Hodnocení firmy EU automobile, s.r.o.

*
*
*
*
*
7 hodnocení
daniel.etc
29.1.2019
*
*
*
*
*

Koupil jsem u nich v roce 2015 Octavii RS, měla na tachometru 188.000 km. Až dnes jsem zjistil, že v tom samém roce stočili tachometr z 270.000 km!!! Když jsem jim volal, tak mi položili telefon. Důrazně tento bazar nedoporučuji!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Michal
25.1.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, mám velice špatnou zkušenost s tímto autobazarem. Těmto podvodníkům se vyhněte !!!!!! Dne 11.1.2019 jsem zde zakoupil BMW X3 a již cestou domů začala zlobit automatická převodovka a to zdaleka nebylo vše. Do bazaru jsem hned volal a bylo mi řečeno, že je to pouze tím, že auto dlouho stálo a nic víc. Dále byla k autu předána neplatná plná moc, atd.atd. a proto jsem je znovu kontaktoval, že chci odstoupit od smlouvy. Autobazar nekomunikuje a prý ať se klidně soudím, že stejně vždy vyhrají, ač jsem sepsal s nimi reklamační protokol , tak už se připravují na podání žaloby . Auto mi je k ničemu, protože dalším používáním by se vše zhoršilo a navíc po dobu reklamace nemůžu s autem nic dělat, dokonce jsem ho ani nemohl přepsat v zákonné lhůtě 10dnů , za prvé - kvůli neplatné plné moci a za druhé - auto neprošlo evidenční kontrolou. Jde jim pouze o to zbalit peníze a tím to pro ně vše končí . Prosím Vás , kdo máte podobnou zkušenost a nedaří se Vám to vyřešit, napište na email : EU.zaloba@gmail.com Jsem připraven zařídit hromadnou žalobu, aby už konečně někdo tyhle podvodníky potrestal za jejich nezákonné jednání. Recenzí lidí, které tento autobazar napálil je víc než dost!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Martin
25.7.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den.tak vám zde také něco napíšu.dne 13.7. 2018 jsem si zaplatil zálohu na Ford Focus s tím,že si auto vezmu po dovolené.v týdnu mi volali, že je auto v bazaru nabourané a že mi zálohu vrátí a vozidlo odvezli do opravny.když jsem se z dovolené vrátil,tak mi nikdo nic víc nesdělil z důvodu dovolené a nikdo z přítomných v bazaru u nehody nebyl.já jsem si však zjistil,že hned druhý den bylo vozidlo pojištěné, takže je prodané jinému zákazníkovi,to si dále budu zjišťovat.jsou to šmejdi a nedrží slovo.nemají fér jednání, navíc uzavírají nezákonné jednostranné smlouvy se zákazníkem.už nikdy tento autobazar nenavštívím!!!! Dávejte si pozor na všechna vozidla z tohoto bazaru!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Petr B.
21.11.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den všem. Také se chci podělit o mé zkušenosti s tímto bazarem. Vyhlédl jsem si v tomto bazaru Toyotu Rav-4, po rezervování zkušební jízdy jsem se s kamarádem vydal v pátek 17.11.2017 směr ČB. Ještě před odjezdem jsem požádal o celé VINko abych mohl ověřit co je potřeba. Pán v telefonu s tím neměl nejmenší problém. Z Mladé Bol. do ČB 2h20min. Cesta příjemná, jet na jih je mnohem lepší než na východ po D1. Po příjezdu na místo už byl bazar otevřený i když ještě nebylo 9.00. Velmi ochotný personál nám půjčil klíče od vozu a dal nám tolik času kolik prý chceme. Po prohlídce vozu proběhla zkušební jízda. Vše OK. Bez připomínek. Jenže kamarád našel hned vedle pěkně zařízené prodejny jiný vůz, o 5000kč levnější, Ford Kuga. Proběhla zkušební jízda. Auto mnohem lepší než Rav-ka. Ford měl vše co jsem požadoval od „nového“ vozu, jen nemělo tažné zař. Ale to prý nevadí , že mají ještě jednu Kugu a v plné výbavě i s tažným zař.. Opět, a již po třetí mi ochotný pán Filip Zápotocký auto pujčil ke zkušební jízdě. To už jsem neodolal a po návratu jsem poprosil o „zabalení“ vozu. Takové pěkné auto jsem tam nemohl nechat dál stát. Začalo papírování….schvalování úvěru atd….páč ne každý může koupil vůz za hotové. Do toho se pustil Filipův kolega pan Michal Ptáčník. Při vyřizování úvěru jsme šli s Martinem, kolegou, který byl se mnou pro vůz, projít celý bazar. Auta novější, čistá, bazar upravený….radost chodit okolo aut a očumovat 🙂 Po příchodu do prodejny, vše připraveno. Podpis smlouvy a jedem domu. Po prvních 250km se auto chová naprosto luxusně, bez chybičky. Až najedu víc, napíšu. Touto VELICE KLADNOU recenzí, chci poukázat na VELMI KVALITNÍ BAZAR A NAPROSTO SKVĚLÍ PERSONÁL !!!!!! Na jaře bude potřeba auto pro mou přítelkyni Denisku, první bazar kam se podívám bude tento. Chci poděkovat personálu za bezva kamarádský přístup, rychlost vyřízení úvěru a ostatních služeb,záruky atd. A z těch falešných negativních recenzí si nic nedělejte, konkurence prostě neunese vaší kvalitu služeb. Takže, Filipe a Michale, těším se na vás. Na jaře zaklepu na vaše dveře. Přeji vám všem v bazaru ať takhle suprově fungujete dál. S pozdravem Váš spokojený zákazník Petr Bican.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
9.11.2017
*
*
*
*
*

ja osobne mam s timto bazare dobre zkusenosti byly ochotni vstricni a seriozni auto od nich vlastnim uz pres rok a nikdy zadny problem spokojenost maximalni Richter Dusan

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
vilko1990
2.4.2017
*
*
*
*
*

Dobry den ,tenhle přesný připad z mondeem dovezenym z německa u těhlě podvodniku znam velice dobře,stahly tachometr o 100 tisic,falešna serviska a arogantni jednani prodavajichich při reklamaci,že ja hloupy si nepřečetl recenze.Vyhybat se těmhle šejdířum na sto honu!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
cifid
25.2.2017
*
*
*
*
*

Začátkem roku 2017 jsem si v tomto vykutáleném autobazaru EU Automobile koupil vozidlo Ford Mondeo, které bylo dovezeno z Německa. Kromě jiného, bylo v jejich inzerátu k vozidlu uvedeno, že stav tachometru je 140 325 km. Zřejmě moc dobře vědí, proč v inzerátech k jednotlivým vozidlům neuvádějí VIN. Po zakoupení vozidla jsem u jednoho autorizovaného prodejce zjistil podle VIN, že při posledním servisu vozidla v Německu v pátém měsíci 2015, mělo najeto 256 380 km, což jsem si ověřil ještě u jiného autorizovaného, tentokrát servisu Ford. V inzerátu dále uváděli platnost STK do prvního měsíce 2019, což podle papírů k vozidlu nedělo. To následně při přihlašování potvrdil úředník s tím, že STK platí do desátého měsíce 2017. Když jsem pak volal zpětně do autobazaru, tak se mě po telefonu pán vysmál a poučil mě, že stav tachometru přece neznamená skutečný kilometrový nájezd. Na závěr hovoru mě ještě pobavil při mé zmínce o recenzích, abych si dal pozor při psaní recenze, že mě mohou dát odstíhat za pomluvu, údajně spolupracují s JUDr. Sokolem. To snad, abych nebyl ještě tak „drzí“ a nechtěl se náhodou někde domáhat svých práv. Závěrem jedna dobrá rada pro všechny potenciální kupce. Což já jsem bohužel v době nákupu vozidla nevěděl je, že vám ve většině autorizovaných servisů, nebo prodejců vozidel ochotně sdělí podle VIN servisní minulost, včetně najetých km a to po telefonu a zdarma. Následně nemají problém vám to předat v tištěné formě, nebo poslat na email. Takže do bazaru telefon s sebou a volat a ověřovat ihned z místa. Přeji všem štěstí při nákupu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne1
Přidat hodnocení
  • Okružní 1842/5
  • České Budějovice
  • 370 10
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0019:00
  • Út 9:0019:00
  • St 9:0019:00
  • Čt 9:0019:00
  • 9:0019:00
  • So 9:0019:00
  • Ne 9:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo