Hodnocení firmy Žaluzie24.eu

*
*
*
*
*
8 hodnocení
prochazkm
20.11.2019
*
*
*
*
*

Zakoupil jsem rolety Vera Semi s motorovým pohonem na DO. Hned při prvním spuštění mi u 4 kusů rolet upadlo plastové uchycení motoru (kurvítko). Reklamaci neuznali a za opravu chtěli skoro 12000,. Kč, což jsem odmítl zaplatit a na vrácení zboží jsem čekal 2 měsíce. Sám jsem si to opravil za dvě hodiny... Ještě látka za příplatek cca 1000,. Kč za kus byla jedna nalepená nakřivo na tyči a u dvou se páraly okraje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.skopska
10.2.2015
*
*
*
*
*

Překvapilo mě poštovné zdarma i na drobnost. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kaspar.lumir
2.2.2015
*
*
*
*
*

Volili jsme dle ceny, která byla velmi příjemná. Obchod dále sliboval rychlé dodání a snadnou instalaci žaluzií svépomocí, což také splnil - žaluzie dorazily do týdne (nutno odečíst tři dny na převod peněz na účet) a ač nejsme zrovna kutilové, tak jsme zvládli bez větších potíží i sami nainstalovat. Mohu vřele doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kaspar.lumir
27.1.2015
*
*
*
*
*

V tomto internetovém obchodě jsem nakoupil, protože je jeden z mála, ve kterém si můžete celou objednávku sestavit sami, bez schůzek. Zboží Vám dorazí až domů a Vy sami si můžete rozhodnout kdy máte čas a chuť žaluzie nainstalovat. A také cena byla velmi příznivá. Rychlost dodání mě mile překvapila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
atlatt
12.1.2015
*
*
*
*
*

Zakoupil jsem zboží po doporučení mého kamaráda a jsem velmi spokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martinka95832
12.1.2015
*
*
*
*
*

Zboží jsem zde zakoupila již 5 x . Vždy naprostá spokojenost, super výběr, rychlé dodání a jednoduchá montáž.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marika.janska
30.10.2014
*
*
*
*
*

Jsem z malého města a uskutečnit potřebný nákup touto formou je pro mne velmi výhodný. Navíc mi pracovnice, která mne o zásilce informovala, velmi ochotně změnila adresu dodání. Chválím tyto služby a děkuji. Všem doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin Hlavňák
22.10.2014
*
*
*
*
*

Kdo si troufne na montáž vlastních žaluzií, pak tento obchod vřele doporučuji. Výrobky vypadají kvalitně, zpracování je na velmi vysoké úrovni. Objednání a specifikace rozměrů atd. je velmi jednoduchá, dodací lhůta potom překvapivě krátká. Neshledal jsem žádné slabiny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Strakonická 37
  • Praha 5 - Lahovice
  • 159 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 12:3016:00
  • Út 8:0012:00 12:3016:00
  • St 8:0012:00 12:3016:00
  • Čt 8:0012:00 12:3016:00
  • 8:0012:00 12:3016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo