Hodnocení firmy NaturaMed Pharmaceuticals

*
*
*
*
*
42 hodnocení
jirjirousek
9.12.2018
*
*
*
*
*

Přestože jsem je již několikrát odmítl na jejich telefonní nabídky (nevím kde sehnali mé jméno, tel. číslo a adresu) stále mi posílají písemné nabídky na odběr zboží "zdarma" ! Když jsem si ale celou nabídku přečetl, dospěl jsem k názoru, že se jedná o "šmejdy". J.Jiroušek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jaronemec
28.11.2018
*
*
*
*
*

Šmejdi, kteří parazitují na lidech. dávají klamné otázky a pak posílají své pochybné produkty bez objednání. Nechtějí přehrát nahraný hovor a počítají s tím, že lidé nepojedou sto kilometrů si hovor poslechnout. Jaroslav Němec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jan Horinek
13.11.2018
*
*
*
*
*

Agresivní firma, která ze starých lidí tahá peníze přes věrnostní program uzavřený po telefonu. "Vaše maminka byla po telefonu seznámena s pravidly blá blá blá". Naprosto šokující způsob komunikace. Obloukem se jim vyhněte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lilien11
26.10.2018
*
*
*
*
*

Dlhoročne odoberám Omegu 3 a aj Activefem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Vladimír
17.9.2018
*
*
*
*
*

Tak musím svůj názor poopravit. Za měsíc po té, co mi operátorka řekla, že posílání zastaví mi přišel další balíček. Když jsem tam volal, tak mi bylo sděleno, že hovor v jejich databázi nenašli. Ať jim zboží vrátím na svoje náklady. A to si ještě nejsem jistý, jestli doporučenou zásilkou náš vztah končí. Vladimír.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vladimír
27.7.2018
*
*
*
*
*

Připadají mi jako seriozní firma. Když jsem ztratil zájem o jejich potr. doplněk, na zákaznické lince mi bez problémů vyhověli.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
rok423
20.6.2018
*
*
*
*
*

Natura Med posílají neobjednané zboží, adresu a tel. číslo si zjistí - ne od adresáta zásilky a pošlou balík do ruky - NEPŘEBÍRAT HO. Balík mají pojištěný na 10 000,- kč a v balíku je faktura. Toto jsem zjistil na stránce https://www.postaonline.cz/trackandtrace, po vyhledání zásilky dále v oddílu reklamace zásilky. Jestli ho přeberete, máte problém! Jsou to pod - - d - - ci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
zukkin
24.4.2018
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost. Férové jednání na základě oboustranné komunikace. Nabídky zajímavých potravinových doplňků. Využívám služeb této společnosti již mnoho let včetně mé rodiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne2
prochazkova.tana
29.3.2018
*
*
*
*
*

Jelikož se tato firma neštítí zneužívat staré lidi (jedná se o moji mámu 92 let), podávám na ně trestní oznámení. Praktiky "Šmejdů".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
František Dudek
5.2.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku. Odebírám už 5 let a dostávám jako stálý zákazník i pěkné dárky. Nevím na co si ostatní stěžují. Na jejich zákaznické lince jsem se vždycky v klidu domluvil. Navíc mi doktor po ročním užívání omegy odebral prášky na tlak.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
Přidat hodnocení
  • U Smaltovny 625
  • České Budějovice - České Budějovice 4
  • 370 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo