Hodnocení firmy Kaufland Česká republika - Potraviny a spotřební zboží

*
*
*
*
*
22 hodnocení
Moni
4.9.2020
*
*
*
*
*

Kaufland Zlín Vršava - hlavně pultový prodej u lahůdek a salátů je někdy k zbláznění. Vysvětlím a většina to moc dobře zná... U pultu se hlavně v pátek tlačí nával zákazníků, prodavačů je za pultem celkem dost, jenže nemíní obsluhovat přednostně zákazníky, připadá mi to jako kdyby si první museli obsloužit své stroje a zákazník ať klidně čeká do aleluja. To celkem odradí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vl.vrubel
15.6.2020
*
*
*
*
*

Kaufland-Havířov, ul. Těšínská Zdravím, v tomto Kaufladnu to již není, jak to bývalo. samozřejmě ceny a zboží. Kaufland pořád proklamoval, že bude a zůstane vždy nejlevnější. To už není pravda, dost zboží je dražší než v jiných marketech v Havířově a taky nabídka zboží byla daleko lepší.U ovoce a zeleniny bývá v balení něco nahnilého, v létě občas poletují mouchy. K večeru už pak v tomto oddělení není pomalu co koupit. také chleba ) ten obyčejný, také v k večeru už občas nebývá vůbec.Cenovky občas někde chybí, prodavačky některé bývají nepříjemné, vedoucí se málo snaží, aby vyhověla zákazníkovi co do určitého druhu zboží od výrobce.Ovoce a zelenina jsou někdy mokré, polévají je vodou a nebo snad sprchují. banány zůstávají v krabicích, prodavačky se neobtěžují je vybalit. Zákazník je pak doluje z krabic, banány jsou vlhké až mokré a pak rychleji hnijí. Myslím, že p. vedoucí dost dobře svoji práci nezvládá a měla by se vyměnit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
chvatalova.alena
11.4.2020
*
*
*
*
*

Dnes zkušenost v Třebíči Brněnská ulice.akce na vše velikonoční.prodavacka veze paletu s obrovskými zajíci jednoho vytáhne a říká kolegovi.chces ho jsou za 59.90 predtim nevim kolik stali ale myslím tak 200 nádherný. On ze asi ne a ona nenutim schovam to holkám.ja ji slyšela rikam kolik ze ten zajíc stojí? Ten vražedný pohled ten jste teda neviděli a říká 60 a já no to si vezmu ona druhý desny pohled a říká ale víc jak jednoho dne a rychle utíkala s palatou do skladu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
weposuo
10.10.2019
*
*
*
*
*

V Kauflandu Č.Třebová hrůza, nahnilé a oské ovoce a zelenina a že to kropí rozstřikovačem, to čerstvé neudělá.V zelenině do Vás chlap strká - hulvát.Kořen zázvoru-to je dřevo, starý.Pokladní, když udělají chybu-běžte na recepci, markuji už dalšího-taková černovlasá mezi 40 a 50 roky.Minule jsme kopili víno, koženná slupka a uvnitř jádra jak pecky od višní a ocet.Už tam jezdíme málo, nevyplatí se, ceny vyšší než jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
MoncaVrbicka
18.9.2019
*
*
*
*
*

Kaufland (všechny prodejny) je jen jeden velký chaos. Uspořádání v prodejně je hrůza. Od "předělání" Kauflandů chodím nakupovat jinam... Proč se nad tím nikdo trochu nezamyslí, vždyť museli přijít o dost zákazníků🤔

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
vlastik.jh
28.8.2019
*
*
*
*
*

Kaufland v Jindřichově Hradci je čím dál horší co se týče pořádku, čistoty i mnohých zaměstnanců. V uličkách jsou téměř stále vystavené hromady zboží na paletách, částečně zabalené v potrhaných foliích a dost často nikde žádný pracovník, který by zboží vykládal do regálů. Přitom hledané zboží v regálech chybí a na vystavené paletě je zabalené a nedostupné až někde vespod. Mezi těmito hromadami zboží, ale často i vyskládanými prázdnými obaly se musí kupující proplétat s vozíky. S tím pak souvisí i nečistota na podlaze i v regálech. Neviděl jsem v sousedních státech, že by se zboží tak často vybalovalo za prodeje. Kultura takového prodeje asi pro naše lidi stačí, protože si toho nikdo nevšímá. Samotné zaměstnance aby při tom člověk hledal, ale často ani nenašel. Jedině kdo funguje jsou pokladní a to i tak se tvoří fronty, protože polovina kas je zavřená. Často ani v informacích nikoho nejdete... Jaký pán, takový krám ! Nikde snad není možné podat stížnost - není komu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Adela
16.8.2019
*
*
*
*
*

Kaufland Zlín Vršava jsme měli velmi rádi hlavně pro velké páteční nákupy. Už ale několik týdnů po sobě nemají v pátek po 16. hodině již ani základní potraviny (jako např. brambory na váhu, pečivo), které ani nikdo nedoplňuje, jelikož už prostě není, o akčním zboží z letáku platného od předchozího dne ani nemluvě. Jezdit na velký nákup do dvou různých obchodů je nesmysl, základ by prostě měli mít vždy (po 20. hodině večer bych ale např. absenci pečiva pochopila, ale po 16.?). Budeme holt nakupovat jinde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
cernoch42
11.8.2019
*
*
*
*
*

Koupil jsem vkaufu vKopřivnici v.p.bez kosti, po převaženi doma mi chybělo 10dg

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana
7.8.2019
*
*
*
*
*

jiz podruhe mi nauctovali polozky navic , uz tam nebudu chodit, jenom dnes 100kc navic, minule 36. preve nebudu kontrolovat kazdy ucet, pujdu radsi tam kde jsou poctivi a nestava se jim to

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klemsovaiveta
12.6.2019
*
*
*
*
*

Platí pro všechny prodejny. Stále se mění umístění zboží. Asi si vedení myslí že když tam budu bloudit tak nakoupím více. Na mně to má přesně opačný účinek. Odcházím nakoupit jinam. Dále pak lituji pokladní když musí celý den poslouchat to anglické kňourání. To by snad bylo lepší kdyby tam nehráli vůbec. Jít nakupovat do Kauflandu je pro mne trest a ne radost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Bělohorská 2426/205
  • Praha 6 - Břevnov
  • 169 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo