Hodnocení firmy Karel Sláma

*
*
*
*
*
14 hodnocení
f.otokar
13.2.2018
*
*
*
*
*

Prostřednictvím firmy pana Slámy jsem si nechal opravit značně poničenou střechu od silného větru.Pan Sláma se mi velice ochotně věnoval a hned mi nabídl velmi rychlý termín opravy střechy.Oprava byla velice dobře a profesionálně provedena za dodržení předem sjednané ceny !Oravdu všem vřele tuto frmu DOPORUČUJI a budou určitě velice spokojeni !!! Faster

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
V. Sochora
15.1.2018
*
*
*
*
*

Pan Sláma a jeho firma nám zhotovil půdní vestavbu skládající se z příček, stropu, kastlíků a šikmin. Zároveň proběhlo i snížení stropů ve všech ostatních místnostech domu. Práce odvedena velmi rychle a pokud mohu laicky soudit i velmi dobře. Vždy jsme byli upozorněni na případné nutné změny. Vše bylo vysvětleno profesionálně a zároveň velmi lidsky. Pokud bychom se měli pro tuto firmu rozhodnout znovu ani na vteřinu neváháme. Děkujeme a zdravíme z České Lípy :) Sochorovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Marcela Kotnová
28.6.2017
*
*
*
*
*

Pan Sláma nám na našem RD měnil střešní krytinu (nové latě, fólie a tašky, klempířina). Hodnotíme: za jedna. Pracoval rychle, kvalitně, levně, vstřícné a ochotné jednání. Byl mi doporučen kolegyní, která má stejnou zkušenost a i my jsme velmi spokojení. Děkujeme. Kotnovi Kněž

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
lukas_bukovic
9.3.2017
*
*
*
*
*

Pan Sláma mě rekonstruoval střechu na stodole (nové laťování, nová krytina, nové plechování). Vše proběhlo v naprostém pořádku a během tří dnů práce dokončena (190m2). Cena rozpočtu téměř dodržena, termín o tři měsíce dřív než byla dohoda. Pana Slámu vřele doporučuji !!! Lukáš B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Bohuslava
5.2.2017
*
*
*
*
*

Pan Sláma nám dělal půdní vestavbu, se kterou jsem velmi spokojena. Pracoval rychle, spolehlivě, na čem jsme se dohodli splnil, navržený rozpočet nepřekročil, práci ukončil ve velkém předstihu. Vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
J. Jarmarová
9.1.2017
*
*
*
*
*

Firma Sláma - naprosto profesionální a lidský přístup, střecha 300 m2 za necelý týden hotová (latě, izolace, pokládka, klemp. práce, dokončovací úpravy, 4 střešní okna) i přes větší vzdálenost, dobrá cena, všechny podmínky a domluvy dodrženy. Zdravíme do Nepoměřic a děkujeme. Jarmarová-Čapková, Tis

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
David Doležal
19.10.2016
*
*
*
*
*

Firma Karel Sláma nám za víkend položila novou střechu, včetně fólie, nových latí, střešních oken a oplechování. Práce provedena kvalitně a v rychlém čase, vše za rozumnou cenu, spokojenost, doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Stanislav
29.8.2016
*
*
*
*
*

Pan Sláma mi delal strechu na altanek (ulozeni tasek). Vse probehlo dle planu (dokonce o den driv) a za dohodnutou cenu. Skutecne spolehlivy clovek. Na cem se jasne domluvite, to splni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
j.smitka
31.7.2016
*
*
*
*
*

Děkujeme velice panu Slámovi! Profesionální a vstřícné jednání je jeho hlavní předností! Velmi dobrá komunikace a zájem o zákazníka. Dodání zakázky a cena dle plánu. Pana Slámu bychom doporučili každému. Martina a Jan Smítkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
cayman
18.4.2016
*
*
*
*
*

Souhlasíme s p.Procházkovou a její recenzí z r. 2015 , neboť i my jsme měli velmi negativní zkušenost s p.Slámou.Objednali jsme si pouze p.Slámu na zaměření cenovou nabídku.Přislíbil, dodnes ji nemáme.Na zaměření přijel nevybavený,museli jsme mu půjčit metr,jinak by nic nezměřil.Jen kritizoval práci staveb.firmy,která nám zhotovila střechu v pořádku,ke všemu měl jen připomínky,sliboval jen,že vše pošle,dodnes cenu nemáme.Nespolehlivý a sprostý člověk. Po zveřejnění této pravdivé recenze se p.Sláma projevil jako agresivní a sprostý člověk. Několikrát telefonoval mému synovi do školy,obtěžoval ho při výuce, potom i mě a vyhrožoval,že si na syna někde počká a vysvětlí mu to "po svém" prý za to, že napsal recenzi, kterou jsem ale napsala já a za vším si stojím,vše je pravda.Rozhodně se dopustil trestného činu vyhrožování, za naše zveřejnění pravdy, což hodláme oznámit.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne14
Přidat hodnocení
  • Nepoměřice 51
  • 285 11 Nepoměřice
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:3016:00
  • Út 7:3016:00
  • St 7:3016:00
  • Čt 7:3016:00
  • 7:3016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo