Hodnocení firmy PERFEKT SERVIS spol. s r.o. - Domácí spotřebiče

*
*
*
*
*
18 hodnocení
horakovajarm
19.12.2020
*
*
*
*
*

Potřebovala jsem opravit automatickou pračku a vzhledem k tomu, že byla v záruce, tak mi prodejce uplatnil nárok v opravně "Perfekt servis" pobočka Brno. Po přečtení hodnocení firmy jsem se obávala, že s opravou budou problémy. Ale nebyly. Firma mi sdělila SMS den, kdy přijedou na opravu a v den opravy 18.12.2020 mi zavolal opravář, že přijede mezi 10-12 hod. Přijel o půl dvanácté příjemný mladý muž, který provedl výměnu ložisek . Bohužel neznám jméno, ale z protokolu o opravě je mechanik č, 13 reg.Z200111420. Již jsem 2x prala a zatím jsem spokojena. Děkuji. Jaja

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vjth7070
20.10.2020
*
*
*
*
*

Naprosto neseriózní přístup. Návštěva technika přislíbena po třech týdnech čekání - samotný technik po telefonní urgenci určil tři časy( mezi 7-8hodinou , pak mezi 16-17hodinou a pak dokonce mezi 18 a 19 hodinou).. ani jeden nedodržel , nezavolal , na další dotaz odvětil , vždyť o nic nejde. Den dovolené v tahu , odpojení a vystěhování pračky zbytečně ztracený den. Varuji před touto firmou jako takovou - jednání od počátku stylem slibů...opravdu jen ztráta času ...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hajkes
14.7.2020
*
*
*
*
*

V lednu 2019 odvezena myčka do servisu. V květnu téhož roku po několika urgencích myčka přivezena a namontována. Kupodivu nefunkční. Reklamace- technik dorazil a myčku resetoval. Zase k ničemu. Takto pracuje servis v Č.B. Myčka náhodně poslána do Hlavního města a za týden se vrátila opravená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radekmaly1
25.6.2020
*
*
*
*
*

Pouze sliby, nic víc se o té bandy nedočkáte. Měsíc bez pračky, reklamace v záruce. Otřesné chování ženské na telefonu, technik přijel, naznal že je spotřebič opravdu rozbitý a odjel. Měsíc čekání a došla mi sms, že technik přijede následující den v 10 hodin. Zavolal jsem do Perfekt servisu, jestli může dojet později kolem 14 hod. Místo toho jsem se dočkal náhradního termínu za 3 týdny. Kvůli nim 2 dny dovolené v prd... Proboha lidi, tohle teda ne!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dusan.hupka
15.11.2019
*
*
*
*
*

So servisom sme boli veľmi spokojní. Opravovali nám jak pračku tak aj trúbu a došli vždy keď napísali. Obe opravy na 2 návštevy. Prvá návšteva obhliadka problemu a následné objednanie náhradných dielov a pri druhej inštalácia. U nás bol pán Čížek, ktorého môžme doporučiť. Vyzná sa v problematike a obe veci opravil do pol hodiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Antoš Miloslav
11.4.2019
*
*
*
*
*

Od 28.1.2019 řešíme opravu myčky Whirlpool,která fungovala bohužel 2,5 roku.Po telefonickém rozhovoru odhalili závadu a zdělili nám termín opravy.Bohužel technik který se dostavil byl zřejmě rekvalifikovaný kominík a myčku viděl evidentně poprvé.Součástku vyměnil,bohužel myčka stále mlčí.Po několika telefonátech odjel s tím že brzy opět přijede.Opravdu přijel,bohužel myčka stále mlčí,ale nemusíme se bát, 2.5.2019 opět technik přijede,tentokrát někdo jiný,ten původní se asi vrátil ke kominictví,tak doufám,že to nebude rekvalifikovaný zubař.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan
11.10.2018
*
*
*
*
*

Pokud máte potřebu objednat servis, potom doporučuji najít nějakou firmu, kam se dá dovolat. V pátek jsem se po cca 3 hod dovolal na jediné číslo, které je na internetu k dispozici. Vyslechl jsem si tisíckrát upozornění, že operátoři vyřizují jiné hovory. S paní jsem se domluvil na tom, že čerpadlo do pračky, které jsem potřeboval posílá ještě v pátek dopoledne do Č.Budějovic, s tím že si ho v Č.B. následně vyzvednu. V úterý následující týden jsem se po cca 4 hod dovolal, paní mě přepojila do Č.B. (rovnou se nelze dovolat, dle operátorky neexistuje přímé číslo), hovor nikdo nevzal a tak jsem absolvoval další cca 1 hod abych se dovolal a operátorka mi řekla, že v Č.B. nikdo není, protože pracovník je u doktora. Ve čtvrtek po cca 3 hod se mi podařilo opět dovolat, operátorka mi řekla, že neví kde je čerpadlo a přepojila mě do Č.Budějovic, kde mi pán řekl, že se pokusí někde dohledat čerpadlo, které před týdnem odešlo z Brna do Č.B. Tímto to prozatím skončilo. Předpokládám, že mě ohledně dodání jedné součástky, kterou má firma skladem čeká ještě spoustu nervů při pokusech dovolat se na zmíněnou firmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
markus
14.6.2018
*
*
*
*
*

Vše klaplo jak má. Perfekt služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Někdo, kdo má už dost fušeřiny.
18.2.2018
*
*
*
*
*

Bacha na tuto firmu (Pražská pobočka). Byl jsem svědkem toho, jak technik účtuje zákazníkovi stovku za díl, který při montáži měl zákazník dostat zadarmo. Díl píšou pouze na kopii pro zákazníka! A né na ostatní list a tudiž peníze jdou jednoznačně do kapsy. Jinak při montáží sporáků žádná kontrola vodováhou toho, jestli sporák, myčka...atd stojí rovně. Pouze se to tak nějak napasuje k lince, bez ohledu na to, jak křivě linka stojí. Nedovedu si představit, že by připojovali np. elektrickou troubu kabelem ke svorkám, (né zastrčkou do zásuvky). Zřejmě by kontrolu bezpečného stavu nikdo neprováděl. Tuto firmu nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Danuta
6.12.2017
*
*
*
*
*

V květnu letoš.roku jsem zakoupila myčku Phylco a už mám problém. Protože je myčka v záruce obrátila jsem se na Perfekt servis , nahlášeno na servis 8.11., mechanik přijel večer 20.11. Závěr zhlédnutí myčky byl takový, že dalších 14 dní budeme čekat na náhradní díl který musí objednat. Dnes máme 6.12. a zatím klid nic se neděje. Chci věřit v perfektnost této firmy ale ......... ? Dám vědět jak to dopadlo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Václavská 39/1
  • Brno - Staré Brno
  • 603 00
  • Servisní středisko - příjem zakázek a prodej náhradních dílů
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

  • Sklad náhradních dílů: PO-PÁ 7:00-16:00!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo