Hodnocení firmy NaturaMed Pharmaceuticals

*
*
*
*
*
35 hodnocení
zukkin
24.4.2018
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost. Férové jednání na základě oboustranné komunikace. Nabídky zajímavých potravinových doplňků. Využívám služeb této společnosti již mnoho let včetně mé rodiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
prochazkova.tana
29.3.2018
*
*
*
*
*

Jelikož se tato firma neštítí zneužívat staré lidi (jedná se o moji mámu 92 let), podávám na ně trestní oznámení. Praktiky "Šmejdů".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
František Dudek
5.2.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku. Odebírám už 5 let a dostávám jako stálý zákazník i pěkné dárky. Nevím na co si ostatní stěžují. Na jejich zákaznické lince jsem se vždycky v klidu domluvil. Navíc mi doktor po ročním užívání omegy odebral prášky na tlak.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
norbert
10.1.2018
*
*
*
*
*

Produkt Omega Marine Forte (tj. rybí tuk v tobolkách) od firmy NaturaMed odebírám cca 2 roky. Protože jsem ho nekonzumoval úplně pravidelně, nashromáždila se mi doma určitá zásoba - zavolal jsem na zákaznickou linku a bez problémů mi zasílání pozastavili. U druhého produktu od NaturaMed jsem si z podobného důvodu přes zák. linku nechal prodloužit interval zásilek z 2 na 4 měsíce. Prozatím spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jan Krátký
5.1.2018
*
*
*
*
*

Byl jsem spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Pavel
7.12.2017
*
*
*
*
*

Dnes mi přišel balíček se složenkou na 49,- Kč. Přišel na adresu do práce, na objednávce je podle operátorky call centra uvedena má e-mailová adresa do práce a telefon na pevnou linku do práce. Buď si ze mě někdo udělal srandu nebo společnost NaturaMed Pharmaceuticals provádí nekalé praktiky pro získání většího počtu klientů. Mé údaje se dají opsat z webových stránek naší organizace samozřejmě. Odeslal jsem e-mail, že složenku nezaplatím, pro balíček si mohou přijet, neb jsem jej neobjednával a budou-li na čemkoli trvat, žádám o zaslání skenu objednávky, kde by měl být můj podpis. Chování operátorky na call centru bylo příšerné. Doslova mi řekla "Já jsem to za vás nepodepsala".... "Tak snad to nebudeme brát tak vážně, ne?"... Když už někdo podniká tímhle způsobem, měl by mít alespoň schopné zaměstnance, kteří ty dopady odpruží. Příšerná firma a nějak se mi nedaří uvěřit, že za to nemohou....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
30.11.2017
*
*
*
*
*

Jitko pravdě podobne jste nezaplatila to postovne,tím že ho zaplatite date najevo ze nechcete odebirat dalsi varky,ja jsem se rozhodla pro rocni odber na splatky 199 za 720 tobolek a jako darek jsem.dostala sadu superostrych nozu v darkovem baleni

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne3
49444944
26.10.2017
*
*
*
*
*

Jsem znechucena. Splácí l99,- za produkt Nyní mi došlo od inkasní agentury, že mám uhradit něco dalšího, co jsem nedostala. V Natur mi nechtějí sdělit podací číslo zásilky - na poště nic mi nedali, na inkasní agentuře mi řekli, až pustím z hlavy, že si to vyřídí s poštou. Ale hlavně že Natura mi napíší, že nesmím jejich emaily předat dále. Přesto je předám na Obchodní inspekci. Jsem stará starobní důchodkyně, nemám zapotřebí se rozčilovat. Již nikdy od nich nic nechci, i kdyby byl produkt zlatý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne9
Honza
11.10.2017
*
*
*
*
*

Ačkoliv jsem nikdy nic od Naturamed neobjednal, přesto mi došel jakýsi balíček s nějakým rybím tukem v tabletách a v něm něco vzdáleně připomínající fakturu na asi 549 Kč. Ihned jsem jim napsal na mail, že jsem nic takového neobjednal, tudíž nehodlám platit. Místo odpovědi mi přišla poštou upomínka na platbu tuším 49 Kč a nějaké penále k tomu asi 35 Kč (nebo tak nějak . nemám to teď u sebe). Takže když nezaplatím 549, tak chtějí aspoň 84. Směšné. Opět jsem psal na info@naturamed.ca, opět žádná odpověď. Nekomunikují, takže zřejmě jedině podnět k prošetření nekalých praktik této firmy na ČOI, SPZI, Živnostenský úřad...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne1
22.9.2017
*
*
*
*
*

Beru omegu přes 2 roky u této společnosti a hodlám v tom pokračovat.. .to co se prodává v lékárně je chemicky zpracovane a to nechci tahle je přírodní a výborná.. Můžu doporučit a firma je solidní balíčky si muzete upravit dle své potřeby

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne13
Přidat hodnocení
  • U Smaltovny 625
  • České Budějovice - České Budějovice 4
  • 370 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo