Hodnocení firmy GrandOptical - Prodejna dioptrických a slunečních brýlí

*
*
*
*
*
47 hodnocení
Jaromír
17.12.2021
*
*
*
*
*

Online jsem se objednal na přeměření zraku a posléze jsem si nechal udělat skla do obrouček, co jsem si na pobočce zrovna vybral, spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lucie
19.11.2021
*
*
*
*
*

Dnes jsem si v grandu koupila ve slevách sluneční brýle. Jsem z nich nadšená, na pobočce byla i sympatická slečna, tak díky moc za ochotu, udělala jsem si hned lepší den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlína
27.10.2021
*
*
*
*
*

Doporučuji, brýle krásné a ceny jsou jak za co ale ve směs je to v pohodě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana M.
25.9.2021
*
*
*
*
*

Obroučky super, vydržely ponory do hloubky moře a procestovaly semnou i kus cesta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vašek
20.8.2021
*
*
*
*
*

Potřebuju multifokální brýle, takže je to při koupi docela mazec cena, v grandu jsem za ně nechal cca to co jinde… Obsluha byla ale velmi příjemná a za pár dní byly brýle hotové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
renaena
15.7.2021
*
*
*
*
*

Chodím sem občas a i se mi podařilo párkrát něco ulovit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zarubova.r
30.6.2021
*
*
*
*
*

Pro mě super krám s brejlema. Zatím mají nejzajímavější výběr co sleduju i jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
aniba
13.6.2021
*
*
*
*
*

Na pobočku u nás docházím tak jednou do roka, abych si koupil nějaký nový brýle a nebo pak před dovolenou pro čočky. Zatím bylo všechno setkání s nimi dobrý, takže u mě velká spokojenost a doporučuji roztoky na čočky, konečně to je jeden z mála který mě v oku nevadí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
magdalenkaenka
3.6.2021
*
*
*
*
*

Mám brýle a jsem s nimi moc spokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Luboš
11.5.2021
*
*
*
*
*

Pobočka v Olomouci - brýle za skoro 15 000,- od prvopočátku špatně udělané - a to si udělali vlastní přeměření. Požadavek jsem měl na čtení a PC, výsledek byl na čtení a dálku. První reklamace - nové přeměření, označení na brýlích míst k opravě. Po "provedení" opravy mě brýle vrátili i se značkami, které zapomněli smazat-tedy s nimi nic neudělali. Druhá reklamace - vrácena s prohlášením, že jsem nedodržel 30 dnů na vyzkoušení, prý to mají někde na netu. Ale v reklamačním řádu ani při převzetí zakázky nejste s touto skutečností seznámen, ani ji neobsahuje předávací protokol - no prostě výmluvy a podrazy. Takže brýle nepoužitelné (80% využití bylo plánováno pro práci na PC) a nerealizovaná reklamace. Přístup katastrofa, raději využít služeb menší optiky než této nadnárodní společnosti. Nevím, kolik z nás si může dovolit vyhodit 15 000,- Kč - FIRMU NEBRAT !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Lomnického 1742/2a
  • Praha 4 - Nusle
  • 140 00
  • Pankrác PRIME Office Building. Centrála společnosti.
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo