Hodnocení firmy DAVO CAR, s.r.o.

*
*
*
*
*
68 hodnocení
dvorakjan78
11.1.2019
*
*
*
*
*

Máme od nich vůz od roku 2017 a jsme spokojeni. S vozem nejsou žádné problémy, najezdili jsme s ním skoro 20tisíc km a opravy jen takové ty co se týkají amortizace, navíc minimální. Při koupi jsem byli také spokojeni, auto představili, nic před námi netajili, do ničeho nás nenutili, vše srozumitelně vysvětlili. Takže příště půjdeme zase klidně k nim.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bozenaskybova
9.11.2018
*
*
*
*
*

V říjnu koupeno auto. Rok výroby 2010.po koupeni zjištěno. Že auto je rok výroby 2008.nikdy bych auto 2008 nekoupila. Nikoho to nezajímá. Protože v kupní smlouvě je uvedení do provozu a to je 2010.dva roky to někde stalo. Paráda. Pěkný podvod. Technicky průkaz přepsán jen velký. Malý přišel na původního majitele. Nechápu. Ale dobra. Bazar mi tvrdí. Že auto mělo asi víc technicaku😁😁😁😁a já jsem ten přepsány ztratila. Tak to už je asi vtip.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
libor.koksal
24.10.2018
*
*
*
*
*

DAVOCAR považuji za jeden z nejlepších autobazarů u nás. Zažil jsem tu už podruhé nejen profesionální, příjemný a rychlý servis, ale také individuální přístup a pocit, že jsem vážně zákazník, kterého si tady váží nejen pro rozhodnutí investovat finance. Navíc tu kvalita služeb stále roste. Díky moc Ivě Vávrové, která mi věnovala spoustu času a pomohla s výběrem, ale také ostatním kolegům a kolegyním. Služby DAVOCARu mohu s čistým svědomím doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Renata
24.10.2018
*
*
*
*
*

Autobazar DAVO CAR vřele doporučuji a to hlavně ženám, které vědí co chtějí, ale přesto dokáží ocenit dobrou radu. Skoro půl dne se mi věnoval prodejce Míra Jelen. Prvotní profesionální přístup mladého muže se proměnil v přátelskou komunikaci. Přesně odhadl co potřebuji za auto, ukázal, vysvětlil a v klidu předvedl další. Rozhodně mi nenutil nic jiného, co neodpovídalo mé představě (jako to dělají v jiných autobazarech). Až budu potřebovat další auto, určitě se vrátím :o) byť to mám, jak se říká dost z ruky :o) Kvalitních služeb si vážím a děkuji celému teamu. Renata Passat CC

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
villie
10.10.2018
*
*
*
*
*

Profesionální přístup,vstříctnost,kompletní servis pro auta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michal.lebl
23.8.2018
*
*
*
*
*

Perfektni pristup, rychlost a nabídka služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
olesko100
12.8.2018
*
*
*
*
*

Včera, 10.8.2018jsem si zakoupil v této firmě auto a mohu říci že jsem byl velmi spokojen s přístupem tamnějších zaměstnanců. Mají perfektní vystupování, jsou nebývale slušní, ve všem velmi ochotně poradí, zařídí odvoz do Votic do banky, na poštu, prostě jsou skvělí a to všichni bez rozdílu. Mohu jen ostatním zákazníkům vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
cejda
22.7.2018
*
*
*
*
*

Koupil jsem zde před 52 dny auto,stále na mě není převedeno,jezdím na kupní smlouvu a nikoho to od nich nezajímá.teď vyskočila porucha na motoru, prý jim tam mám auto dovézt, že mají 30 dni na vyřízení reklamace.ze začátku příjemní,po zaplacení auta otravní a pak už jen nezájem.už nikdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
fidoas
5.7.2018
*
*
*
*
*

Jsem prostě spokojen. Kdo nechce, hledá důvod, kdo chce hledá způsob. To je v stručnosti můj názor na Davocar.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michalek16tr
27.6.2018
*
*
*
*
*

Opravdu skvělý přístup k lidem a vůbec je všemu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Olbramovice Ves 203
  • Olbramovice
  • 259 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo