Hodnocení firmy GO parking - Parkování u Letiště Václava Havla

*
*
*
*
*
23 hodnocení
emil.strobl
15.8.2018
*
*
*
*
*

Zaplatil jsem si u GO-parking s parkováním také čištění vozu. Při vyzvednutí 2.8.18 jsem zjistil poškrábanou střechu u auta a hned jsem to reklamoval. Byl sepsán protokol o škodě a měl se někdo ozvat ohledně opravy laku. Podle odpovědi na můj e-mail (po týdnu ticha) se to dodnes, to je do 15.08.18, ještě vyšetřuje. Takže tak vypadá služba u GO-parking. Už nikdy v životě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
31.7.2018
*
*
*
*
*

Dana Vacovská napsal(a) recenzi na GO parking – 1 hvězdička Právě teď · Poprvé a naposledy!!Využili jsme službu čištění, zaplatili to nejdražší / 1500,-/ Auto bylo stejně špinavé možná ještě víc, než jsme ho tam dávali.Navíc nám rozbili klíč.Na místě jsme chtěli sepsat reklamaci, pán evidentně vůbec netušil, co po něm chceme.Nakonec vše nafotil a sepsal s námi na papír, že to druhý den ráno předá k řešení.Po týdnu, kdy se nic nedělo jsme se dozvěděli, že žádnou takovou reklamaci tam nemají zaznamenanou ?!? a že pokud chceme, máme přijet reklamovat znovu.To jako vážně?A proč?Já jsem reklamovala hned na místě.Co je mi po tom, že váš zaměstnanec vám reklamaci nepředal??Kdo mi proplatí benzín, který k vám projedu a čas, který tam opět strávím?A to vůbec nekomentuji vaše protivné řidiče a organizaci dopravy z letiště.Tohle je jedna velká KATASTROFA a rozhodně nikomu NEDOPORUČUJI. / tu jednu hvězdu dávám pánovi,který nás přijímal na parkoviště 9.7 v noci, ten byl milej/.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.pecinka
5.3.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.k
12.11.2017
*
*
*
*
*

Neprofesionální přístup, na instrukcí z mailu vás pošlou na T2 nahoru na odlety a tam vám dají ceduli, abyste šli přes celé letiště na T1. Pak vás vyhodí u vchodu a musíte si v dešti k autu dojít.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kaja.trojankova
22.7.2017
*
*
*
*
*

Služby GO Parking nás velmi nemile překvapily. Jediné pozitivní je cena, nic víc! Při úhradě v cestovní kanceláři jsme se ještě ujišťovali, že mají pro děti autosedačky. Slečna v cestovní kanceláři nám vše ověřovala a v GO parking jí bylo sděleno, že mají autosedačky a že děti vozí v sedačkách, takže jsme spokojeně parkování uhradili. Po příjezdu a zaparkování nás vyzvedl pán a když jsem se ho ptala, jak tedy s dětmi, že tam nemají autosedačky, tak odpověděl, že děti tedy nevozí! Vyvalila jsem na něho oči a on mi řekl, že ať si je vezmeme na klín. Bohužel nic jiného nezbývalo, takže děti jely s námi na klíně jak na letiště, tak i z letiště. Cesta z letiště byla o to peprnější, že jsme pokorně stáli frontu a spoluobčané skákali do aut jako kobylky a pořadí tím pádem žádné.... Když jsme se ohradili, že tedy to už nemyslí vážně a že už se předbíhat nenecháme, tak jsme opět jeli s dětmi na klíně a pan řidič zjevně nestíhal a jel jako blázen, což už jsem se ohradila!!! Za nás hrozné služby, rychlá jízda, děti na klíně, jízda bez autosedaček, kdy cestovním kancelářím potvrdí, že je mají a využívají a skutek utek..... Jednoznačně nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Josef Kalousek
2.7.2017
*
*
*
*
*

Služby go parking byl asi nejhorší zážitek z celé dovolené. Čekali jsme s dítětem v kočárku cca 15 minut než přijede auto (mělo přijet i se sedačkou). V tom množství lidí (nejdříve na místě nikdo nebyl), jsme prostě neměli šanci se následně do auta dostat, řidiči nebylo divné, že nás má vyzvednou s dítětem, resp. když jsem ho upozornil, tak mu to bylo fuk. Nakonec jsem se do auta vsoukal alespoň já a pro rodinu a bagáž jsem přijel k terminálu. Nemají kapacity pro odvoz lidí ani nějaký pořadník, nic (a spoléhat na slušnost spoluobčanů je spíše v žánru sci-fi)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
daniel_labounek
29.1.2017
*
*
*
*
*

Jo jo dobré ceny mají :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tomáš
27.10.2015
*
*
*
*
*

Sice mi na Go parkingu odřel auto nějaký de..., který se ani nenamáhal svojí chybu přiznat, ale firma Go parking převzala za tohoto řidiče zodpovědnost a vyřešila tuto pojistnou událost za něj. Zdržení asi 20min. navíc na vyřešení při odjezdu. Takže doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
fort.miloslav
8.7.2015
*
*
*
*
*

Super služba.Např. Když jsem vyjížděl ven,nemohl jsem najít parkovací šek.ěl jsem z toho opocené čelo jak to dopadne.Vzali to s humorem,jeden pán ochotně sedl k počítači,vyťukal číslo auta,vytiskl kopii kodu a já mohl odjet.Vše trvalo asi 30 vteřin Ještě jednou děkuji. Fořt

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Huyen Thi
7.11.2014
*
*
*
*
*

Veliká spokojenost se službou, odvoz tam i zpět uplně v pohodě. Navíc musím poděkovat personálu, který mi kvalitně zabezpečil zapomenuté stažené okénko u řidiče. Vůbec to není jejich práce, ale stejně si dali tu snahu a fakt kvalitně vše oblepili. Bylo sychravé počasí tak bych po 14TI dnech měl plesnivé sedačky. Takže za mne plný počet bodů :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Ke Kopanině 406
  • Tuchoměřice
  • 252 67
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo