Hodnocení firmy DAVO CAR, s.r.o.

*
*
*
*
*
76 hodnocení
renerohner
4.10.2019
*
*
*
*
*

Auto jsem koupil před týdnem zatím vše v pořádku ochota při předvedení vozu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin
23.9.2019
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost. Rozhodně se vrátím, jak budu kupovat další vůz.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vladimír Dom.
10.9.2019
*
*
*
*
*

Hodnotit auto, které jsem zakoupil v DAVO CARu zatím nemohu používám je krátkou dobu na to abych se zcela nezaujatě vyjádřil. Zatím slouží k mé spokojenosti dobře. Co ale mohu hodnotit velmi kladně byl přístup zaměstnanců k nám jako kupujícím po celou dobu nákupu auta. I kladný přístup při mých následných telefonických dotazech i kladné jejich vyřízení. Vl Janča děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jw
25.6.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den.Auto jsme si nejprve vyhlédli na webu.Vše dobře vyfoceno a popsáno.S přístupem personálu velká spokojenost.Jitka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Zákazník
25.6.2019
*
*
*
*
*

Kvalitní profesionální přístup ke klientele. Spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
josef.kameny
25.6.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den. Potřebovali jsme koupit auto pro manželku. DAVO CAR jsem znal, jezdím okolo. Zaujaly mě internetové stránky - velmi slušný přehled o všech autech, informace, fotky většiny aut z různých pohledů, takže je možné si vše předem prohlédnout a "vybírat" v klidu domova. Ve srovnání s jinými prodejci tedy velká spokojenost. Po výběru auta jsme si zamluvili zkušební jízdu. Záměrně jsme volili sobotu ráno, abychom nebyli v časovém stresu.Vše proběhlo v pořádku. Předvedení vozu, prohlídka, zkušební jízda...v klidu jsme vše zvážili a hned vyřídili koupi. Personál byl velmi vstřícný, nikdo na nás s ničím netlačil, v klidu nás nechali se rozhodovat. Doba vyřízení papírové části úměrná. S autem je manželka spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Barbora
3.6.2019
*
*
*
*
*

Do salonu jsme prijeli na prohlidku predem vybraneho vozu na webu bez objednani, coz nebyl problem. Po chvili cekani přišel prodejce, vuz nam ukazal a rekl, jake vady na nem maji zaznamenane. Vuz jsme si prohledli, projeli se a koupili. Vuz jsme meli v den predani pripraveny. Sice za poplatek, ale salon za nas vyridil prevod. Do tydne jsme postou dostali technicke prikazy. Nekolikrat jsme volala do salonu s nejakym dotazem a vzdy mi bylo maximalne odpovezeno a vyhoveno. Profesionalni ale zaroven pratelsky pristup jsme zazili od vsech zamestnancu. Za nas mohu Davocar jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
stichauer
27.3.2019
*
*
*
*
*

24.3.2019 jsme byli v DAVO CARU vybírat vůz Ford Focus C-MAX, na ploše měli 3 vozy za stejnou cenu a to 129900,-kč po ohledání všech tří jsme zjistili že jde o bouraná auta s velkým lakováním karoserie, nakonec jsme si vybrali jiný Opel Zafira 1,9 CTDi 110 kW, na zkušební jízdě auto jelo hezky jen tam byl trochu slyšet šustivý zvuk od motoru což jsme přikládali na vrub staršímu řemenu. Po odvozu auta z bazaru jsme dojeli do Prahy kde auto skončilo z důvodu špatného alternátoru. S vybitou baterií jsme vůz odvezli zpět do bazaru kde nám sdělili že nám hned v pondělí zavolají a dohodnou s námi kdy bude vůz opraven. Kdyby jsme nevolali sami tak se nikdo od nich neozve, najednou je jednání s nimi arogantní a odkládají to na později. Přes hezké zázemí a velký výběr bohužel tento bazar nemohu doporučit. Dnes 28.03.2019 jsme byli vůz vyzvednout z opravy v autobazaru, vadný alternátor byl vyměněn za nový a to na účet autobazaru. Mile nás tím překvapily. Doufám že se chovají i k ostatním reklamacím stejně. Pokud ano tak mohu naše doporučení opravit a tento autobazar doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dvorakjan78
11.1.2019
*
*
*
*
*

Máme od nich vůz od roku 2017 a jsme spokojeni. S vozem nejsou žádné problémy, najezdili jsme s ním skoro 20tisíc km a opravy jen takové ty co se týkají amortizace, navíc minimální. Při koupi jsem byli také spokojeni, auto představili, nic před námi netajili, do ničeho nás nenutili, vše srozumitelně vysvětlili. Takže příště půjdeme zase klidně k nim.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Bozenaskybova
9.11.2018
*
*
*
*
*

V říjnu koupeno auto. Rok výroby 2010.po koupeni zjištěno. Že auto je rok výroby 2008.nikdy bych auto 2008 nekoupila. Nikoho to nezajímá. Protože v kupní smlouvě je uvedení do provozu a to je 2010.dva roky to někde stalo. Paráda. Pěkný podvod. Technicky průkaz přepsán jen velký. Malý přišel na původního majitele. Nechápu. Ale dobra. Bazar mi tvrdí. Že auto mělo asi víc technicaku😁😁😁😁a já jsem ten přepsány ztratila. Tak to už je asi vtip.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Přidat hodnocení
  • Olbramovice Ves 203
  • Olbramovice
  • 259 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo