Hodnocení firmy Docar, s.r.o.

*
*
*
*
*
12 hodnocení
kubrichtova
21.10.2019
*
*
*
*
*

Super jednání. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan Schwarz
19.7.2019
*
*
*
*
*

cca před rokem koupené auto údajně v TOP stavu. Už nikdy víc banda lhářů. V inzerátu výbava kterou auto ani nemá... atd atd. Auto nabízí jako v nejlepší stavu se vším všudy a ve smlouvě Vám napíšou kategorie G (skoro nepojízdný šrot). Když by si člověk neřekl, tak auto ani nezvednou. A ještě Vás přesvědčují u koupi, aby mohli dát do faktury nižší prodejní částku. Proč asi že !!! Vyhněte se obloukem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petra_ku
24.11.2018
*
*
*
*
*

Byla jsem maximálně spokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
monago
24.11.2018
*
*
*
*
*

nejhorší autobazar s kterým jsem se setkala,koupila jsem auto za cca 200t.,jezdilo 2 měsíce, poté odešel alternátor,oprava za 10t.,jejich reakce byla,do toho my nemůžem vidět, ok, přežila jsem to,opravila,další 2 měsíce a odešla automatická převodovka,jejich reakce a to jim volali i ze servisu, že s touto závadou už auto muselo odjet od nich, byla taková, že co chci, že jsem nekoupila nové auto, že mi k němu dali pojistku a kvůli financování dali slevu 10t..Ano pojistku dali,ale pouze max. na 25t., což už nyní jsem za první opravu převodovky zaplatila 53t. a auto stále nejede,zřejmě bude nutná výměna i dalších dílů v převodovce.Zvažuji již i právní kroky po konzultaci se soudním znalcem,jelikož nejsou ochotni se ani částečně podílet na úhradě opravy,což jim servis nabídl.Moc dobře vědí,co prodávají,v servisu mi řekli,jelikož se zabývají též dovozem,že tyto auta co DOCAR vozí, by si v životě nedovolili dovézt a prodat svým zákazníkům.Udělejte si obrázek sami a tomuto bazaru se zdaleka vyhněte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirimladek62
15.5.2018
*
*
*
*
*

Již několik let kupuji do své firmy auta zde. Mám od nich dva VW Transporter a jeden Renault Trafik. Letos jsem si koupil i Dodge Nitro. Až na běžnou údržbu jsem do nich ještě nemusel zvlášť investovat. Jezdí a slouží. Jirka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavelmanas
18.4.2018
*
*
*
*
*

Vloni v srpnu jsem si u tohoto prodejce zakoupil ojetý vůz z dovozu (Diesel, najeto jen 108 tis. km). Na první pohled vypadal velice solidně. Zkušební jízda proběhla v pořádku. Na první pohled žádné závady. Ptal jsem se prodejce, zda ví o nějakých závadách. Odpověděl mi, že ne, že vůz je v pořádku. Jen pro jistotu ať vyměním olej v převodovce. Koupil jsem jej hned a zaplatil hotově. Po cestě z bazaru do Prahy jsem však chtěl otevřít okénka a při zavření tato opět sjela do poloviny a nešla zavřít, střešní okno nešlo otevřít vůbec. Po několika kilometrech mi počítač začal hlásit "loock steering malfunction, make a safe stop." Zavolal jsem zpět do bazaru a tam mi řekli, že to není možné. Ale že jsem si připlatil pojištění záruky na rok, tak ať vůz dám do servisu. V servisu mi sdělili, že po konzultaci s pojišťovnou se na vůz záruka nevztahuje, že je závada na CIM modulu (centrální řídící počítač), se kterým bylo neoprávněně manipulováno. Dále je poškozený zámek volantu. Vůz (výjimečná značka) mi byl opraven po téměř 4 měsících ve dvou opravách (1. zámek volantu - Docar po domluvě zaplatil 50%. 2. CIM modul - Docar již na mne nereagoval.) Celkem mne oprava stála něco málo přes 50tis. Po dvou měsících provozu porucha alternátoru (oprava vč. výměny baterie 12 tis.). Pojištění záruky se na elektroinstalaci nevztahuje. Nyní, po dalších dvou měsících opět stojím. Porucha převodovky. Doufám, že na to se pojistka vztahovat bude. Jinými slovy - u Docaru už nekoupím ani koloběžku. Nehledě na to, že prodejce u inzerátu uváděl vlastnosti, které vůz nemá (bluetooth, alarm, servisní knížka - ta je, ale úplně prázdá, bez jediného záznamu o garančním servisu).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petra_ku
25.12.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, mám novou octavii z této firmy. Chci pochválit přístup. Moc autum nerozumím, ale auto hezky jezdí. Mám ho od nich na úvěr, přeplatek je minimální, skoro lepší než za hotové. Navíc mi za dobrou cenu prodali druhé nové pneumatiky. Děkuju P.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Robin Raven
21.10.2016
*
*
*
*
*

Přidávám kladné hodnocení této firmě s ojetinami.Přesto že mne provází už delší čas skepse z českých autobazarů v tomto případě jsem udělal po zhlédnutí inzerovaného vozu a reality vyjimku a zakoupil Renault Lagunu II 2.2dci Grandtour z roku 2005.Auto přestože stálo a čekalo rok na nového majitele od dovozu chytlo na první pokus,stav velmi zachovalý po jednom majiteli z D s pečlivě vedenou serviskou přesně tak jak bylo inzerováno.Bohužel díky tomu že delší čas nebylo v provozu tak při zkušební jízdě bylo potřeba rozhýbat zarezlé brzdy.S autem jsem z Docaru odjížděl s dobrým pocitem se slevou na nové kotouče a desky a fungl novou baterií !!! Všechna auta vlastní takže žádné zdlouhavé přihlašování vozu z dovozu jen přepis na místním úřadě ještě týž den!Problémy nemá vůz zatím žádné nikde nic nemlátí nevrže motor prošel jen klasikou v podobě nového oleje,filtrů a vyčištění ventilu EGR.Přal bych si více takových to obchodníků s ojetinami kteří se z vás nesnaží vylákat peníze za vraky se stočenými kilometry!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
slivon1
1.9.2015
*
*
*
*
*

V autobazaru Docar,jsem jiz koupil 4 auta.Kazde bylo z Holandska a vzdy v poradku,bez zavad.Posledni byl Wv Golf a s nim take velka spokojenost.Dokumenty k vozu vzdy sedely,jednani s prodejcem take super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Marek Nýdrle
30.8.2015
*
*
*
*
*

Kupuji zde auta do firmy už 20 let. Nemám čas ani chuť zabývat se vždy aktuální analýzou trhu. Jsou zatím bezchybní, že mi vždy dodají optimální auto dle mých požadavků. Přitom mi necpou co mají zrovna skladem a většinou mi dovezli z Holandska a asi 2 x z Německa. Chvíli si vždy počkám, ale když pak koukám po internetu, tak to mám vždy nejmíň o 10% levnější. A ještě se mi nestalo, že by se časem vytelil nějaký problém. --> proto mi to nedalo a píšu tuto recenzi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Pražská 1670
  • Nová Paka
  • 509 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo