Hodnocení firmy AUTOIMPORT CZ s.r.o.

*
*
*
*
*
44 hodnocení
ivetakretzschmannova
9.9.2019
*
*
*
*
*

nedoporučuji tento bazar,koupili jsme audi A6,když jsme dorazili domů,měli jsme dva problémy a jeden byl životu nebezpečný.Vyjádření bazaru?najeté kilometry a s tím i opotřebení materiálu.Oprava nám stála 18000Kč.Nikdy více,dejte si pozor.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martinpolowski
17.8.2019
*
*
*
*
*

“Před měsícem jsem se byl v Autoimportu podívat i s mechanikem na Audi. Prodejci mi bez problémů dovolili napíchnutí na diagnostiku a též předvaděcí jízdu. Auto jsem koupil a zatím šlape jak má.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Mařík
24.6.2019
*
*
*
*
*

“Zdravím všechny! S nákupem vozu v Autoimportu jsme byli spokojeni,prodejce nám vše předvedl,ukázal,poradil s obsluhou vozu atd.Uzavřel s námi i výhodné pojištění na cestu ..”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pitrs
18.4.2019
*
*
*
*
*

Jsem rád, že jsem se opravdu po dlouhé době setkal s někým ,kdo rozumí autům.Už mám dost ignorantů v nažehléných košilkách co autech vědí velké .....Nemusel jsem si zde přikupovat povinnou výbavu ani nesmyslné pojištění...Vybral jsem si Audi A4 ,s nájezdem cca 200 tis ,byla nehavarovaná v pěkném stavu ,mám již najeto 30 tis km a jsem opravdu spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
pavlatovaemma
22.3.2019
*
*
*
*
*

Prodejci byli ochotní ,vcelku mi poradili a nakonec jsem odjela ...Jako žene autům vůbec nerozumím , nicméně mi umožnili prohlídku v mém vybraném servise.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
polacekmira
23.2.2019
*
*
*
*
*

Mám už půl roku Focuse,kerý zatím funguje jak má. Díky za ochotu a vstřícnost !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Luzas
5.2.2019
*
*
*
*
*

Mám od této firmy Fordíčka Fiestu a jsem s ní velmi spokojen !!Opravdu přátelský a profesionální přístup !Hlavně díky ,že jsem se nemusel obtěžovat na registru vozidel ..vše vyřídili za mě..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
radek
14.1.2019
*
*
*
*
*

Zrealizoval jsem zde koupi vozu pro manželku a jsem s ním opravdu spokojen.I když se na něm po čase vyskytla malá závada tak se k ní prodejce postavil čelem a sehnal mi potřebný díl za téměř nulovou cenu . Díky a doporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Franta Kalina
23.12.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den všichni ! Já se zde setkal s příjemným jednáním a nakonec jsem si tady auto koupil .Musel jsem si asi 14 dní počkat ,protože neměli zrovna auto které jsem chtěl ,ale nakonec dovezli pěknou Audi A4,kterou jsem koupil .Mám ji 8 měsíců a kromě gumiček na stěračích jsem neměnil vůbec nic...tedy kromě oleje a filtrů..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka Lyšková
14.12.2018
*
*
*
*
*

Díky za ochotu při koupi auta.Zafira slouží doted bez problémů. Vše co se mi po roce pokazilo byla pouze stahovačka zadního okénka..ale s tou si moje děti hráli ,když bylo venku - 10 st.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Přidat hodnocení
  • Lipenská 1202/52a
  • Olomouc - Hodolany
  • 779 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • So 9:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Nebo kdykoliv dle předchozí telefonické domluvy.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo