Hodnocení firmy Tesco Stores ČR a.s.

*
*
*
*
*
144 hodnocení
martina.molnarova
25.6.2020
*
*
*
*
*

Ludia. Ak sa chystate ist pracovat do tesca v meste CHOTEBOR a ni nechodte. Vezmu vas na par tyzdnov potom vas vyhodia s tym,ze vas obvinia z niecoho a ani vam to nechcu dokazat. A este povedia,ze kamrovy zaznam vymazali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
monika.maceska
11.2.2020
*
*
*
*
*

Včera jsem si objednala tesco. To že nemají vše v obchodě tomu rozumím, ale že někdo u toho nepřemýšlí je horor. Poslat mi jako náhradu o dvě čísla menší plenky tomu nerozumím. Kdybych nebyla na marodni tak bych si někam dojela si je koupit. S Tesco online určitě končím a jak píši tady lidi, dám přednost konkurenci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
hypeko
13.12.2019
*
*
*
*
*

Objednávám pravidelně pro svoji maminku (90 let), takže objem zboží je někdy za 400 - 600,- Kč. To že zaplatíme za dovoz zboží, tomu rozumím. Ale vůbec nerozumím tomu, že když je objednávka do 700,- Kč, tak zaplatíme navíc dalších 80,- Kč. Je to hnus!!! penalizovat klienty jen za to, že jejich objednávka je menší než 700,- Kč. Musíme přehodnotit nákupy. Radši dáme vydělat někomu jinému.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
jana
8.11.2019
*
*
*
*
*

Nakupovala jsem na itesco a katastrofa! U poloviny sortimentu mi sdělili, že je to nahrazené jinými značkami a produkty. Takže když jsem objednala kvalitní psí konzervu přišla mi nekvalitní a pes to nejedl. Ovoce a zelenina se dali jíst tak maximálně do druhého dne. Hlávkový salát mi přivezli a až když sem ho vyndala z ledničky ke konzumaci, zjistila jsem, že je v něm plno červů, byli pak v lednici a hrůza prostě. Dodneška se bojím si koupit někde salát. Na místě nahrazené potraviny můžete odmítnout, ale je jasné že si to objednáváte, protože to zrovna potřebujete a to oni dobře vědí a proto to dělají, protože u nich v tescu potraviny koupíte normálně, ale k Vám vozí co se jim hodí. Podle mě, to co stáhnou z prodeje v obchodě vozí vám. Už nikdy v životě tuto službu. Potom ty jejich kreditní karty na které vás lákají jako club card. K tomu se ani vyjadřovat nebudu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
mariana
21.9.2019
*
*
*
*
*

v tesco nakupuji jen občas když jedu do Brna a vždy jsem spokojena,protože vždy tam nakoupím o hodně levněji než u nás,tady je vše drahé,nemáme zde žádný supermarket a pro nás staré lidi je nemožné jezdit nakoupit do vzdálených marketů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Piroutkova.Zuzana21
16.7.2019
*
*
*
*
*

Objednáváme už mnoho let z itesca a někdy se stane, že je něco v nepořádku ale nikdy sme nic nenapsali. Poslední objednávka co k nám přijela, tašky které si platíte, přijeli všechny potrhane, mrkev, brambory, naprosto v dezolatnim stavu kdy to už nelze jist! Ledový Salát rozmackany na placku a papriky bílé všechny měkké a ultra gumové.. Tohle byla nejhorší objednávka co nám přišla..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
schulze
25.6.2019
*
*
*
*
*

při dnešním nákupu jsem byla velmi nespokojena proto Vám píši. Několik položek jsem vůbec regálech nenalezla - tvaroh, lak na nehty červený, jahody na př. vystaveny byly 3 druhy, ale u žádného balení cena a ještě byly všechny uloženy v pultu s označením akce. Pochopitelně, že jsem si vybrala nejdražší, l/2 kg za 4l,9O a doma potom zjistila že jich je velmi mnoho pomačkaných. Pokladna nebyly ani jedna v provozu, všichni jsme museli k rychlopokladnám, kde bylo plno a dohled tam měla jen l pokladní, ale vemi ochotná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jurasekplzen
6.6.2019
*
*
*
*
*

Co jste uzavřely obchodní dům v Plzni, chodím pouze do supermarketu,kde je mini obchůdek kde už 2 zákazníci sotva projdou v uličce,výběr malý. A do hypermarketu je z ruky,a spojení jen z přestupem. Letáky z Tesca chodí nepravidelne,a vždy jeden,bud supermarket nebo hypermarket a nebo speciální, nikdy ne dva a ještě tři dny po začínající akci. Operátoři nelze jednat,prý hlavne že dojde. Proč platíte za roznášku když letáky pořádně neroznasi, to už jsem s ní osobně řekl, a ji je to jedno,mele si svou. U Kauflandu se to řeší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pencikm
31.3.2019
*
*
*
*
*

Klidné nakupování,příjemný personál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
4.3.2019
*
*
*
*
*

Píšu o itesco, objednávky na dovoz zboží, jsme imobilní, tak bohužel na toto odkázáni, jsme v Praze. nedodali mi z objednávky mražené zboží za téměř třista korun, přičemž za dopravu jsem zaplatila osmdesát korun a s těmito potravinami jsme počítali, za tu cenu dopravy můžeme opravdu objednávat jen jednou týdně. Slušně byli požádáni o odškodné -ať dají kod na příští dopravu zdarma, tím bychom byli uspokojeni. Ale oni to to odmítli, asi by zkrachovali . Reklamovat plesnivé a natlučené zboží - odmítají. Reklamaci uznají až když se jim pohrozí ČOI , SZPI , veterinární správou, atd. Tedy cca po třech až čtyřech emailech. Při reklamování se vyhýbají písemné odpovědi a bombardují Vás voláním z neznámého čísla, NIKOLIV ZE ZÁKAZNICKÉ LINKY !! které rozumný člověk v tomto státě nezvedá ! Musíte ztrácet čas hledáním na webu, co je to za číslo, které obtěžuje i časně ráno. Jako by byl zákazník jim PODŘIZEN . CHOVAJÍ SE JAKO ŠMEJDI, Když jsme jim na zákaznické lince sdělili, že si také jako oni hovor nahráváme, tak řekl jejich zaměstnanec, že je to zakázáno ..... To jsme se nasmáli . Na zákazníkovi jim absolutně nezáleží, jsou přece velké britské tesco a my jen póvl asi. Blaze tomu, kdo si může dojít do obchodu a nemusí si objednávat dovoz, dávají taky tzv. náhrady,např. si dovolí místo olivového oleje extra virgin doručit směs oleje sluneřnicového a oleje olivového Z POKRUTIN , Musíte být jako ostříž , náhrady vrátit, ale zboží nemáte, dopravu jste zaplatili za půlku objednávky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vršovická 1527/68b
  • Praha 10 - Vršovice
  • 100 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo