Hodnocení firmy Barlett & Cenbright, s.r.o.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
Radim.rychly2
20.10.2019
*
*
*
*
*

Po delší době jsem našel společnost, která měla zájem mi najít práci a brala mě opravdu jako lidskou bytost a né jen jako číslo, které rozesílá na všechny strany, moc děkuji za práci, kterou mi našli!! Díky vám jsem na pohovoru uspěl.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
_______
16.10.2019
*
*
*
*
*

Zaměstnance vybírají pečlivě (teda z toho co je a to není často nic moc slavného). Klady jsou pracovní doba, dobrá dostupnost do práce (Praha). Je tady jistota, že se celý den nezastavíte, abyste měli obrat a nevyhodili Vás z důvodu, že máte malou produktivitu- jak se stalo více lidem zde. Šéfa neuvidíte klidně několik dní, nezajímá se o vás, nikdo v kanceláři vám neporadí po jednodenní zaškolení a když se zeptáte dostanete odpověď, která vám vůbec nepomůže. Práce monotónní, takže se jí za určitou dobu naučí i hloupejší jedinec. Jednání v rámci firmy vypadá na úrovni, ale upozorňuji, není. Takže pokud chcete celý den hledat v nepřehledné databázi v které ani dobře vyhledávat nejde, stresovat se a mít krize několikrát denně, jak mi bylo řečeno, jako zaměstnanci, kteří tam pracují několik let, tak je to práce pro vás. Když někoho najdete, tak vám rekne, že zájem nemá, takže 95% neúspěch. Jak tady někdo psal, že se naučíte mluvit, to se spíš naučíte opakovat 3 věty pořád dokolečka 30x denně, takže pokud chcete dělat něco blízkého personalistice, tak tohle to určitě není. Kariérní postup tady taky rozhodně nehledejte, lidé si svoje místo hlídají moc dobře a nikoho dalšího školit a platit nechtějí. Dobrá zkušenost, ale už nikdy. A více hodnocení je v nepotvrzených komentářích, protože ty na hlavní stránce musí být ověřené pracovním mailem, což u lidí, které vyhodili ani nejde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
19.5.2019
*
*
*
*
*

Tuhle práci prosím vás nikdo neberte. Ozvou se vám až měsíc po pohovoru že jste teda byli přijatí, pak se trmácíte na jednodenní školení do Prahy kde podepíšete smlouvu na DPP, přitom vás ujišťují že je to normální postup, že za dva týdny podepíšete smlouvu na HPP. Školení bylo v pořádku, v jejich systému není složité se orientovat. Pak teda začínáte na vlastní pěst mimo Prahu, úplně sami ve své kanceláři. Ať děláte co děláte, jejich databáze se seká, padá, a 95% lidí kterým zavoláte s nabídkou zaměstnání vás odpálkuje s tím že už práci dávno mají. Po třech dnech mi zavolali a s ledovým klidem mi oznámili, že končím, protože jsem neměla výsledky. Byla jsem v šoku, přišla mi to jako velmi zvrácená praktika, protože jsem dělala všechno správně, dva dny byly bez problému, akorát ten třetí den nikdo neměl o práci zájem, tak se teda rozhodli že mě raději vyhodí. Nechápu o co této firmě vlastně jde, ale rozhodně není košér.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
Anonymous
18.3.2019
*
*
*
*
*

Se společností Barlett Cenbright spolupracujeme už řadu let, proto velké díky a Vaše služby, sice je personálek na trhu spousty, ale kvalitní životopisy a skvělou komunikaci nabízí jen tato firma, je vidět, že vědí, co dělají. Spokojený klient.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
veru.kvi
16.1.2019
*
*
*
*
*

Spolupráce s firmou Barlett & Cenbright byla na velmi dobré úrovni. Sehnali mi práci, kterou jsem hledala, vyjednali super podmínky pro nástup.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Emm33
15.12.2018
*
*
*
*
*

Firma Barlett & Cenbright byla pro mě velmi dobrou zkušeností. Chtěla jsem uplatnit zkušenosti z bývalé práce, ze které jsem bohužel měla po několika nestabilních problémech jen špatné vzpomínky. Rozjezd nebyl tak náročný, protože jsem věděla, co bych měla a neměla dělat. Jediný problém byl se „spřátelit“ s jejich databází. Naštěstí jsem to nějak zvládla s pomocí dobrého školení a trpělivosti vedoucí. Zázemí této firmy na pobočce se mi líbilo. K dispozici vše od kávy až po mikrovlnku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Petra4295
17.11.2018
*
*
*
*
*

Práce v Barlett & Cenbright jako personalistka mě velmi bavila. Pracovala jsem tam přibližně rok a 2 měsíce. Zázemí v Praze bylo krásné jedině smůla, že parkování nebylo zrovna vyřešené. Práce byla velmi zajímavá a pro mě nová věc. Začátky byly těžké, plácala jsem se v tom jak kapr v bahně. Poté jsem se do toho dostala a začlo mě to velmi bavit. Komunikace s nadřízeným byla dobrá a odezva rychlá. Práce určitě není pro nějaké lenochy, celkem dost práce. Tím, ale nechci strašit, protože se to dá v pohodě zvládnout, jen člověk musí mít trochu trpělivosti a nebýt úplně líný. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Anonymous
9.11.2018
*
*
*
*
*

hrozné jednání, na pohovoru mi naslibovali pěkné peníze, nakonec jsem dostala nejdřív dohodu s tím, že pak bude hpp, minimálně na 15 čistého, ale nakonec ani to nebyla pravda, a jako poslední se dovíte, že jste skutečně placeni od nástupu uchazečů do nové práce. Opravdu nedoporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne2
lenickapink
15.10.2018
*
*
*
*
*

Tak tohle byl teda pořádnej fofr. Sice jste mi říkali, že práci sežene rychle. Ale že to celé bude trvat jen 14 dní, to by mě nenapadlo. Veliké, ale opravdu veliké dík!!! Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jarmila
8.10.2018
*
*
*
*
*

Vezmu to rychle a stručně: poradili mi, pomohli mi a sehnali mi práci. 100% doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Zenklova 32/28
  • Praha 8 - Libeň
  • 180 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo