Hodnocení firmy AUTO JAROV, s.r.o.

*
*
*
*
*
9 hodnocení
backoffice
4.5.2021
*
*
*
*
*

Auto Jarov, po x letech stejná zkušenost, už nikdy víc. Zaměstnanci oragantní, ceny abolutně nelidské, lžou a nenesou garanci za nic. nedoporučují z celého srdce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mzxy
18.7.2020
*
*
*
*
*

při převzetí nového motocyklu nebyl čistý technický průkaz, byla zaplacena, odvezl jsem jí proto bez dokladů a TP přišel po 3 dnech poštou....navíc mi ještě volal někdo z firmy, prý průzkum spokojenosti s nákupem....COC list jsem dostal až po reklamaci, přitom COC list ze zákona vystavuje výrobce ke každému novému motocyklu.... Na každou garanční prohlídku se objednává na konkrétní hodinu, na ty na Jarově padl pokaždé jeden den dovolené, první garančka při které se jen vymění olej a ostatní zkontroluje trvala půl dne, druhá také....motocykl se po předání technikovi v danou hodinu postaví na stojan do přízemní haly vedle servisní místnosti kde stojí klidně 3 hodiny....stačilo, tedy aby technik objednal klienta místo na devátou hodinu na dvanáctou ....nechápu to jejich plánováni ani kalkulace, nechápu ani to pracovní tempo....v zime se tam vsichni nudí, maji cas na přemýšlení.....zaměstnavatel by je mel každý den školit z proklientského přístupu.... motorku jsem tam koupil proto že byla skladem v požadované barvě, na servisní úkony mi byla přiznána nějaká sleva ale klidně bych si tu garanční prohlídku zaplatil v plné ceně, kdyby to fungovalo jak má....Po druhém půldenním čekání na druhou garanční prohlídku....na Jarov už nezabloudím , jeďte také jinam...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
david.zbur
3.7.2020
*
*
*
*
*

Servisuji u nich zakoupenou Hondu VFR 800X, nikdy žádný problém, za sebe můžu jen doporučit. Zkoušel jsem i jiný servis - jo kluci se v tom taky vyznali, ale jejich familiární komunikace mi naprosto nevyhovovala, de facto z člověka dělali, byť z legrace, blbce. Na Jarově mám profi přístup, slušné vystupování zaměstnanců, vyslechnou požadavky a splní je. Cena je dle mého úměrná odvedené práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jana Ž.
20.4.2020
*
*
*
*
*

Mám velmi špatnou zkušenost s koupí skladového vozu, auto jsem si zarezervovala a v den kdy jsem měla jet podepsat smlouvu mi oznámili, že auto již prodali někomu jinému. Neskutečně neseriozní jednání, už nikdy víc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Babka
30.3.2019
*
*
*
*
*

Mám předplacený servis. Objednávku mi neposlali e-mailem, že vypadla adresa z objednávky. Smsku o vyzvednutí vozu neposlali, že vypadl i telefon. Objednávku jsem si nechala poté předložit a telefon i e-mail tam byl. Auto prý bude ve dvě. Bylo dřív a kdybych se nepodívala na tabuli, tak čekám do 14:00 hod, ale i tak jsem ztratila víc času, než když bych SMS dostala. V seznamu nebyla zaznamenána výměna pylového filtru. V servisce ano. Po telefonátu do servisu a ověření fakturované práce se zjistilo, že filtr by měl být vyměněný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
miscik.m
3.4.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den ,chtěl bych přidat svoji zkušenost s prodejnou moto oblečení v prodejně Motoshop AUTO JAROV. Nakupuji tam pravidelně a velice rád a to z několika důvodů ...jednak si myslím ,že je tam momentálně nejlepší výběr oblečení a obuvi od firmy Alpinestrs v Praze a středních Čechách... pokud ovšem chcete kvalitu , kterou značka Alpinestars zaručuje,mate se rád a není Vám líto koupit si pro svoji bezpečnost možná pro někoho dražší ale pro mně kvalitní a hlavně bezpečné oblečení......pokaždé mi prodejci vědí velice dobře poradit ohledně výběru mnou požadovaného zboží je vidět,že velice dobře vědí co prodávají,jsou totiž sami motorkáři a věci mají kolikrát osobně vyzkoušený....zboží si vyzkouším,otestuji,nikdo na mně netlačí abych ho ihned koupil.V případě že zboží není skladem vždy mi jej ochotně objednají a to i v několika velikostech jen aby jsem si je mohl vyzkoušet a zakoupit.Několikrát jsem dokonce zboží na druhý den chtěl vyměnit za větší ,nebo dokonce jiné..pokud jsem jej nijak nepoškodil a to jsem neudělal nikdy se nestalo aby mi zboží nevyměnili ..ba dokonce s úsměvem,čemu jsem se isám někdy divil... Dokázali mi sehnat i takové zboží od Alpinstaru o kterém mi na jiných prodejnách,řekli ,že již nejde objednat a není....a vida tady to šlo a zboží mi sehnali a dodali.... Na závěr jen tolik, osobně si myslím ,že se jedná o jednu z nejlepších prodejen moto oblečení v Praze a okolí kde Vám velice ochotní a zkušení prodejci poradí.Cenová relace je také na velice slušné úrovni a za mně můžu tuhle prodejnu všem jen a jen doporučit... Kéž by bylo takových prodejen a hlavně ochotných prodejců u nás vice...ja jsem spokojený ja nakupuji v Moto shopu Alpinestars Auto Jarov...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
trus.v
25.7.2016
*
*
*
*
*

Koupil jsem podle nejasneho schemata ETKA dily.Nechteli my to vzit spet ani po 5 minutech .Ne kupujte dily u nich.Jim zalezi na nejaki 500 kc .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Pechta
24.6.2014
*
*
*
*
*

Nejhorší servis a služby široko daleko. Auto za téměř dva miliony v plné záruce (necelé 2 roky staré) mi přestalo kvůli elektronice fungovat (dodnes nevím proč - rozjel jsem se a po 5 minutách začlo všechno svítit a nic nefungovalo), tak přijel odtah (bohužel z Auto Jarov) a velmi šikovný pán ze servisu se mi snažil namluvit, že jsem musel šahat a přendavat pojistky, jinak by se to nikdy nestalo:-) Nevím jestli byl pán retardovaný nebo ne, ale rozhodně si nekupuji auto za tyto peníze, abych ho mohl doma v garáži štelovat, upravovat či ladit! Prostě jsem narazil na blbce, zaplatil 5 tisíc a odjel domu. Nikdy bych si u nich nekoupil ani šlapací kolo!! Velký pozdrav inteligentům do Auto Jarov :-D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne2
MajPol
28.2.2014
*
*
*
*
*

rychlí servis, udělali vše co měli navíc i zdarma umyli auto

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne9
Přidat hodnocení
  • Osiková 2688/2
  • Hlavní město Praha - Žižkov
  • Hlavní město Praha
  • 130 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:0019:00
  • Út 7:0019:00
  • St 7:0019:00
  • Čt 7:0019:00
  • 7:0019:00
  • So 9:0014:00
  • Ne Zavřeno
  • Máme právě otevřeno

Powered by

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo