Hodnocení firmy Tesco Stores ČR a.s.

*
*
*
*
*
127 hodnocení
el
6.10.2018
*
*
*
*
*

Hodnotím online nákup v Tesco: Zrušili mi již rezervovaný a uložený čas nákupu - ve špičce v neděli. A když jsem jim podal online stížnost s tím, že jim svou rezervaci doložím, přestali se mnou komunikovat. Najednou jsou všichni operátoři obsazeni. Dříve jsem byl spokojený, ale kvalita online nákupu se tu kontinuálně zhoršuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bazkladno
2.10.2018
*
*
*
*
*

Nakup prostrednictvim iTesco neodpovidal objednavce. Zamena lahvi s alkoholem, cena nakupu se kupodivu zmenila v neprospech kupujciho o 200,-Kc. Rozhodne NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
27.9.2018
*
*
*
*
*

Chodil jsem do Tesco nakupovat pravidelne a celkem rad, protoze tam byl klid. Pouzivam minuly cas, protoze po dnesku budu nakupovat jinde. Zapomnel jsem v aute tasku, nakupoval jsem do plastoveho kosiku a protoze platim kartou, nemel jsem zadnou hotovost na uvolneni voziku. Zaplatil jsem u samoobsluhy a zeptal se dohlizejici prodavacky, jestli si zbozi muzu odnest do auta, ze kosik hned vratim. To ze ne, ze jedine s kovovym. Na poznamku, ze kartou ho neodjistim, nereagovala. Jit pro tasku do auta pres cely obchod a parkoviste by se mi nechtelo ani kdybych nemel po operaci kycle. Nabizela mi ke koupi nejake igelitky, ktere by se mi po par metrech tezkym a hranatym zbozim, ktere jsem nakoupil, protrhly a kdybych jich koupil vic, nakup by se mi prodrazil (kus 9 kc). Kdyby aspon meli neco recyklovatelneho, koupil bych spis. Tak uz aspon vim, proc je tam tak prazdno. Ignorance obsluhujiciho personalu bude asi jen jeden z duvodu. A to jsem tam tydne nechaval minimalne tisicovku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ZdenkaDrncova
26.9.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, Chodím ráda nakupovat do Vašeho obchodu Tesko. Je tam klid a ráda chodím a vše si v klidu prohlížím no a i nakupuji. Máte velký výběr v uzeninách v zelenině pečivo mléčné výrobky a další. Takže díky Zdenka Drncová V. Volfa Ceské Budějovice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zuzka Fischmannová
20.9.2018
*
*
*
*
*

Dnes jsem nakoupila vše co jsem potřebovala,i vepřová kýta byla v dostatečném výběru.prodavačka ochotná..jsem velmi spokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stefo.roman
10.9.2018
*
*
*
*
*

Pri nákupe v tomto podradnom obchode Kurz CZ - EUR horší ako v banke...(a o predražení tovarov nehovorím)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kaste
10.9.2018
*
*
*
*
*

Dopoledne v 09,30 hod. jste neměli vepřovou pečeni, kterou máte v letáku. Ještě byste ji měli mít, tak jak je to v jiných obchodech. A máte jen 1 druh širokých nudlí, ale za vysokou cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dorotex
22.8.2018
*
*
*
*
*

Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zatopek.frantisek
1.8.2018
*
*
*
*
*

Dnes jsme nakoupili ve Valašském Meziříčí a jako vždy - naprosto spokojení ! S pozdravem Zátopek F.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milanasoukupova
28.7.2018
*
*
*
*
*

V Tescu nakupuji ráda, vždy najdu zboží, které potřebuji a je zde ochotný personál, který mi dokáže poradit. Využívám Tesco Club Card a jsem spokojená. Milana Soukupová Prostějov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Vršovická 1527/68b
  • Praha 10 - Vršovice
  • 100 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo