Hodnocení firmy GrandOptical - Prodejna dioptrických a slunečních brýlí

*
*
*
*
*
24 hodnocení
Tomáš H.
13.2.2020
*
*
*
*
*

Brýle už léta kupuju jenom tady. Mají podle mě nejlepší výběr obrouček a ještě najít jejich pobočku můžu téměř všude.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
...
7.2.2020
*
*
*
*
*

Pobočka NC KrPole, Brno. Dvakrát dobrá zkušenost, personál ochotný, poradil. Před pár dny naopak zkušenost hrozná, personál neochotný, neporadil. Brýle kupuji synovi, slečna prodavačka řekla: "Tady ty tři stojany, vyberte si". Tak jsme to zkusili a po vyzkoušení několika (dost) brýlí jsme vytřídili na dva kusy dle synova výběru, z kterých mu dobře seděl jeden. Ostatní brýle, které zkoušel byly velké, ale to jsem si ještě říkala, že prostě jen špatný výběr. Poté se prodavačka opět objevila, zhodnotila náš výběr a prohlásila: "On (syn) by měl mít juniorskou velikost a tu tady vůbec nemáme." Takže pro nás ztráta času už od začátku, což jsme nevěděli. Ale i přesto jsme ještě byli rozhodnutí, že ty jedny brýle vezmeme. Slečna prodavačka nám je nacenila za docela vysokou částku na to kolik byla cena obrouček, skla kupujeme pořád stejné a vždy jsme platili o dost méně. I bez slevy 40%, kterou nám teď údajně započítala. Tak se pak neochotně zadívala do počítače a zjistila, že nám vůbec nezapočítala příspěvek od pojišťovny a obroučky nakonec byly za jinou cenu. Tady už jsem nevydržela a rozloučila se, že to zkusíme jinde. Poděkovala jsem a na to slečna jen jízlivě odpověděla: "No, není zač." Ano, rozumím, že její pohled je, že "přišla" o tržbu, ztratila s námi 5 minut času a ještě se na nás dívala jako na sociální případ. Ale kolik investujeme do brýlí si chci opravdu rozhodnout sama a dítěti kupovat předražené brýle nehodlám, kupujeme téměř každý rok nové. Takže GrandOptical už opravdu ne.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Věrka
29.1.2020
*
*
*
*
*

Mám celé brýle ze slevy a ještě i s kontrolou zraku za docela dobrou cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nell
14.1.2020
*
*
*
*
*

Já mám bohužel s Grand Optical velmi nepříjemnou zkušenost. Tuto firmu jsem zvolila z důvodu údajné kvality, ale jsem zklamaná. Brýlové čočky se začaly velmi rychle jaksi loupat až jsou na sklech nevzhledné mapy. Při reklamaci mi bylo bez ohledání brýlí oznámeno, že je to jistě mechanickým poškozením, přitom brýle nesundávám a starám se o ně nejlépe ze všech dosavadních brýlí. Ve výsledku mám tedy drahé brýle, které mi ještě více ničí oči a budu si muset nechat vyměnit skla někde jinde. Heslo "Náš zákazník, náš pán" už dávno neplatí a jednání na prodejně bylo nepříjemné. Určitě nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lada
24.10.2019
*
*
*
*
*

Značkové sluneční brýle s 30% slevou. Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mariana.mari
4.9.2019
*
*
*
*
*

Poprvé jsem zkoušela se objednat do optiky online přes internet kvůli měření zraku a super. Nemusela jsem čekat a šla jsem hned, na víc je fajn, že si přesně zadám jak se to hodí mě :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
DianaLoumkov
19.3.2019
*
*
*
*
*

Super optika. Je tu veliký výběr. Na víc příjemné zaměstnankyně, které rády poradí. Děkuji byla to má první návštěva optiky a jsem spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alenasmidova11
2.2.2019
*
*
*
*
*

Grandt Optical,co se týče koupi nových brýlí,je super,ale nedej bože,když chcete opravu,dvakrát zamítnuta,brýle jsou 8 měsíců staré-prý nadměrné používání !!!!!! Mám si koupi nové.Nesetkala jsem se z někým,komu by oprava byla vyřízena kladně.U Vás už nikdy více!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kacka
2.1.2019
*
*
*
*
*

Výběr obroučků je vkusný a rozmanitý. Koupila jsem si tady před vánocemi rovnou dva typy, udělala jsem si takového předčasného ježíška.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michala
26.10.2018
*
*
*
*
*

První nákup dioptrických brýlí i s měřením zraku. Mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lomnického 1742/2a
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • Pankrác PRIME Office Building. Centrála společnosti.
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo