Hodnocení firmy Sieberz

*
*
*
*
*
15 hodnocení
Burianová
8.4.2021
*
*
*
*
*

Hrůza, jinak hodnotit prostě nemohu. Uběhl téměř měsíc od objednávky zboží, které bylo skladem. Dosud ani jedna zpráva, zda je zboží zabaleno, expedováno, nebo předáno dopravci. S takovým přístupem jsem se ještě nesetkala. Došla mi trpělivost a objednávku jsem zrušila. Z obchodu už si nikdy nic objednávat nebudu a rozhodně ho svým známým nedoporučím. Čiší z toho neúcta k zákazníkovi a lhostejnost. Ať si trhnou...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kreca.h
8.4.2021
*
*
*
*
*

21.3.2021 odeslána objednávka. Dnes je 8.4.2021 a nikdo se ani neobtěžoval odpovědět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ladymaki
23.3.2020
*
*
*
*
*

Objednala jsem si u této firmy 2 stromky, švestku a jabloň, obě měly být sloupové, jablko sloupové je, ale hruška po roce narostla do obrovských rozměrů. Reklamovala jsem tento stromek, protože tohle jsem si neobjednala, ale zaplatila horentní sumu, paní mi sdělila, že musím stromek stříhat a více se se mnou nebavila, u téhle firmy bych si už neobjednala ani plevel. Lidi zapněte hlavu, než zvolíte Sieberz. Markéta Němčíková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
tarabovaalena
17.6.2019
*
*
*
*
*

Reklamovala jsem dneska magnolii satisfaction za 673 Kč a neuznali mi reklamaci, stále se jen vymlouvají. Je to neseriozní firma, hlavně že mají v "Reklamacích" napsáno, že reklamace vyřizují "kulantním způsobem". Tak teď už vím konečně co to je "kulantně". Víc si u nich nic nekoupím. Nespokojená zákaznice z Liberce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
drahoslava.krocova
28.5.2019
*
*
*
*
*

Nedoporučuji nic objednávat, sazenice ve stavu na vyhazov, neférové jednání se zákazníkem, nepřiznají si chybu a reklamaci už vůbec a komentář vymažou. Jejich chování nemá obdoby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milan.zaj
19.5.2019
*
*
*
*
*

objednal sazenici hroznů,vše ok velmi dobře zabaleno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Feicht.Jana
31.3.2019
*
*
*
*
*

Jsem spokojena , , líbilo by se mi dostávat více sešitů a rad. Jsem, ale spokojená. J. Feichtingerová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pecenavera
23.5.2018
*
*
*
*
*

Nedoporučuji!!Dodací lhůta 2-3 týdny,já nemám zboží ani po 6 týdnech.Prodlení nikdo neřeší a na dotaz kdy mi budou doručovat objednávku přišla odpověď,že je spousta zákazníků předemnou a až jejich objednavky vyřídí,přijde řada na mou😕

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Adriana
10.5.2018
*
*
*
*
*

NEODPORÚČAM Sieberz! NEOBJEDNÁVAJTE najmä muškáty Tyrolsky oheň! Ich reklamné fotografie sú zavádzajúce, nemajú nič spoločné s tým, čo pošlú! (nafotené sú - krásne husté, rozkonárené..) To, čo vám príde, by ste nechceli ani zadarmo! Malé, riedke, hnilé, žlté rastlinky s jednou stonkou, bez koreňového základu. Nepoužiteľné! Neoznámia vopred deň doručenia, reklamáciu nie sú ochotní vybaviť napriek hneď doloženým fotkám! Majú to vopred dobre prešpekulované.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
miroslavkaganek
9.6.2017
*
*
*
*
*

vrele doporucuji rychle a hlavne korktni jednani. veskere zbozi ve velmi dobre kvalite jak rikam vinikajici. jsem naprosto spokojen...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Sadová 636
  • Domažlice - Týnské Předměstí
  • 344 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo