Hodnocení firmy GrandOptical

*
*
*
*
*
7 hodnocení
Věra
11.1.2018
*
*
*
*
*

Otevírací doba a blízkost prodejny v obchodním centru je velké plus. Kupovala jsem si tady nejedny brýle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Adam
14.11.2017
*
*
*
*
*

Názorná ukázka aplikace kontaktních čoček tady v grandu pro mě byla užitečná a hlavně mi pomohla v tom jak si je správně dávat a starat se o ně. Raději si přijdu sem na prodejnu koupit čočky, než zkoušet něco přes net.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Sních R.
26.10.2017
*
*
*
*
*

Kupoval jsem si tady první dioptrické brýle. Nechal jsem si přímo na obchodě změřit zrak protože to bylo zdarma. Ted na to mají nějakou akci říjnovou a když už se mi zhoršil tak jsem si řekl proč se nepodívat. Ve srovnání s jinými optikami můžu říct, že výběr je mnohem větší ale cena se taky liší. Vzhledem k tomu, že už jich pár mám tak si dovolim napsat, že je to ale kvalita za vyšší cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Verča
19.9.2017
*
*
*
*
*

Brýle jsem si v grand opticalu vybírala poprvé a taky jsou moje první. Šla jsem tam s tím, že jsem upřímně ani moc nevěděla na kolik mě ty brýle vyjdou a jaké přesně chci. Věděla jsem, že mi tady změří i zrak což mi vyhovovalo, lepší než čekat fronty u očního. A teda s mým překvapením jsem odchytila velmi milý personál. Byly to samé mladé slečny, a i mi dost poradili ohledně toho jaké brýle se konkretně ke mně hodí. Celková částka byla trošičku vyšší, ale z důvodu toho, že jsem si vybrala značkové obroučky. A popravdě toho nelituju. Po 14 dnech jsem si je byla vyzvednout a mám z nich radost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
keciska03
5.9.2017
*
*
*
*
*

Dobry den,kdybych nemusela,tak bych nedala zadnou hvezdicku....Byla jsem v grand optical ve Futuru v Ostrave a musim napsat,ze pani prodavacka byla opravdu hrozna!!! Bydlim docela daleko,ale kdyz pryjedu do Ostravy,tak si nechavam opravovat bryle,ktere jsem zde pred 4 lety koupila.Pokazde to bylo bez problemu az do ted ,kdy mi pani prodavacka zdelila,ze bryle jsou prohnile na tolik,ze kdyby je nahrala,tak se zlomi.Tak,ze s toho vypliva,ze bryle 4 roky stare ,zakoupene v Grand optical jsou prohnile a tudiz na dve veci na h.... a na nic .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
pepab
25.4.2017
*
*
*
*
*

První moje setkání s grand otical (Novodvorská Plaza) bylo, když jsem potřeboval poradit s problémem, že obroučky zanechávají na obličeji zelené čmouhy, nepříliš upravený a nehezky potetovaný mladík, kterého jsem nejspíš obtěžoval, mi řekl ať si koupím jiné. Druhé mé setkání s touto firmou bylo 20.4.2017, když jsem chtěl využít akci "měření zraku zdarma bez objednání" , paní mi řekla, že dnes se ne neměří, že se musím objednat, volno bylo ve 12:00 v úterý, tak jsem se objednal. Raději jsem v úterý před měřením zkoušel zatelefonovat, zda-li vše platí, ale ani na 10-tý pokus mi nikdo telefon nezvedl (pevná linka i mobil). V úterý v 11:55 jsem se tedy hlásil na měření zraku, ale ejhle, prý je přede mnou ještě několik čekajících lidí a jedno měření zabere tak 10-20 minut, když jsem se zeptal proč mě tedy objednali na 12-tou hodinu, tak mi paní sdělila, že tady neprodává rohlíky. Již nikdy více tyto rádoby podnikatele i s jejich zaměstnanci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlína
19.6.2016
*
*
*
*
*

Brýle nekvalitní, vypadávají skla i šroubky. Reklamaci neuznají, ale doporučí chodit k nim na pravidelný (14-denní servis) brýlí, potom prý nic odpadávat nebude. Pokud nebudete takto pravidelně servisovat brýle a něco z nich náhodou odpadne - váš problém, máte možnost stavit se kdykoliv na dotažení. Pan vedoucí si tímto způsobem "udržuje" své brýle každodenním servisem. Na můj protest, že nemám čas, tak často docházet ne servis a že jsem nikdy v minulosti žádný takový servis u brýlí zakoupených jinde nepotřebovala reagovali tak, že mi nebude uznána reklamace. Brýle jsem reklamovala, reklamace byla zamítnuta a znovu doporučeno docházet na pravidelný servis. Podotýkám, že cena brýlí byla 10 000,- Kč. Asi jsem si předplatila ten doživotní pravidelný servis. Brýle od této firmy si již nikdy nekoupím!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Přidat hodnocení
  • Mendíků 1396/9
  • Praha 4 - Michle
  • 140 00
  • Centrála společnosti Fotex Česká republika, s.r.o.
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo