Hodnocení firmy Zdravé stravování - Krabičková dieta

*
*
*
*
*
30 hodnocení
Milan Landa
15.9.2019
*
*
*
*
*

Před 14 dny jsem se na základě kladných recenzí rozhodl vyzkoušet program pro zdravi Vubec jsem nevěřil tomu, ze to bude kvalitní a jedla strava. Najednou však přišly krabičky, ve kterých se nacházely pochutiny a kombinace, které běžný člověk nemá možnost ochutnat. Vzdy rozmanitost, neco noveho. Nechapu, jak tohle lze vymyslet a zorganizovat přípravu. Navíc, domácí těstoviny, méně soli, líbove maso, domácí mléčné moucniky, čerstvá zelenina - dokonce hrášek nebyl z konzervy, ale přišel čerstvé sklizeň. Vše dobre ochucene. Jednim slovem kvalita. Vytvořil jsem si závislost a těším se vzdy na další krabičky, co zas nového k jídlu vymyslí. I se tak nějak cítím celkové lépe, dodržuju rozestupy mezi jídly a přiměřené hubnu. V reakci na negativní hodnocení musím záporné hodnotit program senior , objednal jsem.pro rodice seniory a byly to blafy pro prasatka a nechtěl je zrat ani pes. Spalene, bez chuti, maso polosyrove, omáčka hnusná voda, ze všeho kapal omastek. Nazvat toto chutnym jídlem.pro seniory me pripada velmi drze. Ovšem program pro zdravi je úplně neco jineho. Mrzí mě že u této firmy existuje dvoji kvalita. Je pravda, ze senior vychazi mnohem levneji, nez program pro zdravi, ale 80 Kc za jednu krabičku s trochou brambor a 2 spalenymi minikulickami, co má být cevabcici, to je lepsi koupit psovi kus flaksy a pochutna si daleko vic. Program PRO ZDRAVI vsak jednoznacne doporucuji!!!! Pokud nekdo tuto stravu hodnoti negativne pro malichernosti-je to obrovska firma s velkym provozem přípravy jidel, což je plus pro ceny a cerstvost, ale urcite nelze nikdy vyloučit nějaké chyby, nelze totiz kazdeho a vse dukladne kontrolovat. Zatim jsem se stravou pro zdravi nadmiru spokojeny. Ohledne dopravy k nam do Strednich Cech jezdi starsi pan, velmi slusny, vzdy predem zavolá a jezdí plus minus 15 minut každý den ve stejný čas. Takže s dopravou také spokojenost. Predtim jsem mel zkušenost s krabičkami od jistě firmy z Prahy. Nebyl jsem spokojený. Tohle je fakt úplně neco jineho. Jist zdrave a jako gurman, to v domácích podmínkách nelze, pokud člověk chodí do práce. Zde je nutné na to.mit finance a moznost denne prebirat krabicky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
maartenovalucie
13.9.2019
*
*
*
*
*

Jídlo ve Zdravém Stravování opravdu podprůměrné, jako ve školní jídelně, možná horší. Vždycky tam něco kydnou, podle mě to nikdo neochutnává. Navíc řidiči vždy ti nejhorší možní, smrdí jako bezdomovci a i tak vypadají. Dokonce jsem jednou dala řidiči peníze, ten se podepsal na doklad a peníze pak u firmy zapřel, firma je pak nechutným způsobem chtěla po mě, ale určitě nebudu platit 2x a už vůbec ne za tuto kvalitu. Ke zkvašeným smoothiem přistoupili tak, že o tím vůbec nechtěli ani slyšet a hráli mrtvé brouky. Zdravé Stravování už nikdy více. Absolutně nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
maartenovalucie
13.9.2019
*
*
*
*
*

Jídlo ve Zdravém Stravování opravdu podprůměrné, jako ve školní jídelně, možná horší. Vždycky tam něco kydnou, podle mě to nikdo neochutnává. Navíc řidiči vždy ti nejhorší možní, smrdí jako bezdomovci a i tak vypadají. Dokonce jsem jednou dala řidiči peníze, ten se podepsal na doklad a peníze pak u firmy zapřel, firma je pak nechutným způsobem chtěla po mě, ale určitě nebudu platit 2x a už vůbec ne za tuto kvalitu. Ke zkvašeným smoothiem přistoupili tak, že o tím vůbec nechtěli ani slyšet a hráli mrtvé brouky. Zdravé Stravování už nikdy více. Absolutně nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Rea, Praha
25.6.2019
*
*
*
*
*

Jidlo v poradku. Resili jsme reklamaci, ale po nekolika emailech vyresena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milalinkova
24.4.2019
*
*
*
*
*

V srpnu minulého roku jsem se rozhodla udělat něco pro svou postavu a samozřejmě i pro zdraví a objednala si krabičky . 9 měsíců jsem si pochutnávala na krabičkách a zhubla jsem 10 kg. Jídlo bylo opravdu super a co je obdivuhodné - bylo velmi rozmanité a neopakovalo se . Za tu dobu jsem se naučila jíst pravidelně a v mnohem menších dávkách než jsem jedla dříve. Poznala jsem úplně jiné kombinace různých potravin a vždy jsem si opravdu pochutnala . Komunikace i dodání bylo vždy bez problémů. Děkuji celému týmu "Zdravého stravování " a všem doporučuji vyzkoušet KRABIČKY. Zdraví Míla

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Petra Nováková, Kyjov
10.4.2019
*
*
*
*
*

Pohyb je pro mě skvělou možností ,jak si vyčistit hlavu a dobít baterky. Ačkoliv jsem chodila cvičit 3 -4x týdně, nedařilo se mi sundat nějaké to kilčo, ubrat tuk a celkově zpevnit tělo. Největší problém bylo jíst pravidelně a vyváženě. Díky krabičkám jsem pomalu dala řád svému stravování. Jíst 5x denně, představa nemožná. Teď už se toho nebojím, ze začátku to byl trochu boj vše sníst. Postupně se dostavují první úspěchy. Tuk se odbourává, tělo se zpevňuje. A to vše bez pocitu hladu, chuti na sladké. Pestrost, chuť i kombinace jednotlivých jídel, výtečné. Vždy se těším na další den, co za dobrůtky zase ochutnám. A to pohodlí, otevřít a sníst, bez vaření, vymýšlení a času stráveného počítáním a přípravou. Užívám si cvičení ještě víc. Krabičky a pohyb v mém oblíbeném LRfitku, skvělý začátek na rozběh ke zdraví, skvělému pocitu a udržování se fit. Všem vřele doporučuji. fandím ZDRAVÉMU STRAVOVÁNÍ, za sebe dávám velkou JEDNIČKU. Petra Nováková ,Kyjov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
zanetaceskova
28.3.2019
*
*
*
*
*

Zdrave stravovani vyuzivame s pritelem 14 dni a jsme naprosto spokojeny. Jidla jsou skvela, spousta lustenin a zeleniny. Setri nam to spoustu casu a jime zdrave. Dostala jsem kompletni informace a nyni jsem objednala na dalsich 14dni. S dorucenim nikdy zadny problem nebyl. Diky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
mara.srsnik
25.3.2019
*
*
*
*
*

Perfektní dodávka jídla, moc mi chutná, porce skvělé. Výborný rozvoz po Hradci Králové. Dobrá komunikace, dodání vždy bez problémů. Děkuji Marek z HK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Adrianabartlova
8.3.2019
*
*
*
*
*

Dlouho jsem se rozhodovala jaké krabičky zvolim, nakonec jsem vybrala zdrave stravování rozhodla jsem se podle toho ze to doporučoval například moderator Petr Říbal nebo maminka na mateřské dovolené Eva Krpálková a musím říct ze jsem vazne zklamaná nejen ze byl problém s dovozem vubec nepříteli v čas který měli, byla neděle tak chtěl mít řidič asi volný večer nebo nevím ... druhy den mi pani vola ze si musím vyjít ven pro jidlo ze nemůže zaparkovat ? Jako já mám práci z které si nemuzu jen tak odejít někam pro jidlo .. volala jsem i na zákaznickou linku a tam mi pani řekla ze pani nemá na starosti jen mě?? Tak jako sorry ale je mi jedno jestli mi přinese jidlo o deset minut dřív nebo pozde hlavně aby dorazilo ... Tak jsem se tedy těšila na snídani ze jen otevru a jim .. ale měla jsem v jogurtu vlasy. Poslala jsem to na e-mail a prej mi snídani vykompenzuji tak jsem si řekla ok stát se to muže, ale dnes jsem v tvarohovym nákypu měla 2 Cm jakysi plast který se mi zapichl do jazyku. Nechci vědět co by se stalo kdybych to spolkla .. Zdrave stravování opravdu NEDOPORUČUJI!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana Sekerková
5.3.2019
*
*
*
*
*

Vďaka Zdravému stravovávaní som prehodnotila svoj postoj ku "krabičkovej strave" :) Jedlo je vždy veľmi chutné, nápadité a vďaka možnosti zvoliť si rôzne programy aj vyvážené a zdravé, porcie sú poctivé, nastavené podľa mojich potrieb. Na balení nájdem jednak zloženie, jednak nutričné info, teda presne viem, čo jem. Vďaka neuveriteľne sympatickej cene ma dokonca jedlo vyjde vždy lacnejšie, než keby som mala ísť suroviny nakúpiť, vláčiť z auta, variť, umývať riady... Ušetrím teda kopec času a energie, ktoré môžem investovať inde. Každý si tu nájde to svoje, či športovci, či mamičky, či "dietári", či dôchodcovia. Mňa osobne vždy niečo príjemne prekvapí. :) Jana z Bratislavy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Jiřího z Poděbrad 978
  • Strážnice
  • 696 62
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0019:00
  • Út 8:0019:00
  • St 8:0019:00
  • Čt 8:0019:00
  • 8:0016:00
  • Ne 12:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo