Hodnocení firmy Tesco Stores ČR a.s.

*
*
*
*
*
134 hodnocení
vlada-k
9.1.2019
*
*
*
*
*

Vadí mi nešťastné rozmístnění regálů v prodejně a potom přístup ochranky prodejny kontrolovala mě zda mám účtenky z nákupu nevím zda má má to právo příště ji budu ignorovat protože nákup můžu mít z jiné prodejny a prodejna má být zabezpečená tak aby zboží nebylo možné pronést děkuji za pochopení Vladimír Kašuba

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
denisa m.
23.12.2018
*
*
*
*
*

Poprve jsem vyuzila sluzby itesco a spise naposledy. Nakup byl ok,ale trochu mi vadil pristup zamestnance k zakaznikovi, heslem nas zakaznik nas pan se tu urcite neridi.Skoda,jinak dobry napad.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
laddy.lay
13.12.2018
*
*
*
*
*

Naprostá idiocie! Objednány 2 výrobky, navržena záměna hodnotnějšího (cena 720,-Kč) za "náhradu" - naprosto neodpovídající objednanému (cena 110,-Kč)... Místo předpokládaného nákupu za více než 1.000kč se tak realizoval obchod za cca 300,-Kč, přesto bylo dopravné účtováno v plné výši... Z původních přijatelných necelých 7% za dopravu se tak rázem stalo 23%. NIKDY VÍCE!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
AnnaSmolikova
10.12.2018
*
*
*
*
*

V neděli 9.12. jsem nakupovala v Tescu ve Valašském Meziříčí a byla jsem velmi nespokojena s pokladní. Platila jsem tisícikorunovou bankovkou a pokladní mě vrátila jen do pětistovky . Po reklamaci velmi neochotně zavolala druhou pracovnici, nejprve mě chtěli odbýt, že mě dají vědět až večer udělají kasu, jestli je tam nějaký nějaký přebytek. Po dlouhém dohadování nakonec udělali kasu a přebytek 500 Kč tam byl . Ani se pořádně neomluvili !!!!!! U pokladny jsem strávila víc jak půl hodiny

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zfeigl
23.11.2018
*
*
*
*
*

byl jsem velmi spokojen s cenami a výběrem zboží

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marukalu
17.11.2018
*
*
*
*
*

Jsem spokojena a rada u vas nakupuji.Je zde nejvetsi nabidka a vse pod jednou strechou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vorisekstanislav
3.11.2018
*
*
*
*
*

je výborná

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
el
6.10.2018
*
*
*
*
*

Hodnotím online nákup v Tesco: Zrušili mi již rezervovaný a uložený čas nákupu - ve špičce v neděli. A když jsem jim podal online stížnost s tím, že jim svou rezervaci doložím, přestali se mnou komunikovat. Najednou jsou všichni operátoři obsazeni. Dříve jsem byl spokojený, ale kvalita online nákupu se tu kontinuálně zhoršuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bazkladno
2.10.2018
*
*
*
*
*

Nakup prostrednictvim iTesco neodpovidal objednavce. Zamena lahvi s alkoholem, cena nakupu se kupodivu zmenila v neprospech kupujciho o 200,-Kc. Rozhodne NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
27.9.2018
*
*
*
*
*

Chodil jsem do Tesco nakupovat pravidelne a celkem rad, protoze tam byl klid. Pouzivam minuly cas, protoze po dnesku budu nakupovat jinde. Zapomnel jsem v aute tasku, nakupoval jsem do plastoveho kosiku a protoze platim kartou, nemel jsem zadnou hotovost na uvolneni voziku. Zaplatil jsem u samoobsluhy a zeptal se dohlizejici prodavacky, jestli si zbozi muzu odnest do auta, ze kosik hned vratim. To ze ne, ze jedine s kovovym. Na poznamku, ze kartou ho neodjistim, nereagovala. Jit pro tasku do auta pres cely obchod a parkoviste by se mi nechtelo ani kdybych nemel po operaci kycle. Nabizela mi ke koupi nejake igelitky, ktere by se mi po par metrech tezkym a hranatym zbozim, ktere jsem nakoupil, protrhly a kdybych jich koupil vic, nakup by se mi prodrazil (kus 9 kc). Kdyby aspon meli neco recyklovatelneho, koupil bych spis. Tak uz aspon vim, proc je tam tak prazdno. Ignorance obsluhujiciho personalu bude asi jen jeden z duvodu. A to jsem tam tydne nechaval minimalne tisicovku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vršovická 1527/68b
  • Praha 10 - Vršovice
  • 100 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo