Hodnocení firmy NaturaMed Pharmaceuticals

*
*
*
*
*
38 hodnocení
Vladimír
17.9.2018
*
*
*
*
*

Tak musím svůj názor poopravit. Za měsíc po té, co mi operátorka řekla, že posílání zastaví mi přišel další balíček. Když jsem tam volal, tak mi bylo sděleno, že hovor v jejich databázi nenašli. Ať jim zboží vrátím na svoje náklady. A to si ještě nejsem jistý, jestli doporučenou zásilkou náš vztah končí. Vladimír.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Vladimír
27.7.2018
*
*
*
*
*

Připadají mi jako seriozní firma. Když jsem ztratil zájem o jejich potr. doplněk, na zákaznické lince mi bez problémů vyhověli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
rok423
20.6.2018
*
*
*
*
*

Natura Med posílají neobjednané zboží, adresu a tel. číslo si zjistí - ne od adresáta zásilky a pošlou balík do ruky - NEPŘEBÍRAT HO. Balík mají pojištěný na 10 000,- kč a v balíku je faktura. Toto jsem zjistil na stránce https://www.postaonline.cz/trackandtrace, po vyhledání zásilky dále v oddílu reklamace zásilky. Jestli ho přeberete, máte problém! Jsou to pod - - d - - ci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
zukkin
24.4.2018
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost. Férové jednání na základě oboustranné komunikace. Nabídky zajímavých potravinových doplňků. Využívám služeb této společnosti již mnoho let včetně mé rodiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne4
prochazkova.tana
29.3.2018
*
*
*
*
*

Jelikož se tato firma neštítí zneužívat staré lidi (jedná se o moji mámu 92 let), podávám na ně trestní oznámení. Praktiky "Šmejdů".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
František Dudek
5.2.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku. Odebírám už 5 let a dostávám jako stálý zákazník i pěkné dárky. Nevím na co si ostatní stěžují. Na jejich zákaznické lince jsem se vždycky v klidu domluvil. Navíc mi doktor po ročním užívání omegy odebral prášky na tlak.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
norbert
10.1.2018
*
*
*
*
*

Produkt Omega Marine Forte (tj. rybí tuk v tobolkách) od firmy NaturaMed odebírám cca 2 roky. Protože jsem ho nekonzumoval úplně pravidelně, nashromáždila se mi doma určitá zásoba - zavolal jsem na zákaznickou linku a bez problémů mi zasílání pozastavili. U druhého produktu od NaturaMed jsem si z podobného důvodu přes zák. linku nechal prodloužit interval zásilek z 2 na 4 měsíce. Prozatím spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Jan Krátký
5.1.2018
*
*
*
*
*

Byl jsem spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Pavel
7.12.2017
*
*
*
*
*

Dnes mi přišel balíček se složenkou na 49,- Kč. Přišel na adresu do práce, na objednávce je podle operátorky call centra uvedena má e-mailová adresa do práce a telefon na pevnou linku do práce. Buď si ze mě někdo udělal srandu nebo společnost NaturaMed Pharmaceuticals provádí nekalé praktiky pro získání většího počtu klientů. Mé údaje se dají opsat z webových stránek naší organizace samozřejmě. Odeslal jsem e-mail, že složenku nezaplatím, pro balíček si mohou přijet, neb jsem jej neobjednával a budou-li na čemkoli trvat, žádám o zaslání skenu objednávky, kde by měl být můj podpis. Chování operátorky na call centru bylo příšerné. Doslova mi řekla "Já jsem to za vás nepodepsala".... "Tak snad to nebudeme brát tak vážně, ne?"... Když už někdo podniká tímhle způsobem, měl by mít alespoň schopné zaměstnance, kteří ty dopady odpruží. Příšerná firma a nějak se mi nedaří uvěřit, že za to nemohou....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
30.11.2017
*
*
*
*
*

Jitko pravdě podobne jste nezaplatila to postovne,tím že ho zaplatite date najevo ze nechcete odebirat dalsi varky,ja jsem se rozhodla pro rocni odber na splatky 199 za 720 tobolek a jako darek jsem.dostala sadu superostrych nozu v darkovem baleni

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
Přidat hodnocení
  • U Smaltovny 625
  • České Budějovice - České Budějovice 4
  • 370 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo