Hodnocení firmy Nábytek STRAKOŠ - stoly židle postele

*
*
*
*
*
8 hodnocení
balu.mail
10.8.2019
*
*
*
*
*

Velice vstřícná domluva s prodejcem,dovoz bez problémů, smontování obývací stěny a komody bylo jednoduché.Za mě celkový dojem velice dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Relax
29.1.2019
*
*
*
*
*

Objednal jsem si u nich Obývací stěnu , která mi měla být doručena do 2 týdnů. První termín samozřejmě nevyšel a dokonce kdybych se o to sám nezajímal , tak by mi vůbec nedali vědět o tom , že nějaký problém s dodávkou dostal. byl mi dost Arogantně řečen nový termín o skoro další týden dál z důvodu rozbitého auta. Další termín v ten den Ráno mi poslali sms , že objednané zboží mi přivezou mezi 13-15:00. OPĚT SE TAK NESTALO a bylo mi řečeno , že se řidič pouze spozdí a přiveze to ten samý den , ale až v 19hod. Co by čert nechtěl samozřejmě ANI TENTO TERMÍN NEDODRŽELI. Majitel obchodu telefony NEBERE !!! na SMS NEREAGUJE !!! Další kontakty na jejich webových stránkách jsou taktéž NEDOSTUPNÉ. Kontakt skrze Email - NIKDO NEDOPOVÍDÁ. NIKOMU TENTO OBCHOD NEDOPORUČUJI DOKUD SI MAJITEL A VŠICHNI JEHO ZAMĚSTNANCI NEUVĚDOMÍ JAK MAJÍ PRACOVAT A CO MAJÍ DĚLAT PRO SVÉ ZÁKAZNÍKY !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla D.
23.11.2018
*
*
*
*
*

Zásilka byla vyřízena vcelku rychle. jednání řidiče - přijel o 1,5 h dříve, nezájem, že jsem v zaměstnání, nepomohl s nábytkem (těžší kus) k bytu, pouze do výtahu. Po rozbalení zjištěno nedodání noh k jídelnímu stolu - tato reklamace trvala 14 dní!!! Prý budu zařazena co nejdříve na trasu!!! Nohy jídelního stolu a dřevo židlí jsou pouze natřené lakem bez jakéhokoli dekoru!! Konferenční stolek uváděný jako dřevěný má dolní desku asi ze skla potaženou folií v dekoru dřeva. Vyobrazení produktů a nabídky dekoru neodpovídá skutečnosti! Reklamace nedodaných součástí je zbytečně zdlouhavá!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janag
2.11.2017
*
*
*
*
*

Zboží jsem objednala,do tří týdnů by mělo být. Jinak komunikace s touto společností je velice dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.8.2017
*
*
*
*
*

Pevný nábytek za prijemné ceny. Rychle dodání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2kata
23.1.2017
*
*
*
*
*

Zakoupen jídelní stůl. Lhůta dodání 1 měsíc namísto 5 dní - což bychom ještě snesli, ale stůl je velice nekvalitně vyroben!!! Dodání bylo domluveno na odpoledne a přijeli v 9.30.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
maartaa
21.6.2016
*
*
*
*
*

Pevný nábytek za prijemné ceny. Rychle dodání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
a_c_e
22.7.2014
*
*
*
*
*

Velmi příjemný osobní přístup, široký sortiment nábytku a spolehlivé rychlé dodání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 603 178 031
fax:
+420 552 309 846
e-mail:
info@strakos.eu
web:
www.strakos.eu
facebook:
facebook.com/NabytekStrakos
  • Novoveská 1264/9
  • Ostrava - Mariánské Hory
  • 709 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • NONSTOP!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo