Hodnocení firmy DAVO CAR, s.r.o.

*
*
*
*
*
89 hodnocení
Mišák
21.2.2020
*
*
*
*
*

Předvedení auta a zkušební jízda - vše na úrovni. Následný proces ohledně koupě a předání vozidla taktéž.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marek.pasecny
19.2.2020
*
*
*
*
*

Koupili jsme zde už druhé auto, a i napodruhé spokojenost. Auto v adekvátním stavu, cena OK, jednání lidí taky, a prostředí fajn. Akorát se musí člověk trochu obrnit trpělivostí, než se vyřídí všechny papíry. Jo a jeden ze zaměstnanců nám dokonce domů dovezl zapomenutou servisní knížku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
sarse.l
12.2.2020
*
*
*
*
*

Spokojenost s komplexním přístupem všech zainteresovaných pracovníků

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lekreska
12.2.2020
*
*
*
*
*

Nemám, co bych vytkla. Jednání příjemné, na všechny otázky mi bylo zodpovězeno. Spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vedroso
17.12.2019
*
*
*
*
*

Kupoval jsem Audi A4, se všemi zaměstnanci jsem byl maximálně spokojen, vše proběhlo v pořádku, jen papírování zabralo 4h :-( Automobil využívám cca 3 měsíce a zatím jsem nadmíru spokojen. Při dalším nákupu vozu, se tam určitě podívám :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
v.dominik33
10.12.2019
*
*
*
*
*

V DAVO CAR meli auto které semi zalíbilo a je dobrý moc se mi líbí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
srbek-v
6.12.2019
*
*
*
*
*

Solidní jednání, velmi dobrá úroveň služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
PetrMol
5.12.2019
*
*
*
*
*

Petr. S prodejem a nákupem nového vozu v DAVO CAR jsem velice spokojen. Doporučuji všem, kteří chtějí řešit svůj vozový park.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gabriela.vejvodova
2.12.2019
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost, rádi doporučime všem, kdo mají zájem o koupi vozidla. A rádi se vrátíme,když budeme chtít další auto.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Stenly
27.11.2019
*
*
*
*
*

Tak žačal bych asi tim že prodejna a sál je krásnej , to ne že ne ,ale pak to přijde , vyzvedne si vás technik a už to začne , servisní kniha ? ta k tomu není ,ale v inzeratu psaná byla , no to ja nevim a mnoho dalšího , evidenční technicka kontrola - jo je hotová - taky samozřejmně nebyla ,ale to mi řekly až po prodeji .. Když jsem auto projel - usoudil jsem že k tomu asi bude za tu cenu , s cenou samozřejmě nešli ani o korunu dolu , to že jsem pak našel prasklinu na čelním skle a že se sama zamyká řadící páka a zhasínaji světla , to je taky gool :-) ale uplně nejlepší je ty firmě nějáká MAŠKOVÁ - tu jak vám dají po 2 hodinovím čekání , tak hned utíkejte , arogantní jak jen to jde a na pojistku se vubec neptala a rovnou nam udelala , super cenu za 12000 tisic na passata 2.0tdi (2008) ,jo a jejich povinej balíček za 3500kč je taky super , přepíšou vám auto sami za 2700kč pro ně do kapsy (no neberte to) autobazar má svoje klady ,ale ja našel asi jen ty zápory ... NEDOPORUČUJI !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Olbramovice Ves 203
  • Olbramovice
  • 259 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo