Hodnocení firmy GrandOptical - Prodejna dioptrických a slunečních brýlí

*
*
*
*
*
19 hodnocení
mariana.mari
4.9.2019
*
*
*
*
*

Poprvé jsem zkoušela se objednat do optiky online přes internet kvůli měření zraku a super. Nemusela jsem čekat a šla jsem hned, na víc je fajn, že si přesně zadám jak se to hodí mě :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
DianaLoumkov
19.3.2019
*
*
*
*
*

Super optika. Je tu veliký výběr. Na víc příjemné zaměstnankyně, které rády poradí. Děkuji byla to má první návštěva optiky a jsem spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
alenasmidova11
2.2.2019
*
*
*
*
*

Grandt Optical,co se týče koupi nových brýlí,je super,ale nedej bože,když chcete opravu,dvakrát zamítnuta,brýle jsou 8 měsíců staré-prý nadměrné používání !!!!!! Mám si koupi nové.Nesetkala jsem se z někým,komu by oprava byla vyřízena kladně.U Vás už nikdy více!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
kacka
2.1.2019
*
*
*
*
*

Výběr obroučků je vkusný a rozmanitý. Koupila jsem si tady před vánocemi rovnou dva typy, udělala jsem si takového předčasného ježíška.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Michala
26.10.2018
*
*
*
*
*

První nákup dioptrických brýlí i s měřením zraku. Mohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
petra.moli
17.9.2018
*
*
*
*
*

Kupovala jsem si tady teď sluneční brýle v 50% výprodeji a vzala jsem si rovnou dvoje. Vždycky se budou hodit. Prodavačky milé, za mě dobré :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jarda
7.8.2018
*
*
*
*
*

Tuto optiku jsem navštívil už po několikáté. Mám sní dobrou zkušenost a doporučil jsem i mé tchýni aby si tu koupila nové brýle když je sháněla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Tonda
11.7.2018
*
*
*
*
*

Příjemný mladý personál který věděl co mi nabídnout. Brýle jsem si nechal pojistit a při vyzvednutí jsem k nim dostal i pouzdro. Klidně se sem v budoucnu vrátím pro nové další.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
Lukáš
13.6.2018
*
*
*
*
*

V rychlosti jsem sháněl na dovolenou kontaktní čočky kvůli tomu, že jsem nechtěl sebou tahat dioptrické brýle a u vás jsem je pořídil za přijatelnou cenu a měl jsem k tomu i instrukce jak je používat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
renata
4.5.2018
*
*
*
*
*

Tuto optiku ráda doporučuji. Vždy jsem odcházela spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • Lomnického 1742/2a
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • Pankrác PRIME Office Building. Centrála společnosti.
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo