Petr Hejl (Teplice)

Ověřená společnost Stěhování-Hejl s kvalitními referencemi. Sídlíme a poskytujeme své služby ve městech Teplice, Ústí nad Labem, Most, Děčín, Louny a Chomutov. Využijte služeb ať už jste fyzická osoba nebo právnická. Služby jsou dostupné pro každého, kdo potřebuje spolehlivého partnera v oblastech jako :
- Stěhování bytů a firem
- Stěhování kanceláří
- Stěhování těžkých břemen
- Bourací práce
- Poradenství
Profesionální stahování znamená, že společnost zajišťuje pro-klientský způsob jednání a individuální přístup k zákazníkům. Bez ohledu na to, zda se jedná o malý byt, firemní kanceláře či dokonce stahování celých firemních provozů. Kvalita stahovacích služeb je na vysoké úrovni. Od prvotního plánování a sjednání ceny až po detailní balení nábytku či osobních věcí. Služby poskytuje zkušený a profesionální tým, pro který je nošení i těžkých břemen samozřejmostí.
Každý zákazník dostává záruku v podobě pojištění. Firma má své podnikání pojištěné a zákazníci se tak nemusí bát žádného znehodnocení jejich předmětů. Kromě sťehovacích prací společnost poskytuje i bourací a vyklízecí práce. Součástí při stahovacích pracích je i odvoz do sběrného dvora. V případě starého nábytku, nefunkčních chladicích zařízení či jakéhokoli již nepotřebného nábytku a zařízení poskytuje firma odvoz a ekologickou likvidaci. Neváhejte ještě dnes kontaktovat společnost a získat více informací.
Stěhování-Hejl poskytuje svým zákazníkům cenu za své služby ještě před samotnou realizací. Zákazníci tak přesně vědí, kolik jich daná služba bude stát. Výhodou je přizpůsobení se času zákazníkům. To znamená, že není rozdíl mezi svátkem, pondělím či víkendem. Profesionální non-stop sťehování 24/7. Působnost společnosti je převážně ve třech městech, ale není problém zajistit stěhovací služby v rámci celé České republiky.

Je toto moje firma?
  • Pod tratí 219
  • Teplice
  • 415 01
  • mapa

Více informací

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.

Sekce a Štítky

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo