Hodnocení firmy DAVO CAR, s.r.o.

*
*
*
*
*
113 hodnocení
Jirka Pejřil
2.8.2021
*
*
*
*
*

V únoru tohoto roku jsem od Davocar Olbramovice zakoupil Fiat Multipla rok výroby 2008. K autu jsem nedostal žádné informace o jeho technickém stavu. Nechal jsem auto prohlédnout a opravit, cena servisu značně navýšila náklady pořizovací ceny. Během provozu se objevují další závady a žádost o slevu byla zamítnuta. I ojeté auto může být ve slušném stavu. Neupozornění na skutečný stav svědčí o neprofesionálním přístupu k zákazníkovi. Na autě nejsou schválená kola, po mém požadavku o nápravu, bazar nereagoval. Tento problém je nyní v řešení advokátní kanceláře a pravděpodobně bude rozhodovat soud. O průběhu a výsledku budu informovat. To mi hlava nebere, taková velká firma, která se na svých stránkách chválí, se chová tak arogantně. Prostě stačí ta kola vyměnit a je po problému. Poskytl jsem peněžní prostředky bazaru a oni pojistili auto. Takže pojistitel jsou oni a já jí již nemohu vypovědět. Po případném prodeji za trvání pojistného poměrnou část nevrátí, protože auto pojistili oni. Než pojistku podepíšete, nechte si ji prohlédnout někým, kdo tomu opravdu rozumí. Informoval jsem se na obdobné pojištění a cena mne překvapila. Dle mého názoru je zákazník až na posledním místě. Oni potřebují sponzora. Moje zkušenost s tímto bazarem je velmi negativní. Jirka Pejřil

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenditko
28.4.2021
*
*
*
*
*

Byli jsme zde na prohlidce auto, prohlídku jsme meli domluvenou po telefonu. Po hodinovem cekani na brane prijel prodejce s ukázkovým vozem, kde nesedely km ani rok vyroby auta. Auto bylo bourane na zadni cast a pekne zamaskovane. Pan vedouci neprijemny. Jeli jsme zbytecne auto, co jsme meli zarezervovane pry zapomněli stáhnout z inzeratu. No hnus už nikdy vice. Jednou stačilo. Lidi, zvažte tuhle firmu a pobočku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Lenditko
24.4.2021
*
*
*
*
*

Meli jsme objednane vybrane auto, cekani pres hodinu na bráně. Po 1 hodine nam privezli vuz uplne jiny nez jsme meli objednany, privezli odrene a evidentne havarovane, bylo to jen trochu zamaskovane. To co jsme chtěli nebylo pry stazene ze sevru a my jeli pres pul republiky zbytecne. Pan vedou jen odsekl, tak si tam zavolekte jak to teda je. Nedoporucuji neochota hnus nezajem ke klientum.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
sarse.l
8.2.2021
*
*
*
*
*

Uplynul rok od koupi vozu A4 a nemám výhrady. Moje hodnocení byste měli najít v únoru loňského roku. Chtěl bych podotknout, že koupě ojetého vozu je vždycky trošku riziko, které by ovšem měli zmírňovat pracovníci autobazarů, COŽ SE V MÉM PŘÍPADĚ V DAVOCARU STALO. Jestli kupujete auto starší 6 let a má v lepším případě najeto 145tis., má nárok na své mouchy a znovu upozorňuji, není nové. Vyplatí se dát nějakou korunu navíc a přivézt si s sebou na pomoc automechanika. Hodně napoví servisní knížka, garance kilometrů, první majitel a nabídka jakéhokoli autoservisu dle vašeho výběru, aby vám auto prohlédli - to všechno se v mém případě stalo (neměl jsem s sebou jen toho mechanika). Přeji všem šťastnou ruku při výběru vozidla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Radek
3.2.2021
*
*
*
*
*

Prodával jsem přes Davocar poprvé a jsme velmi nespokojený.Volali mi několikrát po telefonu, zda jim auto prodám, slibovali úplně jiné částky, než byla realita.Příště zkusím prodej někde jinde. Za mě velké zklamání , dělají z prodávajícího hlupáka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ceernas
18.12.2020
*
*
*
*
*

Vse probehlo vcelku rychle a komunikace prijemna za me spokojenost👍 Rozhodne lepsi nez aaa nebo esa 😉

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
gabriel.ravasz
5.11.2020
*
*
*
*
*

V Davo caru jsem prodal jiz 2 auta a koupil protiuctem Skodu Yeti, bazar za mne vyresil odhlaseni stareho auta a zaroven veskerou administrativu kupovaneho za poplatek. Poplatek mi zaroven odpustili (mozna pro nekoho laciny marketingovy tah, ale mne potetsil). Areal je dobre vymysleny, moderni. Personal je pohotovej a milej od recepcni, pro vykup az po prodejce a fin. specialistu. Auta nabizene jsou hezke, kazdy si najde dle svych. fin. moznosti. Nebyl jsem vystavenm zadnemu natlaku ani vnucovani. Na vsem se dalo domluvit. Davo zaroven vyuzivame na pneuservis, kde sme byli pokazde spokojeni. Mohu doporucit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Fanys22
26.10.2020
*
*
*
*
*

Davocar hruza děs neprofesionalni personal o svych autech nic nevi zlaty aaa nebo esa tam maji aspon chovani .Chtel jsem koupit auto za 400tisic a chovaji se jako kdyz jdu pro skodovku za 50tisic davocar uz nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
miloslav.svarc
26.10.2020
*
*
*
*
*

Velice ochotný prodejce. Vůz dostatečně předveden. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
petrkotaska
9.10.2020
*
*
*
*
*

Nic bych si již u nich nekoupil, brzo napiši více, doposud nedořešené. Zatajování stavu vozidla, nedělají řádnou předprodejní prohlídku, která by vše odhalila a předešlo se problémům. Nechávají to až na případném zjištění nového majitele a pak to zamítnou. Jejich Technická prošla aniž by vůbec bez závad mohla. Jednání s rámci dobrých mravů běží jen okolo nich, jen to tak naoko má vypadat..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Olbramovice Ves 203
  • Olbramovice
  • 259 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo