Hodnocení firmy GO parking - Parkování u Letiště Václava Havla

*
*
*
*
*
26 hodnocení
Jaroslav
17.3.2020
*
*
*
*
*

Ukradli mi tam jenom přední znak z VW. Škoda 1500,-Kč, poničili při tom přední masku. Auto vyzvedáváno v noci po 72 hodinách cestování. Zjištěno doma ráno doma. Doporučuji auto nafotit před odjezdem a důkladně zkontrolovat po příjezdu. Služby horší a horší.Nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš K.
19.8.2019
*
*
*
*
*

Dokud vše funguje, tak je služba dobrá.Cesta z letiště byla opravdu suprová, že jsme stáli frontu od půl druhé do půl čtvrté v noci na dešti ( máme malé děti 5 a 8 ) a spoluobčané skákali do aut a pořadí tím pádem žádné. Po dvou hodinovém čekání se nám podařilo nacpat k jednomu z aut a řidič začel náhle couvat až nacouval na děti. To vůbec nereagoval ani na bouchání do auta a couval stále a to se po zastavení ještě jednou opakovalo. Úlně neuvěřitelné a když jsi na to zpomenu že za takové chování ještě platíme. Takže tak vypadá služba u GO-parking. Už nikdy v životě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byla sepsaná stížnost a na tu nám ani nojsou schopný odpovědět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marek.hanak
25.7.2019
*
*
*
*
*

Dokud vše funguje, tak je služba dobrá. Pominu-li tedy arogantní a dovolím si napsat, i velmi drzé chování obsluhy u vjezdu. Ve chvíli kdy se objeví nějaký problém, tak je jednání ze strany provozovatele naprosto nepřijatelné. Arogance, lži, uvádění v omyl, poté komunikace bez odezvy,... příšerná zkušenost. Problém po více než jednom roce nedořešen, provozovatel neodepisuje na emaily a nezvedá telefony. Jedinou možností je volat pokaždé z nového čísla, které zřejmě nemá provozovatel (jednatel) ještě uloženo. Z různých necenzurovaných diskusí je jasné, že zdaleka nejsem sám, kdo má se službou Go parking podobnou zkušenost. Parkování na Go parking rozhodně nemohu doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
emil.strobl
15.8.2018
*
*
*
*
*

Zaplatil jsem si u GO-parking s parkováním také čištění vozu. Při vyzvednutí 2.8.18 jsem zjistil poškrábanou střechu u auta a hned jsem to reklamoval. Byl sepsán protokol o škodě a měl se někdo ozvat ohledně opravy laku. Podle odpovědi na můj e-mail (po týdnu ticha) se to dodnes, to je do 15.08.18, ještě vyšetřuje. Takže tak vypadá služba u GO-parking. Už nikdy v životě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
31.7.2018
*
*
*
*
*

Dana Vacovská napsal(a) recenzi na GO parking – 1 hvězdička Právě teď · Poprvé a naposledy!!Využili jsme službu čištění, zaplatili to nejdražší / 1500,-/ Auto bylo stejně špinavé možná ještě víc, než jsme ho tam dávali.Navíc nám rozbili klíč.Na místě jsme chtěli sepsat reklamaci, pán evidentně vůbec netušil, co po něm chceme.Nakonec vše nafotil a sepsal s námi na papír, že to druhý den ráno předá k řešení.Po týdnu, kdy se nic nedělo jsme se dozvěděli, že žádnou takovou reklamaci tam nemají zaznamenanou ?!? a že pokud chceme, máme přijet reklamovat znovu.To jako vážně?A proč?Já jsem reklamovala hned na místě.Co je mi po tom, že váš zaměstnanec vám reklamaci nepředal??Kdo mi proplatí benzín, který k vám projedu a čas, který tam opět strávím?A to vůbec nekomentuji vaše protivné řidiče a organizaci dopravy z letiště.Tohle je jedna velká KATASTROFA a rozhodně nikomu NEDOPORUČUJI. / tu jednu hvězdu dávám pánovi,který nás přijímal na parkoviště 9.7 v noci, ten byl milej/.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.pecinka
5.3.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.k
12.11.2017
*
*
*
*
*

Neprofesionální přístup, na instrukcí z mailu vás pošlou na T2 nahoru na odlety a tam vám dají ceduli, abyste šli přes celé letiště na T1. Pak vás vyhodí u vchodu a musíte si v dešti k autu dojít.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kaja.trojankova
22.7.2017
*
*
*
*
*

Služby GO Parking nás velmi nemile překvapily. Jediné pozitivní je cena, nic víc! Při úhradě v cestovní kanceláři jsme se ještě ujišťovali, že mají pro děti autosedačky. Slečna v cestovní kanceláři nám vše ověřovala a v GO parking jí bylo sděleno, že mají autosedačky a že děti vozí v sedačkách, takže jsme spokojeně parkování uhradili. Po příjezdu a zaparkování nás vyzvedl pán a když jsem se ho ptala, jak tedy s dětmi, že tam nemají autosedačky, tak odpověděl, že děti tedy nevozí! Vyvalila jsem na něho oči a on mi řekl, že ať si je vezmeme na klín. Bohužel nic jiného nezbývalo, takže děti jely s námi na klíně jak na letiště, tak i z letiště. Cesta z letiště byla o to peprnější, že jsme pokorně stáli frontu a spoluobčané skákali do aut jako kobylky a pořadí tím pádem žádné.... Když jsme se ohradili, že tedy to už nemyslí vážně a že už se předbíhat nenecháme, tak jsme opět jeli s dětmi na klíně a pan řidič zjevně nestíhal a jel jako blázen, což už jsem se ohradila!!! Za nás hrozné služby, rychlá jízda, děti na klíně, jízda bez autosedaček, kdy cestovním kancelářím potvrdí, že je mají a využívají a skutek utek..... Jednoznačně nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Josef Kalousek
2.7.2017
*
*
*
*
*

Služby go parking byl asi nejhorší zážitek z celé dovolené. Čekali jsme s dítětem v kočárku cca 15 minut než přijede auto (mělo přijet i se sedačkou). V tom množství lidí (nejdříve na místě nikdo nebyl), jsme prostě neměli šanci se následně do auta dostat, řidiči nebylo divné, že nás má vyzvednou s dítětem, resp. když jsem ho upozornil, tak mu to bylo fuk. Nakonec jsem se do auta vsoukal alespoň já a pro rodinu a bagáž jsem přijel k terminálu. Nemají kapacity pro odvoz lidí ani nějaký pořadník, nic (a spoléhat na slušnost spoluobčanů je spíše v žánru sci-fi)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
daniel_labounek
29.1.2017
*
*
*
*
*

Jo jo dobré ceny mají :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Ke Kopanině 406
  • Tuchoměřice
  • 252 67
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo