Hodnocení firmy NaturaMed Pharmaceuticals

*
*
*
*
*
104 hodnocení
bohumila55
2.11.2020
*
*
*
*
*

S vaší firmou jsem byla ještě asi tak před rokem velice spokojená. Vše co jsem si objednala přišlo vždy včas a v pořádku. Před nedávnem jsem si ve vaší akci objednala vitamín D3 zdarma jen s platbou za poštovné 49 Kč. Tento výrobek jsem však do dnešního dne neobdržela a tudíž nevím co si mám o tom myslet. Moc mě to mrzí. Jsem důchodce s různými nemocemi a tak jsem se těšila na to že mohu vyzkoušet i další váš výrobek - bohužel.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
jana.kudlikova
20.10.2020
*
*
*
*
*

vitamín D jsem objednala a dnes obdržela.. rychle byl dodán až na adresu.. naprostá spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petromirka
17.10.2020
*
*
*
*
*

Dvitamin jsem nedostala a rovněž byla nabídka s omega marine forte,který již platím několik let. Tak tento postup je trapný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Jiří
15.10.2020
*
*
*
*
*

Komunikace na bodu mrazu, pokud objednám z inzerce dvitamin.cz zdarma pro rodinu, tak se vymluví, že na rodinu byl objednán a nabízejí 50% slevu.Klamavá reklama

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Zdenka
12.10.2020
*
*
*
*
*

Po několika ročním užívání omegy jsem s vaší firmou i výrobkem velmi spokojená. Děkuji Nademlejnska Zd.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
elhas
6.10.2020
*
*
*
*
*

Moje zkušenosti s firmou jsou OK. J. Hašek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
gregor.zdenek
5.10.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, naprostá spokojenost s Vaší firmou. Široká škála velmi kvalitních produktů, informovanost o produktech, dobré ceny a především bezproblémové a včasné zasílání objednaných produktů, aniž bych se musel starat o další objednávání, což je naprosto perfektní. Navíc mě velmi těší,že jste z mého rodného města Budějek. Přeji mnoho úspěchů ve Vašem podnikání a Vaši firmu Všem vřele doporučuji - 100%!!!! Všechny Vás zdravím Váš spokojený zákazník Zdeněk Gregor.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
cermanl
20.9.2020
*
*
*
*
*

jednání celého kolektivu od objednávky až po dodání je vynikající. Dále chci zdůraznit telefonistku ze zákaznické linky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
brhelovajana
15.8.2020
*
*
*
*
*

Chcete užívat kvalitní vitaminové doplńky? Zde je firma ,která je prodává .Sama je dlouhodobě užívám a cítím se skvěle

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
pinpinella
2.8.2020
*
*
*
*
*

Jste dobři , spokojena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Přidat hodnocení
  • U Smaltovny 625
  • České Budějovice - České Budějovice 4
  • 370 01
  • mapa

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo