Hodnocení firmy A3 SPORT

*
*
*
*
*
24 hodnocení
BER.AL
25.2.2020
*
*
*
*
*

Také nedoporučuji!!!!! Velice neochotné jednání při reklamaci. Reklamace nebyla uznána, lživé obvinění, že došlo z mé stran k mechanickému poškození výrobku, že po roce je párání švů běžné (jenže od pořízení jsem dané legíny nenosila a až jsem si je vzala poprvé po tak delší době na sebe, párání v pase se rozjelo). Nesolidní firma k zákazníkovi. Zde už nemám důvěru, že pokud by se se zbožím něco stalo v době záruky, že to dobře vyřeší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Saminkova 19
8.2.2020
*
*
*
*
*

V žádném případě obchod nedoporučuji. Zakoupila jsem si u nich kožené boty zn. NIKE. Boty mi po 3mesicich začaly praskat a odlepovala se podrážka od boty. Dala jsem boty na reklamaci, která mi byla po měsíci zamítnutá s tím, že jsem boty nosila denně, nestridala je a nepřišla se závadou na reklamaci hned 🤣 Pardon, ale já si koupím boty na to, abych je nosila a ne na to, abych je vytáhla z krabice a položila do botníku.Navic já si boty zuji a schovám a ne, že je budu při každém vyzuti kontrolovat, zda se mi náhodou na obuvi něco nezměnilo. Záruka je 2roky a ikdybych je nosila denně, tak musí něco vydržet a ne, že podle závěru znalce ztratily po 3mesicich životnost. Za mě už nikdy!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
JF
31.1.2020
*
*
*
*
*

Mám jedny boty, u kterých mi neuznaly v A3 sportu reklamaci na posouzení u soudního znalce. Vše je na dobré cestě, zamítnutí reklamace je neoprávněné. Soudní znalec mě varoval, před tímto obchodem a panem Janatou, jsou tím známí a Janatu platí za to, že zamítá reklamace. Nyní mi neuznaly další boty Adidas, u kterých se po půlročním nošení vytvořili díry v podrážce skrz naskrz. Pošlu je taky na znalecké posouzení. Už z principu chci toto dotáhnout do konce, ať podvodníci platí za podvody. Budou muset vrátit peníze a ještě zaplatit za znalecké posudky. V tomto obchodě už si nekoupím ani ponožky a varuji všechny, vyhněte se jim obloukem. Jestli máte již zamítnutou reklamaci, nebojte se a pošlete znalcům, vrátí se vám penize a viník bude potrestán. Toto jim nesmí procházet jako již několik let.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
anik2005
7.12.2019
*
*
*
*
*

A3 sport, neuznaná reklamace pana Janoti. Vedoucí se vysmál že je mu jedno když jsou lidi naštvaný z reklamace která nebyla uznána. Reklamuji boty Nike 7 měsíců staré, už podruhé i když reklamace je neuznaná. BONDY MLADÁ BOLESLAV NEDOPORUČUJI. Tímto bych chtěla poprosit o spojení více lidí a podat žalobu na pana Janotu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Marios
22.11.2019
*
*
*
*
*

Reklamoval oudorové boty Adidas Terrex, nošené cca 6 měsíců v sezóně, když se mi udělala v ohýbané části špičky malá dírka v látce tak jsem zboží reklamoval a požadoval jsem výměnu, opravu nebo vrácení peněz...tedy všechny možnosti, které nabízí. Po necelém měsíci mi přišla neuznaná reklamace, kde nějaký jejich "znalec" napsal úplně obecné informace, kvůli kterým neuznali reklamaci. Odborník pouze uvedl, že zboží bylo nadměrně používané :D docela dost k smíchu a na tomto základě zamítli reklamaci. Jediná reakce reklamačního oddělení A3 sport byla....dejte to k soudu. Na závěr....nakoupit zboží je bez problémů ale životnost zboží a následné jednání je příšerné. Nikomu nedoporučuji kupovat boty u společnosti A3.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kopretina.100
8.10.2019
*
*
*
*
*

Reklamovali jsme tenisky Adidas,byly koupeny v listopadu a nošeny až v sezónu a tk příležitostně,nebylo v nich běháno,na obou teniskách povolil materiál a udělaly se ve stejném místě díry,reklamaci nám neuznali,pozuje ji obuvník ,žádný soudní znalec a napsali nám,že jsme špatně zvolili velikost.S neuznáním reklamace jsme nesouhlasili,reklamovali podruhé,tím se již vůbec nezabývají a nikam neposílají,hned druhý den nám přišla zamítavá odpověď.Dali jsme si práci a tenisky zaslali přímo na majitelku A3 ,ale dost arogantně nám byla opět majitelkou zaslána zamítavá odpověď a posouzení stejným obuvníkem.A3 UŽ NIKDY!!!Oni nic neřeší!!Zklamaná zákaznice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
very.manova
14.9.2019
*
*
*
*
*

Když jsem dnes chtěla reklamovat úplně nové nepoužité boty v prodejně A3 sport v Brně ve Vaňkovce, tak mi bylo řečeno, že buď si boty vyměním za jiné, které stojí stejně jako ty, které jsem chtěla reklamovat, a nebo mi dají poukázky. Peníze mi samozřejmě vrátit nechtěli. Vedoucí prodejny a ostatní personál byli arogantní a vysmívali se tomu, že chci boty reklamovat. Prodejnu rozhodně nedoporučuji. Po takové zkušenosti už v A3 sport nikdy nakupovat nebudu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kk
2.9.2019
*
*
*
*
*

Neodporúčam obchod A3 Sport.. Predávajú nekvalitné tenisky ktoré rozpadávaju za 3mesiace a ani reklamáciu neuznaju... Vraj nevhodné použitie... A predajňa v BA v Eurovei je najhoršia.. neochotný a drzý personál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
2.6.2019
*
*
*
*
*

Navštívil jsem obchod v Centru Chodov. Neochotná obsluha . Jinak dobré ceny. Vyšší brýlaté slečně dělalo problémy mi přinést zezadu jiné číslo plavek. Tak jsem koupil jen jedny. Díky ní tak obchod tratil. Raději šla na kasu a začala křičet na druhou , aby ji šla vystřídat a plavky aby mi našla předchozí kolegyně na kase, že už na to nemá náladu.:-( Pokud ji ta práce nebaví, tak ať toho raději nechá Byl jsem na kase 2.6. 2019 v 17:01:43 č. ú. 424010, kde obsluhovala již dotčená divá žena.:-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Danakes
28.5.2019
*
*
*
*
*

Po včerejší zkušenosti A3 obchodu Karlovy Vary OC Varyáda Nepříjemný personál , arogantní ,namyšlené jako kdyby jim jejich lejno nesmrdělo. Den předtím jsem kupoval plážovou obuv kdy jsem oslovil unuďenou prodavačka s absolutním nezájmem mne obsloužit my prodala obuv pravou Y3 a levou Y4 . Po zjištění druhý den jsem k večeru obuv jel vrátit a ohromně se divily že v botech se nedá chodit jestli prý to synovi vadí.Nechtěli ani vrátit peníze a při konverzaci ze chci pro syna obuv,která byla mezi pánskou obuví - prý je velká. Nechal jsem si teda donést dětskou jinou značku a ziraly na obuv že dětská je větší než panská. Fakt pacientky . No nemá cenu se více rozepisovat protože oni jsou více než zákazník, ale tímto jsem s A3 obchodem skončil a personál by si měl uvědomit ze obsluhuje zákazníka díky kterýmu bere výplatu a né dobytek za který by brala slámu a právě tak zírají.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Teslova 1171/15
  • Plzeň - Skvrňany
  • 301 00
  • Pouze sídlo společnosti!
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo