Hodnocení firmy DAVO CAR, s.r.o.

*
*
*
*
*
67 hodnocení
Bozenaskybova
9.11.2018
*
*
*
*
*

V říjnu koupeno auto. Rok výroby 2010.po koupeni zjištěno. Že auto je rok výroby 2008.nikdy bych auto 2008 nekoupila. Nikoho to nezajímá. Protože v kupní smlouvě je uvedení do provozu a to je 2010.dva roky to někde stalo. Paráda. Pěkný podvod. Technicky průkaz přepsán jen velký. Malý přišel na původního majitele. Nechápu. Ale dobra. Bazar mi tvrdí. Že auto mělo asi víc technicaku😁😁😁😁a já jsem ten přepsány ztratila. Tak to už je asi vtip.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
libor.koksal
24.10.2018
*
*
*
*
*

DAVOCAR považuji za jeden z nejlepších autobazarů u nás. Zažil jsem tu už podruhé nejen profesionální, příjemný a rychlý servis, ale také individuální přístup a pocit, že jsem vážně zákazník, kterého si tady váží nejen pro rozhodnutí investovat finance. Navíc tu kvalita služeb stále roste. Díky moc Ivě Vávrové, která mi věnovala spoustu času a pomohla s výběrem, ale také ostatním kolegům a kolegyním. Služby DAVOCARu mohu s čistým svědomím doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Renata
24.10.2018
*
*
*
*
*

Autobazar DAVO CAR vřele doporučuji a to hlavně ženám, které vědí co chtějí, ale přesto dokáží ocenit dobrou radu. Skoro půl dne se mi věnoval prodejce Míra Jelen. Prvotní profesionální přístup mladého muže se proměnil v přátelskou komunikaci. Přesně odhadl co potřebuji za auto, ukázal, vysvětlil a v klidu předvedl další. Rozhodně mi nenutil nic jiného, co neodpovídalo mé představě (jako to dělají v jiných autobazarech). Až budu potřebovat další auto, určitě se vrátím :o) byť to mám, jak se říká dost z ruky :o) Kvalitních služeb si vážím a děkuji celému teamu. Renata Passat CC

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
villie
10.10.2018
*
*
*
*
*

Profesionální přístup,vstříctnost,kompletní servis pro auta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michal.lebl
23.8.2018
*
*
*
*
*

Perfektni pristup, rychlost a nabídka služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
olesko100
12.8.2018
*
*
*
*
*

Včera, 10.8.2018jsem si zakoupil v této firmě auto a mohu říci že jsem byl velmi spokojen s přístupem tamnějších zaměstnanců. Mají perfektní vystupování, jsou nebývale slušní, ve všem velmi ochotně poradí, zařídí odvoz do Votic do banky, na poštu, prostě jsou skvělí a to všichni bez rozdílu. Mohu jen ostatním zákazníkům vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
cejda
22.7.2018
*
*
*
*
*

Koupil jsem zde před 52 dny auto,stále na mě není převedeno,jezdím na kupní smlouvu a nikoho to od nich nezajímá.teď vyskočila porucha na motoru, prý jim tam mám auto dovézt, že mají 30 dni na vyřízení reklamace.ze začátku příjemní,po zaplacení auta otravní a pak už jen nezájem.už nikdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
fidoas
5.7.2018
*
*
*
*
*

Jsem prostě spokojen. Kdo nechce, hledá důvod, kdo chce hledá způsob. To je v stručnosti můj názor na Davocar.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michalek16tr
27.6.2018
*
*
*
*
*

Opravdu skvělý přístup k lidem a vůbec je všemu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rambouskova12
18.6.2018
*
*
*
*
*

Autobazar Davo Car považuji za jeden z nejlepších, co jsem navštívila. Naprosto profesionální přístup, sympatické a vřelé vystupování všech, se kterými jsem se potkala. Zejména bych chtěla pochválit Jaroslava Klejnu a Jana Spálenku. Oba ochotní a se zájmem mi odpovídali na všechny mé dotazy. DAVO CAR DOPORUČUJI!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Olbramovice Ves 203
  • Olbramovice
  • 259 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo