Hodnocení firmy GO parking - parkování u Letiště Václava Havla

*
*
*
*
*
29 hodnocení
peta177
24.9.2021
*
*
*
*
*

Vrátný byl velice nepříjemný, asi co si dovolujeme parkovat ve 4 ráno.. Po týdenním parkování auto odřené na zadní části.. Po sepsání přijde jen email že to na videu při vjezdu není vidět, takže nic řešit nebudou.. Nikdy víc.. Lepší zaparkovat někde u silnice, zdarma a možná bude vaše auto v pořádku..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
frbr0
27.6.2021
*
*
*
*
*

Objednal jsem si parkování, kdy mi naúčtovali 1.400, s platbou kartou při odjezdu. Při odjezdu mi vyjela faktůra na 1.800. a to jsem parkovat ještě kratší dobu než dle objednávky. Ničeho se nedovoláte, na parkovišti je jen v rátný a automat. Zaplatit musíte, jinak se nedostanete ven. Sprosté okrádání klientú, nic jiného. NEPARKUJTE ZDE!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Milan
8.4.2020
*
*
*
*
*

Web dnes nedostupný, nelze provést ani storno, ani změnu rezervace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jaroslav
17.3.2020
*
*
*
*
*

Ukradli mi tam jenom přední znak z VW. Škoda 1500,-Kč, poničili při tom přední masku. Auto vyzvedáváno v noci po 72 hodinách cestování. Zjištěno doma ráno doma. Doporučuji auto nafotit před odjezdem a důkladně zkontrolovat po příjezdu. Služby horší a horší.Nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Tomáš K.
19.8.2019
*
*
*
*
*

Dokud vše funguje, tak je služba dobrá.Cesta z letiště byla opravdu suprová, že jsme stáli frontu od půl druhé do půl čtvrté v noci na dešti ( máme malé děti 5 a 8 ) a spoluobčané skákali do aut a pořadí tím pádem žádné. Po dvou hodinovém čekání se nám podařilo nacpat k jednomu z aut a řidič začel náhle couvat až nacouval na děti. To vůbec nereagoval ani na bouchání do auta a couval stále a to se po zastavení ještě jednou opakovalo. Úlně neuvěřitelné a když jsi na to zpomenu že za takové chování ještě platíme. Takže tak vypadá služba u GO-parking. Už nikdy v životě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byla sepsaná stížnost a na tu nám ani nojsou schopný odpovědět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marek.hanak
25.7.2019
*
*
*
*
*

Dokud vše funguje, tak je služba dobrá. Pominu-li tedy arogantní a dovolím si napsat, i velmi drzé chování obsluhy u vjezdu. Ve chvíli kdy se objeví nějaký problém, tak je jednání ze strany provozovatele naprosto nepřijatelné. Arogance, lži, uvádění v omyl, poté komunikace bez odezvy,... příšerná zkušenost. Problém po více než jednom roce nedořešen, provozovatel neodepisuje na emaily a nezvedá telefony. Jedinou možností je volat pokaždé z nového čísla, které zřejmě nemá provozovatel (jednatel) ještě uloženo. Z různých necenzurovaných diskusí je jasné, že zdaleka nejsem sám, kdo má se službou Go parking podobnou zkušenost. Parkování na Go parking rozhodně nemohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
emil.strobl
15.8.2018
*
*
*
*
*

Zaplatil jsem si u GO-parking s parkováním také čištění vozu. Při vyzvednutí 2.8.18 jsem zjistil poškrábanou střechu u auta a hned jsem to reklamoval. Byl sepsán protokol o škodě a měl se někdo ozvat ohledně opravy laku. Podle odpovědi na můj e-mail (po týdnu ticha) se to dodnes, to je do 15.08.18, ještě vyšetřuje. Takže tak vypadá služba u GO-parking. Už nikdy v životě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
31.7.2018
*
*
*
*
*

Dana Vacovská napsal(a) recenzi na GO parking – 1 hvězdička Právě teď · Poprvé a naposledy!!Využili jsme službu čištění, zaplatili to nejdražší / 1500,-/ Auto bylo stejně špinavé možná ještě víc, než jsme ho tam dávali.Navíc nám rozbili klíč.Na místě jsme chtěli sepsat reklamaci, pán evidentně vůbec netušil, co po něm chceme.Nakonec vše nafotil a sepsal s námi na papír, že to druhý den ráno předá k řešení.Po týdnu, kdy se nic nedělo jsme se dozvěděli, že žádnou takovou reklamaci tam nemají zaznamenanou ?!? a že pokud chceme, máme přijet reklamovat znovu.To jako vážně?A proč?Já jsem reklamovala hned na místě.Co je mi po tom, že váš zaměstnanec vám reklamaci nepředal??Kdo mi proplatí benzín, který k vám projedu a čas, který tam opět strávím?A to vůbec nekomentuji vaše protivné řidiče a organizaci dopravy z letiště.Tohle je jedna velká KATASTROFA a rozhodně nikomu NEDOPORUČUJI. / tu jednu hvězdu dávám pánovi,který nás přijímal na parkoviště 9.7 v noci, ten byl milej/.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.pecinka
5.3.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.k
12.11.2017
*
*
*
*
*

Neprofesionální přístup, na instrukcí z mailu vás pošlou na T2 nahoru na odlety a tam vám dají ceduli, abyste šli přes celé letiště na T1. Pak vás vyhodí u vchodu a musíte si v dešti k autu dojít.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Ke Kopanině 406
  • Tuchoměřice
  • 252 67
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo