Hodnocení firmy GO parking - Parkování u Letiště Václava Havla

*
*
*
*
*
21 hodnocení
jan.pecinka
5.3.2018
*
*
*
*
*

Vše v pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomas.k
12.11.2017
*
*
*
*
*

Neprofesionální přístup, na instrukcí z mailu vás pošlou na T2 nahoru na odlety a tam vám dají ceduli, abyste šli přes celé letiště na T1. Pak vás vyhodí u vchodu a musíte si v dešti k autu dojít.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kaja.trojankova
22.7.2017
*
*
*
*
*

Služby GO Parking nás velmi nemile překvapily. Jediné pozitivní je cena, nic víc! Při úhradě v cestovní kanceláři jsme se ještě ujišťovali, že mají pro děti autosedačky. Slečna v cestovní kanceláři nám vše ověřovala a v GO parking jí bylo sděleno, že mají autosedačky a že děti vozí v sedačkách, takže jsme spokojeně parkování uhradili. Po příjezdu a zaparkování nás vyzvedl pán a když jsem se ho ptala, jak tedy s dětmi, že tam nemají autosedačky, tak odpověděl, že děti tedy nevozí! Vyvalila jsem na něho oči a on mi řekl, že ať si je vezmeme na klín. Bohužel nic jiného nezbývalo, takže děti jely s námi na klíně jak na letiště, tak i z letiště. Cesta z letiště byla o to peprnější, že jsme pokorně stáli frontu a spoluobčané skákali do aut jako kobylky a pořadí tím pádem žádné.... Když jsme se ohradili, že tedy to už nemyslí vážně a že už se předbíhat nenecháme, tak jsme opět jeli s dětmi na klíně a pan řidič zjevně nestíhal a jel jako blázen, což už jsem se ohradila!!! Za nás hrozné služby, rychlá jízda, děti na klíně, jízda bez autosedaček, kdy cestovním kancelářím potvrdí, že je mají a využívají a skutek utek..... Jednoznačně nedoporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Josef Kalousek
2.7.2017
*
*
*
*
*

Služby go parking byl asi nejhorší zážitek z celé dovolené. Čekali jsme s dítětem v kočárku cca 15 minut než přijede auto (mělo přijet i se sedačkou). V tom množství lidí (nejdříve na místě nikdo nebyl), jsme prostě neměli šanci se následně do auta dostat, řidiči nebylo divné, že nás má vyzvednou s dítětem, resp. když jsem ho upozornil, tak mu to bylo fuk. Nakonec jsem se do auta vsoukal alespoň já a pro rodinu a bagáž jsem přijel k terminálu. Nemají kapacity pro odvoz lidí ani nějaký pořadník, nic (a spoléhat na slušnost spoluobčanů je spíše v žánru sci-fi)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
daniel_labounek
29.1.2017
*
*
*
*
*

Jo jo dobré ceny mají :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tomáš
27.10.2015
*
*
*
*
*

Sice mi na Go parkingu odřel auto nějaký de..., který se ani nenamáhal svojí chybu přiznat, ale firma Go parking převzala za tohoto řidiče zodpovědnost a vyřešila tuto pojistnou událost za něj. Zdržení asi 20min. navíc na vyřešení při odjezdu. Takže doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
fort.miloslav
8.7.2015
*
*
*
*
*

Super služba.Např. Když jsem vyjížděl ven,nemohl jsem najít parkovací šek.ěl jsem z toho opocené čelo jak to dopadne.Vzali to s humorem,jeden pán ochotně sedl k počítači,vyťukal číslo auta,vytiskl kopii kodu a já mohl odjet.Vše trvalo asi 30 vteřin Ještě jednou děkuji. Fořt

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Huyen Thi
7.11.2014
*
*
*
*
*

Veliká spokojenost se službou, odvoz tam i zpět uplně v pohodě. Navíc musím poděkovat personálu, který mi kvalitně zabezpečil zapomenuté stažené okénko u řidiče. Vůbec to není jejich práce, ale stejně si dali tu snahu a fakt kvalitně vše oblepili. Bylo sychravé počasí tak bych po 14TI dnech měl plesnivé sedačky. Takže za mne plný počet bodů :D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kleopatrakral
20.10.2014
*
*
*
*
*

Dne 6.10.2O14 ve večerních hodinách, jsme přijeli na Vaše parkoviště, zaplatili jsme si na poslední chvíli dovolenou. Odeslali jsme peníze cestovce Ale to nedůležitější jsme nevěděli, to že máme mít na vjezd parkovací šek. Řekli nám to velice příjemní lidé u vjezdu na Vaše parkoviště, bez nich bychom byli v koncích. Poradili nám abychom i v noci zavolali na cestovní kancelář a řekli si jim o parkovací šek. Poslechli jsme a dovolali jsme se do cestovky, Vaši lidé na vjezdu pán s paní nám řekli ať řekneme cestovce aby poslali šek na Váš e-mail. A že ohlídají v kanceláři šek a potom ho nechají vytisknout, jsme rádi ,že nám pomohli. Moc jim děkujeme. Nebýt jich, asi bychom to nezvládli. Byli velice příjemní a vstřícní ačkoliv byla noc. Perfektní servis. ještě jednou děkujeme. Králová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Gerix1Deny
22.9.2014
*
*
*
*
*

Příjemné uvedení a zaparkováni, na Vašem parkovišti, úsměv na tváři,obchodního ducha,dobrá nálada paní, u Vaší agentury na Vašem vjezdu.Byl to dobrý nápad, dát také spestřeni a to ženu na Vaše parkoviště.Rád si zaparkuji kamkoliv na Vaše parkoviště v její přítomnosti. Tentokrát jsem využil její nabídku, parkování pod střechou. Franta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Ke Kopanině 406
  • Tuchoměřice
  • 252 67
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo