Hodnocení firmy DAVO CAR, s.r.o.

*
*
*
*
*
93 hodnocení
Václav
26.6.2020
*
*
*
*
*

Prodej proběhl v pořádku, auto odpovídá stavu, který byl prodejcem poskytnut.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vaclava.duskova
29.5.2020
*
*
*
*
*

Buďte rádi že je auto zatím bez závad - velmi negativní zkušenost!!!při nákupu všichni vstřícný a ochotný,ale..... 7.1. jsem koupila škodu Octavií za 50 000 Kč a zaručovali mi bezproblémový roční servis, podotýkám že bydlím 200 km od autobazaru ale dala jsem na doporučení 😒 11.1. se vyskytla závada a ze strany servisu velká neochota, takže na vlastní náklady 3000 Kč jsem zajistila odtah, reklamace ihned zamítnuta že jsem pořídila levné auto a měla jsem s tím počítat. Po dlouhých peripetiích a dohadování mi laskavě auto opravili na pojistku - závada prasklá hlava motoru a překlad v motoru, 15.2. jsem si auto přivezla a 26.2. došlo zase k závadě a TO TÉ STEJNÉ a následovalo stejně kolečko s tím rozdílem, že do toho vlezla karanténa nic méně komunikaci semnou řešili pouze emailově kde mi zamítli reklamaci a poté na mé dotazy a požadavky celý měsíc nereagovali - po telefonu který je pouze na operátory mi neumožnili spojení.Psala jsem také majiteli společnosti p.Vojtěchovi a těžká ignorace, vše co slibovali a za co si vzali peníze nedodrželi a o arogantním chování ani nemluvím - konec je že jsem si auto odtáhla na vlastní náklady zpět a budu prodávat na náhradní díly, půjčku kterou mi nabídli s přeplacením 100 % budu splácet hodně dlouho a každý den řešit otázku jak se dostat do práce kterou mám 30 km od bydliště a kvůli které jsem auto sháněla - nepracují v manažerské pozici a na nové auto opravdu nemám - je to pro mě nehorázný a nepřijatelný přístup který se mi nechce nechat jen tak přejít!!!! Takže vám přeju jízdy bez závad já to štěstí neměla 😒😒😒

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lamas75
18.5.2020
*
*
*
*
*

Ochota pri koupi vozu predvadeci jizda v pohode popsany chyby vozu dolozena hystorie prepis do druheho dne zatim spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Simona
21.3.2020
*
*
*
*
*

Veľmi príjemná komunikácia s predajcami, pomoc s výberom i splnenie (najmä časových) požiadaviek. Jediný nedostatok bol že technický stav vozidla mi bol predaný na papieri až pri podpise zmluvy, mohlo to byť skôr, avšak i ja som to mala vopred písomne dožadovať. Napriek tomu však doporučujem!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Mišák
21.2.2020
*
*
*
*
*

Předvedení auta a zkušební jízda - vše na úrovni. Následný proces ohledně koupě a předání vozidla taktéž.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
marek.pasecny
19.2.2020
*
*
*
*
*

Koupili jsme zde už druhé auto, a i napodruhé spokojenost. Auto v adekvátním stavu, cena OK, jednání lidí taky, a prostředí fajn. Akorát se musí člověk trochu obrnit trpělivostí, než se vyřídí všechny papíry. Jo a jeden ze zaměstnanců nám dokonce domů dovezl zapomenutou servisní knížku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
sarse.l
12.2.2020
*
*
*
*
*

Spokojenost s komplexním přístupem všech zainteresovaných pracovníků

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
lekreska
12.2.2020
*
*
*
*
*

Nemám, co bych vytkla. Jednání příjemné, na všechny otázky mi bylo zodpovězeno. Spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Vedroso
17.12.2019
*
*
*
*
*

Kupoval jsem Audi A4, se všemi zaměstnanci jsem byl maximálně spokojen, vše proběhlo v pořádku, jen papírování zabralo 4h :-( Automobil využívám cca 3 měsíce a zatím jsem nadmíru spokojen. Při dalším nákupu vozu, se tam určitě podívám :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
v.dominik33
10.12.2019
*
*
*
*
*

V DAVO CAR meli auto které semi zalíbilo a je dobrý moc se mi líbí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Olbramovice Ves 203
  • Olbramovice
  • 259 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo