Hodnocení firmy GrandOptical

*
*
*
*
*
11 hodnocení
Lukáš
13.6.2018
*
*
*
*
*

V rychlosti jsem sháněl na dovolenou kontaktní čočky kvůli tomu, že jsem nechtěl sebou tahat dioptrické brýle a u vás jsem je pořídil za přijatelnou cenu a měl jsem k tomu i instrukce jak je používat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
renata
4.5.2018
*
*
*
*
*

Tuto optiku ráda doporučuji. Vždy jsem odcházela spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lucie
17.4.2018
*
*
*
*
*

Dlouhou dobu jsem se rozmýšlela mezi nějakou menší optikou či něčím větším. Na konec jsem obešla těch optik víc a rozhodla jsem se pro tuto. Nebyl k tomu asi nějaký závratný důvod, ale prostě měla jsem nějakou představu o obroučkách kterou jsem tady našla. Brýle mám cca půl roku a jsem s nimi spokojená. Byly trochu užší tak jsem si jen chvíli zvykala než se poddají tvaru mojí hlavy ale teď je to bez komplikací. Pro mě příjemná optika.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Adéla
8.3.2018
*
*
*
*
*

Kvalita brýlí i kontaktních čoček odpovídá ceně. Brýle nosím jen příležitostně, ale čočky si tu kupuji pravidelně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Věra
11.1.2018
*
*
*
*
*

Otevírací doba a blízkost prodejny v obchodním centru je velké plus. Kupovala jsem si tady nejedny brýle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Adam
14.11.2017
*
*
*
*
*

Názorná ukázka aplikace kontaktních čoček tady v grandu pro mě byla užitečná a hlavně mi pomohla v tom jak si je správně dávat a starat se o ně. Raději si přijdu sem na prodejnu koupit čočky, než zkoušet něco přes net.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Sních R.
26.10.2017
*
*
*
*
*

Kupoval jsem si tady první dioptrické brýle. Nechal jsem si přímo na obchodě změřit zrak protože to bylo zdarma. Ted na to mají nějakou akci říjnovou a když už se mi zhoršil tak jsem si řekl proč se nepodívat. Ve srovnání s jinými optikami můžu říct, že výběr je mnohem větší ale cena se taky liší. Vzhledem k tomu, že už jich pár mám tak si dovolim napsat, že je to ale kvalita za vyšší cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Verča
19.9.2017
*
*
*
*
*

Brýle jsem si v grand opticalu vybírala poprvé a taky jsou moje první. Šla jsem tam s tím, že jsem upřímně ani moc nevěděla na kolik mě ty brýle vyjdou a jaké přesně chci. Věděla jsem, že mi tady změří i zrak což mi vyhovovalo, lepší než čekat fronty u očního. A teda s mým překvapením jsem odchytila velmi milý personál. Byly to samé mladé slečny, a i mi dost poradili ohledně toho jaké brýle se konkretně ke mně hodí. Celková částka byla trošičku vyšší, ale z důvodu toho, že jsem si vybrala značkové obroučky. A popravdě toho nelituju. Po 14 dnech jsem si je byla vyzvednout a mám z nich radost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
keciska03
5.9.2017
*
*
*
*
*

Dobry den,kdybych nemusela,tak bych nedala zadnou hvezdicku....Byla jsem v grand optical ve Futuru v Ostrave a musim napsat,ze pani prodavacka byla opravdu hrozna!!! Bydlim docela daleko,ale kdyz pryjedu do Ostravy,tak si nechavam opravovat bryle,ktere jsem zde pred 4 lety koupila.Pokazde to bylo bez problemu az do ted ,kdy mi pani prodavacka zdelila,ze bryle jsou prohnile na tolik,ze kdyby je nahrala,tak se zlomi.Tak,ze s toho vypliva,ze bryle 4 roky stare ,zakoupene v Grand optical jsou prohnile a tudiz na dve veci na h.... a na nic .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
pepab
25.4.2017
*
*
*
*
*

První moje setkání s grand otical (Novodvorská Plaza) bylo, když jsem potřeboval poradit s problémem, že obroučky zanechávají na obličeji zelené čmouhy, nepříliš upravený a nehezky potetovaný mladík, kterého jsem nejspíš obtěžoval, mi řekl ať si koupím jiné. Druhé mé setkání s touto firmou bylo 20.4.2017, když jsem chtěl využít akci "měření zraku zdarma bez objednání" , paní mi řekla, že dnes se ne neměří, že se musím objednat, volno bylo ve 12:00 v úterý, tak jsem se objednal. Raději jsem v úterý před měřením zkoušel zatelefonovat, zda-li vše platí, ale ani na 10-tý pokus mi nikdo telefon nezvedl (pevná linka i mobil). V úterý v 11:55 jsem se tedy hlásil na měření zraku, ale ejhle, prý je přede mnou ještě několik čekajících lidí a jedno měření zabere tak 10-20 minut, když jsem se zeptal proč mě tedy objednali na 12-tou hodinu, tak mi paní sdělila, že tady neprodává rohlíky. Již nikdy více tyto rádoby podnikatele i s jejich zaměstnanci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Mendíků 1396/9
  • Praha 4 - Michle
  • 140 00
  • Centrála společnosti Fotex Česká republika, s.r.o.
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo