Hodnocení firmy Nábytek STRAKOŠ - stoly židle postele

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Roman
30.12.2019
*
*
*
*
*

Objednání 6ks židlí k jídelnímu stolu proběhlo v polovině listopadu. Na stránkách firmy jsou uvedeny dodací lhůty v rámci 2 týdnů takže nás ani nenapadlo že by židle nedorazily do začátku Vánoc. Po pár dnech od objednání mi přišla SMS kde bylo uvedeno doručení od 10.-20. prosince a že vše bude ještě upřesněno. Protože se do 15.12. nic nedělo, žádná SMS, žádný telefonát tak jsem zavolal do fi.Strakos sám. Tam mi paní sdělila že židle byly vyrobeny později kvůli nějaké poruše na lince. Odpoledne prý je budou mít naskadněné ale do začátku Vánoc je nestačí dovést. Na můj dotaz kdy by mohlo zboží dorazit k nám mi bylo sděleno že buď 30.12. nebo 2.1. nebo další týden. Najednou mi z fi.Strakos 18.12. volali, že mi zboží doručí 20.12. Obvolali jsem rodiče jestli budou doma protože já jsem měl být v práci. Pak jsem volal zpět do fi.Strakos abych dohodl jinou adresu dodání k mým rodičům. Paní na druhé straně linky mi ale řekla že zboží k nám 20.12. nedojde, že tím směrem nemají naplánovanou cestu. Když jsem ji sdělil že mi ona před pár minutami telefonovala sama a řekla že mi 20.privezou zboží tak ona na to že není možné. Po chvilkové diskusi uznala že na moje číslo volala ale že chtěla vlastně zavolat úplně jinému zákazníkovi do úplně jiného města a že mají asi nějaký bordel v číslech. Pak mě ujistila že nám zboží opravdu do Vánoc nedorazí. Protože jsme nějaké židle potřebovali a chtěli jíst na vánoce u stolu celá rodina tak jsem zajel pro staré židle na chalupu. Trochu to zkrátim..23.12. telefon že nám židle dorazí 30.12. což je dnes kdy toto píši - kolem druhé hodiny. Tak já včera odvezl všechny ty staré židle zpět na chatu. Žena naložila svíčkovou a my pozvali rodiče na silvestra na oběd. No a dnes pár hodin před termínem dodání mi volala paní z fi.Strakos že dnes zboží nedovezou a další termín je 2.1. ... Tak jak to mám ohodnotit..chtějí abych dal alespoň jednu hvězdičku jinak se to neodešle

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
balu.mail
10.8.2019
*
*
*
*
*

Velice vstřícná domluva s prodejcem,dovoz bez problémů, smontování obývací stěny a komody bylo jednoduché.Za mě celkový dojem velice dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Relax
29.1.2019
*
*
*
*
*

Objednal jsem si u nich Obývací stěnu , která mi měla být doručena do 2 týdnů. První termín samozřejmě nevyšel a dokonce kdybych se o to sám nezajímal , tak by mi vůbec nedali vědět o tom , že nějaký problém s dodávkou dostal. byl mi dost Arogantně řečen nový termín o skoro další týden dál z důvodu rozbitého auta. Další termín v ten den Ráno mi poslali sms , že objednané zboží mi přivezou mezi 13-15:00. OPĚT SE TAK NESTALO a bylo mi řečeno , že se řidič pouze spozdí a přiveze to ten samý den , ale až v 19hod. Co by čert nechtěl samozřejmě ANI TENTO TERMÍN NEDODRŽELI. Majitel obchodu telefony NEBERE !!! na SMS NEREAGUJE !!! Další kontakty na jejich webových stránkách jsou taktéž NEDOSTUPNÉ. Kontakt skrze Email - NIKDO NEDOPOVÍDÁ. NIKOMU TENTO OBCHOD NEDOPORUČUJI DOKUD SI MAJITEL A VŠICHNI JEHO ZAMĚSTNANCI NEUVĚDOMÍ JAK MAJÍ PRACOVAT A CO MAJÍ DĚLAT PRO SVÉ ZÁKAZNÍKY !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavla D.
23.11.2018
*
*
*
*
*

Zásilka byla vyřízena vcelku rychle. jednání řidiče - přijel o 1,5 h dříve, nezájem, že jsem v zaměstnání, nepomohl s nábytkem (těžší kus) k bytu, pouze do výtahu. Po rozbalení zjištěno nedodání noh k jídelnímu stolu - tato reklamace trvala 14 dní!!! Prý budu zařazena co nejdříve na trasu!!! Nohy jídelního stolu a dřevo židlí jsou pouze natřené lakem bez jakéhokoli dekoru!! Konferenční stolek uváděný jako dřevěný má dolní desku asi ze skla potaženou folií v dekoru dřeva. Vyobrazení produktů a nabídky dekoru neodpovídá skutečnosti! Reklamace nedodaných součástí je zbytečně zdlouhavá!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janag
2.11.2017
*
*
*
*
*

Zboží jsem objednala,do tří týdnů by mělo být. Jinak komunikace s touto společností je velice dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
20.8.2017
*
*
*
*
*

Pevný nábytek za prijemné ceny. Rychle dodání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2kata
23.1.2017
*
*
*
*
*

Zakoupen jídelní stůl. Lhůta dodání 1 měsíc namísto 5 dní - což bychom ještě snesli, ale stůl je velice nekvalitně vyroben!!! Dodání bylo domluveno na odpoledne a přijeli v 9.30.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
maartaa
21.6.2016
*
*
*
*
*

Pevný nábytek za prijemné ceny. Rychle dodání

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
a_c_e
22.7.2014
*
*
*
*
*

Velmi příjemný osobní přístup, široký sortiment nábytku a spolehlivé rychlé dodání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 603 178 031
fax:
+420 552 309 846
e-mail:
info@strakos.eu
web:
www.strakos.eu
facebook:
facebook.com/NabytekStrakos
  • Novoveská 1264/9
  • Ostrava - Mariánské Hory
  • 709 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • NONSTOP!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo