovat, vzali mě bez zkušeností a vše naučili. Ze začátku jsem se hodně bála telefonování, protože jsem dost stydlivá, ale celkem rychle jsem se otrkala. Vyhledávání životopisů pro mě byla pohodička. První 2 nástupy jsem udělala hned první měsíc a to jsem skoro nic neuměla. Byla to moje první práce po škole, takže nevím, jak to funguje jinde, ale práce zde mi pěkně utíkala a dost bavila :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kateřina
16.9.2018
*
*
*
*
*

Pracovala jsem u této firmy přes tři roky, než jsem šla na mateřskou. Je pravda, že první dny byly trošku hektické. Chvilku mi trvalo, než jsem se naučila vyhledávat CVčka a pochopila, jak to vlastně celé funguje. Pokud chcete chodit do práce jen proto, abyste si surfovali na internetu a chatovali na Facebooku, tak ruce pryč - určitě najdete vhodnější firmu. V této firmě po vás budou vyžadovat práci, budou vás vést k tomu, abyste byli opravdu dobří. Žádný učený z nebe nespadl a tak nečekejte, že budete hned všechno umět a vyděláte balík. Pracovala jsem na pobočce v Hradci Králové, za první měsíc jsem si vydělala ušmudlaných 15 000 Kč, druhý už jsem vydělala přes 16 000 Kč a po necelém roce více jak 20 000 Kč. Před odchodem na mateřskou jsem měla na výplatní pásce minimálně 28 000 Kč čistého každý měsíc. Nevím, jak je to teď, ale za mě zaměstnancům rozdávali i roční bonusy, když se firmě dařilo - něco jako třináctý plat. Lhala bych, kdybych řekla, že se mi tam hned od začátku líbilo. Bylo toho na mě dost a přišla jsem si v jednom kole. Po týdnu jsem chtěla skončit, ale nakonec jsem tomu dala šanci - ještě že tak. Zhruba po měsíci, když už jsem se naučila lépe vyhledávat životopisy a zlepšila se v komunikaci s potencionálními zájemci o zaměstnání, šlo to lépe od ruky. Po půl roce už jsem byla jako ryba ve vodě. Vedení je přísnější, za to ale vysvětlí vše, co je potřeba a pravidelně vás motivuje k tomu, abyste podávali co nejlepší výsledky. Jako největší výhodu beru to, že když máte výsledky, fakt si vyděláte. Je jasné, že když to zabalíte po pár týdnech, nebo měsících, připravíte se o to, že se budete přirozeně zlepšovat. Ty tři roky mi daly hodně, naučila jsem se toho spoustu a nemůžu na své bývalé zaměstnavatele říct křivého slova. Kdo se nebojí práce a chce si vydělat fakt hezké peníze, tomu rozhodně doporučuji - jen to nebude hned. Byla jsem velmi spokojená, protože můj plat neměl žádný strop a vždy jsem dostala to, co jsem si zasloužila. Katka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
samanta878
11.9.2018
*
*
*
*
*

Ve firmě jsem pracovala, chtěli hodně práce, je to velký stres, ale zase fér jednání a člověk aspoň ví co má dělat celý den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Zenklova 32/28
  • Praha 8 - Libeň
  • 180 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo