Hodnocení firmy Penzion Kalina

*
*
*
*
*
11 hodnocení
matejkaa
13.9.2019
*
*
*
*
*

Klidné prostředí, příjemný a nadstandartní přístup majitele ( doprava do města vlastním autem, informace o místech vhodných a zajímavých v Táboře a okolí ), snídaně hotelového typu. Pobyt vhodný i pro starší osoby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva Vaněčková
12.7.2019
*
*
*
*
*

Děkujeme za nádherný a velice příjemně strávený prázdninový týden. Ubytování krásné, bohaté snídaně a hlavně bazén. Prostě báječné. Pan Kalina je velice ochotný a pro své hosty by udělal první, poslední. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sylva.rehakova
28.8.2017
*
*
*
*
*

V Penzionu u pana Kaliny jsme byli ubytováni s manželem na víkend. Jeho služby odpovídají avizované nabídce. Pokoje jsou čisté, prostředí skvělé a jednání pana Kaliny bezkonkurenční. Využili jsme i nabídku bezplatného odvozu na večeři do Tábora. Penzion můžeme všem doporučit. 28.8.2017 Sylva a Tomáš Řehákovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mirekmicka
3.8.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den. Byl jsem se svojí dámskou polovičkou Ivetou u Pavla Kaliny ubytovaní na jednu noc. Vstřícnost a ochota pana Kaliny mě překvapila, protože jsem to ani tak nečekal. A tak jsme ubytovaní u něho v penzionu prodloužili. Zavezl nás do města, aby jsme nemuseli jet svým autem celkem 2x. Je to prima chlap a humor a ochota mu nechybí. Doporučuji každému kdo pojede na dovču do Tábora ať jede do penzionu Kalina Tábor- Horky. Každého návštěvníka pěkně uvítá a sami se přesvědčíte že o čem píšu je pravda. Pokoje jsou upravené a čisté. Každý majitel penzionu není tak obětavý jako pan Kalina. Mirek ze Zlína

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarokorol
16.7.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, přišli jsem sem s přítelkyní na jednu noc.Vybavenost pokoje a čistota byla na výborné úrovni nic nám nechybelo.Vstřícnost a ochota pana Kaliny nás velmi překvapila mělo by se od něho hodně lidí co učit.Penzion hodnotím jenom kladně všem doporučuji se ubytovat zde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Libuše
5.7.2016
*
*
*
*
*

Ubytování v penzionu Kalina bylo velice příjemné. S ochotou obětavostí a vstřícností pana majitele jsme byli nadmíru spokojeni . Snídaně i ubytování perfektní.Ještě jednou děkujeme a doporučujeme. Antošovi a Paulovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kristi4444
27.7.2015
*
*
*
*
*

Děkujeme za vstřícnost, ochotu a vřelé jednání. Pokoje a vybavení byly čisté, úklid byl zajištěn. K snídani bylo vždy čerstvé pečivo a posezení u snídaně bylo příjemné.. Penzion má krásnou polohu v zahradě u lesa, je tu klid a ticho. Od pana Kaliny by se mnozí poskytovatelé ubytování měli hodně co učit! Paurovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
doskovastana
8.6.2015
*
*
*
*
*

Strávili jsme jednu noc v tomto penzionu pan majitel úžasný pokoje čisté, hlavně klid, snídaně bohatá

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petra.petula
1.3.2015
*
*
*
*
*

Příjemné klidné místo, hezky zařízený pokoj s koupelnou, pestré a bohaté snídaně, velice milý a ochotný personál. Víkend v tomto penzionu jsem si užila, vůbec nic mě zde nechybělo a pokud pojedu někdy znovu do Tábora, s radostí zvolím stejné ubytování.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
simanovadana
21.9.2014
*
*
*
*
*

Penzion Kalina nelze jinak než vřele doporučit. Královské snídaně, pokoje útulné a čisté, ochota a péče pana domácího je bezkonkurenční.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Dlouhé 242
  • Tábor - Horky
  • 390 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo