Hodnocení firmy GrandOptical - Prodejna dioptrických a slunečních brýlí

*
*
*
*
*
31 hodnocení
A.J.
26.6.2020
*
*
*
*
*

Přišla jsem na pobočku před týdnem poprvé, byla jsem čerstvě po kontrole u svého očního lékaře a tak jsem si potřebovala nechat udělat nové brýle kvůli dioptriím. Přišla jsem a paní mě se mě hnedka ujala, všechno ukázala a zkoušela jsem tam brýle přes půl hodiny, než jsem si vybrala. Díky tomu, že jsem měla právě změřený dioptrie jsem si u nich rovnou koupila i kontaktní čočky. Všechno proběhlo fakt rychle a mile. Doporučuji i kvůli ceně, kterou jsem měla moc fajn.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
KohoutekZ
18.6.2020
*
*
*
*
*

Před třemi lety jsem v prodejně sídlící v NC Fénix Praha koupil celé brýle. Obroučky od "světové značky" MIKI NINN mi sloužily 3 roky. Následně se mi ulomila nožička. Sice je to po záruce, ale všude firma deklaruje "ZÁRUKA 100% spokojenosti a servis". a doživotní servis. NIC Z TOHO NENÍ PRAVDA! Buď si koupím nové obroučky za 2700,-Kč a nebo si najdu jinou oční optiku, která mi vymění nožičky za jiné. Nepochodil jsem ani u GrandVisio CZ s.r.o., což je majitel Grandoptical. Proto nemohu dát víc jak jednu hvězdičku v hodnocení.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.leseticky
28.5.2020
*
*
*
*
*

Milá obsluha..... Brýle mají pěkný......

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
despy
9.5.2020
*
*
*
*
*

Zadržovali mi 5 týdnů mé vlastní brýle, u kterých jsem si předem zaplatila nová skla. Nikdo nevěděl kde jsou, co je s nimi a kdy budou! Stále nějaké výmluvy a otřesné chování labilní ženy na reklamacích. Po 5 týdnech mi je vrátili s původními skly! a ještě dalších 10 dní jsem z nich dostávala peníze zpět! Nejhorší firma a nejhorší jednání, které jsem kdy zažila. OC Novodvorská, Praha 4

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MartinMak.
9.4.2020
*
*
*
*
*

Dlouho mě po večerech pobolívala hlava, až jsem si začal myslet, že by to mohlo být něco vážnějšího. Pak jsem doprovázel dceru sem, aby si vybral nové brýle a u té příležitosti jsem zjistila, že mám špatné dioptrie. Brýle mi zhotovili nové a mám po bolestech hlavy ..:)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petrakadlecova88
31.3.2020
*
*
*
*
*

Dnešní zkušenost pobočka Ostrava OC. Nová Karolina. Slečna mě odkázala na tři stojany, aniž by se snažila mi poradit s výběrem. S děkuji jsem se otočila a odešla...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
M.K.
6.3.2020
*
*
*
*
*

Kupovala jsem si obroučky když měli nějakou sezónní výprodej a nechávala jsem tam okolo 2 tisíc. Takže jsem velmi spokojena. 

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš H.
13.2.2020
*
*
*
*
*

Brýle už léta kupuju jenom tady. Mají podle mě nejlepší výběr obrouček a ještě najít jejich pobočku můžu téměř všude.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
...
7.2.2020
*
*
*
*
*

Pobočka NC KrPole, Brno. Dvakrát dobrá zkušenost, personál ochotný, poradil. Před pár dny naopak zkušenost hrozná, personál neochotný, neporadil. Brýle kupuji synovi, slečna prodavačka řekla: "Tady ty tři stojany, vyberte si". Tak jsme to zkusili a po vyzkoušení několika (dost) brýlí jsme vytřídili na dva kusy dle synova výběru, z kterých mu dobře seděl jeden. Ostatní brýle, které zkoušel byly velké, ale to jsem si ještě říkala, že prostě jen špatný výběr. Poté se prodavačka opět objevila, zhodnotila náš výběr a prohlásila: "On (syn) by měl mít juniorskou velikost a tu tady vůbec nemáme." Takže pro nás ztráta času už od začátku, což jsme nevěděli. Ale i přesto jsme ještě byli rozhodnutí, že ty jedny brýle vezmeme. Slečna prodavačka nám je nacenila za docela vysokou částku na to kolik byla cena obrouček, skla kupujeme pořád stejné a vždy jsme platili o dost méně. I bez slevy 40%, kterou nám teď údajně započítala. Tak se pak neochotně zadívala do počítače a zjistila, že nám vůbec nezapočítala příspěvek od pojišťovny a obroučky nakonec byly za jinou cenu. Tady už jsem nevydržela a rozloučila se, že to zkusíme jinde. Poděkovala jsem a na to slečna jen jízlivě odpověděla: "No, není zač." Ano, rozumím, že její pohled je, že "přišla" o tržbu, ztratila s námi 5 minut času a ještě se na nás dívala jako na sociální případ. Ale kolik investujeme do brýlí si chci opravdu rozhodnout sama a dítěti kupovat předražené brýle nehodlám, kupujeme téměř každý rok nové. Takže GrandOptical už opravdu ne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Věrka
29.1.2020
*
*
*
*
*

Mám celé brýle ze slevy a ještě i s kontrolou zraku za docela dobrou cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lomnického 1742/2a
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • Pankrác PRIME Office Building. Centrála společnosti.
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo