Hodnocení firmy A3 SPORT

*
*
*
*
*
28 hodnocení
M.valova111
13.10.2020
*
*
*
*
*

Obchod nedoporučuji pokud hodláte zboží někdy reklamovat! Tenisky Nike Air Max asi po půl roce začaly při nošení “pískat”. Dané ihned na reklamaci a světě div se, reklamace zamítnuta a zdůvodnění - nevhodná fixace k noze? :D jak může někdo z nich vědět, jak byla bota používaná. Nicméně dle recenzi na reklamace zde na Heureka, se nedivím. Ani jedna kladně vyřízená reklamace, zisk na prvním místě, že?!! Každopádně reklamaci hodlám řešit dále a zároveň to byl náš poslední nákup zde s tím, ze toto jednání nezůstane bez povšimnutí i jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
natal1478
7.8.2020
*
*
*
*
*

Nedoporučuji nikdy neuznaji reklamaci i když je chyba od vyrobce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jirinka.t
11.7.2020
*
*
*
*
*

Mám stejné poznatky s neuznanou reklamací od pana Petra Janatky na sportovní obuv adidas, jako že intenzita používání zkrátila životnost obuvi (nosila jsem cca 2 měsíce a dělá se díra na palci...) Je smutné když se tento člověk nechá angažovat do této špinavé hry a to že má v hlavičce razítka výroba a oprava obuvi brašnářského a sedlářského zboží nevím, zdali ho opravňuje k odbornému posuzování, reklamovaného zboží, když nahrává evidentně pouze jedné straně a to A3 SPORTU. Dle mého by měl být tento pán vyškrtnut z důvodů neobjektivity. Znalecký posudek by měl dělat člověk nestranný, který je k tomu způsobilý ve smyslu zákona č. 36/1967 sbírky o znalcích a tlumočnících. Pokud se někdy bude psát HROMADNÁ stížnost na tohoto pána ráda se připojím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
vaclav.l
22.4.2020
*
*
*
*
*

Připojuji se ke všem recenzentům = nedoporučuji tento obchod!musím uznat, že v tomto obchodě nakupuji několik let a vše ok a jen do té doby než ted nastala reklamace obuvi. a stejný scénář jako u všech....Zaplacený "odborník" Janata - pohádkář, zamítne a konec. Nenechte se odradit = zaslal jsem soudnímu znalci do Zlína. Sice to něco stálo , ale pak A3 Sport takto jedině uzná reklamaci a couvnou a vše si nárokujete k zaplacení! Jedině takto řešit reklamaci!! Hrozná arogance A3Sport!!Už nejsem jejich zákazník!! Hrozná firma.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
BER.AL
25.2.2020
*
*
*
*
*

Také nedoporučuji!!!!! Velice neochotné jednání při reklamaci. Reklamace nebyla uznána, lživé obvinění, že došlo z mé stran k mechanickému poškození výrobku, že po roce je párání švů běžné (jenže od pořízení jsem dané legíny nenosila a až jsem si je vzala poprvé po tak delší době na sebe, párání v pase se rozjelo). Nesolidní firma k zákazníkovi. Zde už nemám důvěru, že pokud by se se zbožím něco stalo v době záruky, že to dobře vyřeší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Saminkova 19
8.2.2020
*
*
*
*
*

V žádném případě obchod nedoporučuji. Zakoupila jsem si u nich kožené boty zn. NIKE. Boty mi po 3mesicich začaly praskat a odlepovala se podrážka od boty. Dala jsem boty na reklamaci, která mi byla po měsíci zamítnutá s tím, že jsem boty nosila denně, nestridala je a nepřišla se závadou na reklamaci hned 🤣 Pardon, ale já si koupím boty na to, abych je nosila a ne na to, abych je vytáhla z krabice a položila do botníku.Navic já si boty zuji a schovám a ne, že je budu při každém vyzuti kontrolovat, zda se mi náhodou na obuvi něco nezměnilo. Záruka je 2roky a ikdybych je nosila denně, tak musí něco vydržet a ne, že podle závěru znalce ztratily po 3mesicich životnost. Za mě už nikdy!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
JF
31.1.2020
*
*
*
*
*

Mám jedny boty, u kterých mi neuznaly v A3 sportu reklamaci na posouzení u soudního znalce. Vše je na dobré cestě, zamítnutí reklamace je neoprávněné. Soudní znalec mě varoval, před tímto obchodem a panem Janatou, jsou tím známí a Janatu platí za to, že zamítá reklamace. Nyní mi neuznaly další boty Adidas, u kterých se po půlročním nošení vytvořili díry v podrážce skrz naskrz. Pošlu je taky na znalecké posouzení. Už z principu chci toto dotáhnout do konce, ať podvodníci platí za podvody. Budou muset vrátit peníze a ještě zaplatit za znalecké posudky. V tomto obchodě už si nekoupím ani ponožky a varuji všechny, vyhněte se jim obloukem. Jestli máte již zamítnutou reklamaci, nebojte se a pošlete znalcům, vrátí se vám penize a viník bude potrestán. Toto jim nesmí procházet jako již několik let.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
anik2005
7.12.2019
*
*
*
*
*

A3 sport, neuznaná reklamace pana Janoti. Vedoucí se vysmál že je mu jedno když jsou lidi naštvaný z reklamace která nebyla uznána. Reklamuji boty Nike 7 měsíců staré, už podruhé i když reklamace je neuznaná. BONDY MLADÁ BOLESLAV NEDOPORUČUJI. Tímto bych chtěla poprosit o spojení více lidí a podat žalobu na pana Janotu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Marios
22.11.2019
*
*
*
*
*

Reklamoval oudorové boty Adidas Terrex, nošené cca 6 měsíců v sezóně, když se mi udělala v ohýbané části špičky malá dírka v látce tak jsem zboží reklamoval a požadoval jsem výměnu, opravu nebo vrácení peněz...tedy všechny možnosti, které nabízí. Po necelém měsíci mi přišla neuznaná reklamace, kde nějaký jejich "znalec" napsal úplně obecné informace, kvůli kterým neuznali reklamaci. Odborník pouze uvedl, že zboží bylo nadměrně používané :D docela dost k smíchu a na tomto základě zamítli reklamaci. Jediná reakce reklamačního oddělení A3 sport byla....dejte to k soudu. Na závěr....nakoupit zboží je bez problémů ale životnost zboží a následné jednání je příšerné. Nikomu nedoporučuji kupovat boty u společnosti A3.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
kopretina.100
8.10.2019
*
*
*
*
*

Reklamovali jsme tenisky Adidas,byly koupeny v listopadu a nošeny až v sezónu a tk příležitostně,nebylo v nich běháno,na obou teniskách povolil materiál a udělaly se ve stejném místě díry,reklamaci nám neuznali,pozuje ji obuvník ,žádný soudní znalec a napsali nám,že jsme špatně zvolili velikost.S neuznáním reklamace jsme nesouhlasili,reklamovali podruhé,tím se již vůbec nezabývají a nikam neposílají,hned druhý den nám přišla zamítavá odpověď.Dali jsme si práci a tenisky zaslali přímo na majitelku A3 ,ale dost arogantně nám byla opět majitelkou zaslána zamítavá odpověď a posouzení stejným obuvníkem.A3 UŽ NIKDY!!!Oni nic neřeší!!Zklamaná zákaznice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Teslova 1171/15
  • Plzeň - Skvrňany
  • 301 00
  • Pouze sídlo společnosti!
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo