Hodnocení firmy NaturaMed Pharmaceuticals

*
*
*
*
*
92 hodnocení
petromirka
17.10.2020
*
*
*
*
*

Dvitamin jsem nedostala a rovněž byla nabídka s omega marine forte,který již platím několik let. Tak tento postup je trapný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jiří
15.10.2020
*
*
*
*
*

Komunikace na bodu mrazu, pokud objednám z inzerce dvitamin.cz zdarma pro rodinu, tak se vymluví, že na rodinu byl objednán a nabízejí 50% slevu.Klamavá reklama

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Zdenka
12.10.2020
*
*
*
*
*

Po několika ročním užívání omegy jsem s vaší firmou i výrobkem velmi spokojená. Děkuji Nademlejnska Zd.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
elhas
6.10.2020
*
*
*
*
*

Moje zkušenosti s firmou jsou OK. J. Hašek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
gregor.zdenek
5.10.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, naprostá spokojenost s Vaší firmou. Široká škála velmi kvalitních produktů, informovanost o produktech, dobré ceny a především bezproblémové a včasné zasílání objednaných produktů, aniž bych se musel starat o další objednávání, což je naprosto perfektní. Navíc mě velmi těší,že jste z mého rodného města Budějek. Přeji mnoho úspěchů ve Vašem podnikání a Vaši firmu Všem vřele doporučuji - 100%!!!! Všechny Vás zdravím Váš spokojený zákazník Zdeněk Gregor.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
cermanl
20.9.2020
*
*
*
*
*

jednání celého kolektivu od objednávky až po dodání je vynikající. Dále chci zdůraznit telefonistku ze zákaznické linky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
brhelovajana
15.8.2020
*
*
*
*
*

Chcete užívat kvalitní vitaminové doplńky? Zde je firma ,která je prodává .Sama je dlouhodobě užívám a cítím se skvěle

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pinpinella
2.8.2020
*
*
*
*
*

Jste dobři , spokojena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
jiri.zalusky
15.7.2020
*
*
*
*
*

Mají prvotřídní zboží, které již dlouho pomáhá celé naší rodině k zdravému životnímu stylu.Odebíráme tři z jejich produktů a výsledky jsou vidět. Komunikace s touto firmou je věcná a příjemná. Jiří Záluský

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jsoucno
16.6.2020
*
*
*
*
*

1. Jejich produkt ProMan plus neměl žádné zmiňované účinky. 2. Po objednání balení zdarma (za poštovné) a vyzkoušení jsem už neměl zájem. Firma NM mi ale začala posílat faktury a výhružky ohledně mého nezaplacení za další tento produkt, který jsem si ale nikdy neobjednal a co je důležité, nikdy jsem ho nedostal. Taková nehorázná drzost! Kolik lidí asi takhle vystrašili a okradli!? Myslím si, že by se praktikami této firmy měla zabývat ČOI!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Přidat hodnocení
  • U Smaltovny 625
  • České Budějovice - České Budějovice 4
  • 370 01
  • mapa

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo