Hodnocení firmy AUTOIMPORT CZ s.r.o.

*
*
*
*
*
46 hodnocení
Lysy
15.12.2019
*
*
*
*
*

“Kupoval jsem zde před nějakým časem auto a byl jsem velmi mile překvapen.Odpovídal jak celkový stav tak i drobné vady na autě..”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
simon
17.11.2019
*
*
*
*
*

Prošel jsem si zde několik aut a musím říct ,že na to ,že jsou některá 8-10 let stará tak jsou v opravdu hezkém stavu.Nešel jsem vyloženě kupovat auto ,byl jsem jen tak na čumendu..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ivetakretzschmannova
9.9.2019
*
*
*
*
*

nedoporučuji tento bazar,koupili jsme audi A6,když jsme dorazili domů,měli jsme dva problémy a jeden byl životu nebezpečný.Vyjádření bazaru?najeté kilometry a s tím i opotřebení materiálu.Oprava nám stála 18000Kč.Nikdy více,dejte si pozor.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
martinpolowski
17.8.2019
*
*
*
*
*

“Před měsícem jsem se byl v Autoimportu podívat i s mechanikem na Audi. Prodejci mi bez problémů dovolili napíchnutí na diagnostiku a též předvaděcí jízdu. Auto jsem koupil a zatím šlape jak má.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mařík
24.6.2019
*
*
*
*
*

“Zdravím všechny! S nákupem vozu v Autoimportu jsme byli spokojeni,prodejce nám vše předvedl,ukázal,poradil s obsluhou vozu atd.Uzavřel s námi i výhodné pojištění na cestu ..”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pitrs
18.4.2019
*
*
*
*
*

Jsem rád, že jsem se opravdu po dlouhé době setkal s někým ,kdo rozumí autům.Už mám dost ignorantů v nažehléných košilkách co autech vědí velké .....Nemusel jsem si zde přikupovat povinnou výbavu ani nesmyslné pojištění...Vybral jsem si Audi A4 ,s nájezdem cca 200 tis ,byla nehavarovaná v pěkném stavu ,mám již najeto 30 tis km a jsem opravdu spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavlatovaemma
22.3.2019
*
*
*
*
*

Prodejci byli ochotní ,vcelku mi poradili a nakonec jsem odjela ...Jako žene autům vůbec nerozumím , nicméně mi umožnili prohlídku v mém vybraném servise.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
polacekmira
23.2.2019
*
*
*
*
*

Mám už půl roku Focuse,kerý zatím funguje jak má. Díky za ochotu a vstřícnost !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Luzas
5.2.2019
*
*
*
*
*

Mám od této firmy Fordíčka Fiestu a jsem s ní velmi spokojen !!Opravdu přátelský a profesionální přístup !Hlavně díky ,že jsem se nemusel obtěžovat na registru vozidel ..vše vyřídili za mě..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radek
14.1.2019
*
*
*
*
*

Zrealizoval jsem zde koupi vozu pro manželku a jsem s ním opravdu spokojen.I když se na něm po čase vyskytla malá závada tak se k ní prodejce postavil čelem a sehnal mi potřebný díl za téměř nulovou cenu . Díky a doporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lipenská 1202/52a
  • Olomouc - Hodolany
  • 779 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • So 9:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Nebo kdykoliv dle předchozí telefonické domluvy.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo