Hodnocení firmy GrandOptical - Prodejna dioptrických a slunečních brýlí

*
*
*
*
*
14 hodnocení
petra.moli
17.9.2018
*
*
*
*
*

Kupovala jsem si tady teď sluneční brýle v 50% výprodeji a vzala jsem si rovnou dvoje. Vždycky se budou hodit. Prodavačky milé, za mě dobré :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jarda
7.8.2018
*
*
*
*
*

Tuto optiku jsem navštívil už po několikáté. Mám sní dobrou zkušenost a doporučil jsem i mé tchýni aby si tu koupila nové brýle když je sháněla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Tonda
11.7.2018
*
*
*
*
*

Příjemný mladý personál který věděl co mi nabídnout. Brýle jsem si nechal pojistit a při vyzvednutí jsem k nim dostal i pouzdro. Klidně se sem v budoucnu vrátím pro nové další.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Lukáš
13.6.2018
*
*
*
*
*

V rychlosti jsem sháněl na dovolenou kontaktní čočky kvůli tomu, že jsem nechtěl sebou tahat dioptrické brýle a u vás jsem je pořídil za přijatelnou cenu a měl jsem k tomu i instrukce jak je používat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
renata
4.5.2018
*
*
*
*
*

Tuto optiku ráda doporučuji. Vždy jsem odcházela spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
lucie
17.4.2018
*
*
*
*
*

Dlouhou dobu jsem se rozmýšlela mezi nějakou menší optikou či něčím větším. Na konec jsem obešla těch optik víc a rozhodla jsem se pro tuto. Nebyl k tomu asi nějaký závratný důvod, ale prostě měla jsem nějakou představu o obroučkách kterou jsem tady našla. Brýle mám cca půl roku a jsem s nimi spokojená. Byly trochu užší tak jsem si jen chvíli zvykala než se poddají tvaru mojí hlavy ale teď je to bez komplikací. Pro mě příjemná optika.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Adéla
8.3.2018
*
*
*
*
*

Kvalita brýlí i kontaktních čoček odpovídá ceně. Brýle nosím jen příležitostně, ale čočky si tu kupuji pravidelně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Věra
11.1.2018
*
*
*
*
*

Otevírací doba a blízkost prodejny v obchodním centru je velké plus. Kupovala jsem si tady nejedny brýle.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Adam
14.11.2017
*
*
*
*
*

Názorná ukázka aplikace kontaktních čoček tady v grandu pro mě byla užitečná a hlavně mi pomohla v tom jak si je správně dávat a starat se o ně. Raději si přijdu sem na prodejnu koupit čočky, než zkoušet něco přes net.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Sních R.
26.10.2017
*
*
*
*
*

Kupoval jsem si tady první dioptrické brýle. Nechal jsem si přímo na obchodě změřit zrak protože to bylo zdarma. Ted na to mají nějakou akci říjnovou a když už se mi zhoršil tak jsem si řekl proč se nepodívat. Ve srovnání s jinými optikami můžu říct, že výběr je mnohem větší ale cena se taky liší. Vzhledem k tomu, že už jich pár mám tak si dovolim napsat, že je to ale kvalita za vyšší cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Přidat hodnocení
  • Mendíků 1396/9
  • Praha 4 - Michle
  • 140 00
  • Centrála společnosti Fotex Česká republika, s.r.o.
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo