Hodnocení firmy Travel Service, a.s.

*
*
*
*
*
31 hodnocení
Harazim
9.1.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, Na Silvestra 2018 jsem letěl z Malagy do Prahy, během letu, který trval 3,5 hodiny jednou letušy nabídly plastový kelímek s vodou, jinak byly neviditelné. Po půlnoci kapitán letadla pronesl holou větu, Máme tady nový rok a asi několik dalších nesrozumitelných slov. Kdo očekával slavnostní přípitek alespon toho nejlevnějšího nápoje byl zklamán. Celkové zklamání ze službami Travel servisu to jen podpořilo. Již jsem letecky navštívil mnoho zahraničních destinací ale takový nezájem o pasažéry jako u Travel servisu jsem ještě nikde nezažil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
VR
9.12.2018
*
*
*
*
*

Po navratu do Prahy z dovolene z Mallorky mi ztratili kufr.Na letišti v Praze se mnou sepsali ztratu a dal se nedelo nic.Pres me opetovne kontaktováni prostrednictvim emailu a pak uz i dlouhe cekani na jejich doslova Hluche telefonicke lince , se dal nedelo nic.Ani omluva, ani zadny pokus o komunikaci z jejich strany, ze o mne vědi, natož žádná kompenzace za ztratu a nedodáni...Svuj kufr jsem nakonec nasla po 4 měsicich , diky známosti na nasem Karlovarskem letišti, které začalo pátrat.Jim patri me podekováni...Znam vice lidi v okoli, komu se ztratil nebo znicil kufr a doted zadna odezva.Za mě nejhorši jednání a nejhorši společnost ...Raimová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mirkaglosova
17.9.2018
*
*
*
*
*

Letos v srpnu jsme leteli se společností travel service do burgasu,letěli jsme poprvé a byli jsme velice příjemné překvapení letadlo bylo čistě,letušky usměvavé jak cestou do burgasu tak i zpět do brna .Oba dva odlety byli přesně dle letového řádu. Za nás velká spokojenost a děkujeme za příjemný let .mirka s rodinou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
aerosodomka
10.8.2018
*
*
*
*
*

Velice špatné,prostor pro nohy vhodný pro trpaslíka,rozdělení rodiny po letadle,a i když nelpím na občerstvení,bylo by určitě příjemné..proč to jiné společnosti tak finančně nezatěžuje a i při kratších letech jej poskytují?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
10.8.2018
*
*
*
*
*

Letěli jsme s s nimi asi 9 krát,nepamatuji si,že by jednou letěli načas.To snad byli lepší Tunisani s Cartagoerlains nebo jak se jmenovali, zpáteční let před léty z Tunisu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lumirgallas
7.8.2018
*
*
*
*
*

Travel Service je nejhorší letecká společnost jakou jsem kdy zažil. Arogantní přístup k zákazníkům, když mají problémy - vůbec nechtějí komunikovat a vysvětlovat, minule se nám stalo, že prodali více lístků než měli volných míst v letadle, častá zpoždění, zpoždění nebo ztráty zavazadel. Rozhodně se vyplatí trochu si připlatit a letět s nějakou tradiční leteckou společností, která ví, jak se chovat k zákazníkům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
6.8.2018
*
*
*
*
*

So spoločnosťou Travel Service sme leteli do Grécka minulý týždeň. Leteli sme tam aj späť s rovnakým pánom kapitánom, ktorý bol skvelý a pri prílete do Atén správne vyhodnotil situáciu, keď sa rozhodol letisko radšej obletieť kvôli búrke. Bola som veľmi milo prekvapená po prečítaní negatívnych recenzií, že cabin crew na lete do Atén bol ukážkový. Boli milí, celú dobu sa usmievali. Aj to urobí dosť veľa, najmä keď sa lietadlo zmieta v turbulenciách. Na cca 2 hodinovom lete sme dostali bagetu, tatranku, nápoj podľa výberu, kávu alebo čaj. Pred pristaním i cukríky. Čo sa týka meškania, spôsobujú si ho aj sami ľudia. Steward nám pri vstupe na palubu hovoril, aby sme si rýchlo sadli, lebo ak nestihneme do určitého času boarding, budeme čakať v lietadle hodinu na letové okno. Neskoré nalodenie sa v Bratislave spôsobilo, že náš včerajší let mal meškanie. Lebo keď si niekto potrebuje robiť selfie pred lietadlom, tak to je ťažko. Takže nie vždy je problém na strane leteckej spoločnosti. :-) Ja ďakujem pánovi kapitánovi a cabin crew, z ktorej som si zapamätala len meno letušky Silvie, že nás bezpečne prepravili do našej dovolenkovej destinácie a prajem veľa rovnako spokojných zákazníkov. S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne4
Honza P.
5.8.2018
*
*
*
*
*

Odlet i přílet zpoždění o 2,5 hod. Zpoždění jsem na odletovych tabulich pozoroval tam i zpatky u nekolika dalších letů všechny byly pouze od společnosti Travel service. Při letu zpátky do Prahy v letadle nebylo k nákupu žádné jídlo, pouze sladké a nápoje. A věřte, že po 4 hod. v oldetové hale a 2.5 hod. v letadle dostanete chuť i na housku za 120,-Kč.Když k tomu připočtete 1 hod. čekání u pásu na zavazadla, transfer na letiště a odbavení, vyjde vam, že je pohodlnější, levnější a v některých případech dokonce rychlejší jízda k moři autobusem než s touto společností a navíc se mužete na benzinkach občerstvit a to mnohem levněji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Surban
18.7.2018
*
*
*
*
*

Též píší ještě z letiště v Burgasu. Dnes jsme měli odletět v 10.05h. Nejdříve jsme byli informováni, že bude zpoždění a odlet v 12h. To se následně protáhlo na 14h. Dostali jsme malý sandvič a láhev vody a plechovku Coly. Následně naskočílo zpoždění na 18h, přičemž souběžný let na Brno byl úplně zrušen s tím, že přiletí letadlo a bude jeden společný let s mezpřistánim v Brně. Všechny následující lety z Burgasu směr Praha, Brno, Ostrava jsou zatím též odkládány. Jak se nakonec dostaneme domů nevím, každopádně služby této letecké společnosti se zhoršují což pozoruji již určitou dobu a doufám, že krachne později než se odtud dostaneme. Z tohoto důvodu využití služeb nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne1
dshon
16.7.2018
*
*
*
*
*

Při letu z řeckého ostrova Kythira s mezipřistáním v Kalamatě do Prahy se společností Travel service, cestující obdržel v rámci ceny letenky pouze jeden malý kelímek s vodou, která byla naplněna jen do dvou třetin jeho objemu, přesto, že let trval s mezipřistáním téměř čtyři hodiny. Je to výrazné zhoršení kvality poskytovaných služeb této společnosti, což jí umožňuje dominance na českém trhu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Přidat hodnocení
  • K letišti 1068/30
  • Praha 6 - Ruzyně
  • 161 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo