Hodnocení firmy Zdravé stravování - Krabičková dieta

*
*
*
*
*
37 hodnocení
jadrna34
12.3.2021
*
*
*
*
*

Jídlo je celkem dobré sice už párkrát sem ho hodila do koše ale někdy si i pochutnam ty domácí těstoviny SOU super akorát teda za tenhle měsíc sem měla už několikrát v jídle vlasy když vidím v jídle vlasy tak mám po jídle teď sem zrovna dojela oběd a měla sem tam dva vlasy jeden v těstovinách a druhý v mase 😬jo a ještě dezerty SOU za mě super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Izizka
16.10.2020
*
*
*
*
*

Krabičky jsme měli již v březnu a to se ještě nějak dalo, ale to co předvádějí nyní (říjen 2020), je fakt neuvěřitelné. Jídlo není vůbec ochucené, působí jako hmota, která se mnohdy nedá pozřít. Opravdu jsem z toho smutný, protože nevím jestli změnili kuchaře, nebo recepturu. Bohužel pravidlem je, že maso nevalně smrdí a nedá se pozřít. Jinak s panem řidičem je spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hejdukova-andrea
20.5.2020
*
*
*
*
*

Jídlo vcelku jde ale personál katastrofa. Aby mi řidič nechal v baráku na rohožce jídlo a poslal mi jen SMS o tom, kde jídlo mám fakt katastrofa. Řidičovi jsem hned volala a většího arogantniho blba jsem neslyšela. Prý jak mám vědět, že si nepřejete nechávat jídlo před dveřmi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lea.K
9.3.2020
*
*
*
*
*

Jídlo je fajn, ale zákaznický servis je naprostá tragédie. Pokud si chcete udržet zákazníky, doporučovala bych školení personálu, případně ho raději rovnou vyměnit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
davidho
4.3.2020
*
*
*
*
*

Jeden týden odzkoušen a už nikdy více. Jídlo se pohybuje mezi 'ok, sníst se to dá' a 'nechutné'. Cena řekl bych neodpovídá kvalitě. Raději se vrátím k vaření vlastních krabiček. 2x týdně hodinka-dvě přípravy a vystaráno za nižší ceny a chutnější jídla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Janotova.michaela
6.12.2019
*
*
*
*
*

Jídlo mi nechutnalo měla jsem ho pouze na zkoušku a po tom co mi dovezli už vše končilo v koši. Už nikdy vůbec nedoporučuji....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janadresslerova
1.11.2019
*
*
*
*
*

Nějak absolutně nechápu komentáře podemnou. Pokud jste dostávali takové jídlo ve školní jídelně, tak to Vás obdivuji. Protože my takové jídlo v jídelně nikdy neměli (měli jsme daleko horší) Upřímně, po některých těchto negativních komentářích jsem trochu zvažovala, jestli krabičky u Zdravého stravování skutečně objednat, abych poté nebyla zklamaná. Ale opak byl pravdou. Objednala jsem na 10 dní a ničeho nelituji ! Jídlo vždy krásné, voňavé, chutné, dochucené. Moc ráda zkouším nové ingredience a potrpím si na kvalitu, což Krabičková dieta skutečně kvalitu dodává. Další bonus je skvělá domluva s kurýrem na předávání krabiček. Je ochotný, milý, vždy napíše SMS, že mám krabičky na klice. Za mě prostě bomba. Určitě budu objednávat znovu:)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Milan Landa
15.9.2019
*
*
*
*
*

Před 14 dny jsem se na základě kladných recenzí rozhodl vyzkoušet program pro zdravi Vubec jsem nevěřil tomu, ze to bude kvalitní a jedla strava. Najednou však přišly krabičky, ve kterých se nacházely pochutiny a kombinace, které běžný člověk nemá možnost ochutnat. Vzdy rozmanitost, neco noveho. Nechapu, jak tohle lze vymyslet a zorganizovat přípravu. Navíc, domácí těstoviny, méně soli, líbove maso, domácí mléčné moucniky, čerstvá zelenina - dokonce hrášek nebyl z konzervy, ale přišel čerstvé sklizeň. Vše dobre ochucene. Jednim slovem kvalita. Vytvořil jsem si závislost a těším se vzdy na další krabičky, co zas nového k jídlu vymyslí. I se tak nějak cítím celkové lépe, dodržuju rozestupy mezi jídly a přiměřené hubnu. V reakci na negativní hodnocení musím záporné hodnotit program senior , objednal jsem.pro rodice seniory a byly to blafy pro prasatka a nechtěl je zrat ani pes. Spalene, bez chuti, maso polosyrove, omáčka hnusná voda, ze všeho kapal omastek. Nazvat toto chutnym jídlem.pro seniory me pripada velmi drze. Ovšem program pro zdravi je úplně neco jineho. Mrzí mě že u této firmy existuje dvoji kvalita. Je pravda, ze senior vychazi mnohem levneji, nez program pro zdravi, ale 80 Kc za jednu krabičku s trochou brambor a 2 spalenymi minikulickami, co má být cevabcici, to je lepsi koupit psovi kus flaksy a pochutna si daleko vic. Program PRO ZDRAVI vsak jednoznacne doporucuji!!!! Pokud nekdo tuto stravu hodnoti negativne pro malichernosti-je to obrovska firma s velkym provozem přípravy jidel, což je plus pro ceny a cerstvost, ale urcite nelze nikdy vyloučit nějaké chyby, nelze totiz kazdeho a vse dukladne kontrolovat. Zatim jsem se stravou pro zdravi nadmiru spokojeny. Ohledne dopravy k nam do Strednich Cech jezdi starsi pan, velmi slusny, vzdy predem zavolá a jezdí plus minus 15 minut každý den ve stejný čas. Takže s dopravou také spokojenost. Predtim jsem mel zkušenost s krabičkami od jistě firmy z Prahy. Nebyl jsem spokojený. Tohle je fakt úplně neco jineho. Jist zdrave a jako gurman, to v domácích podmínkách nelze, pokud člověk chodí do práce. Zde je nutné na to.mit finance a moznost denne prebirat krabicky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
maartenovalucie
13.9.2019
*
*
*
*
*

Jídlo ve Zdravém Stravování opravdu podprůměrné, jako ve školní jídelně, možná horší. Vždycky tam něco kydnou, podle mě to nikdo neochutnává. Navíc řidiči vždy ti nejhorší možní, smrdí jako bezdomovci a i tak vypadají. Dokonce jsem jednou dala řidiči peníze, ten se podepsal na doklad a peníze pak u firmy zapřel, firma je pak nechutným způsobem chtěla po mě, ale určitě nebudu platit 2x a už vůbec ne za tuto kvalitu. Ke zkvašeným smoothiem přistoupili tak, že o tím vůbec nechtěli ani slyšet a hráli mrtvé brouky. Zdravé Stravování už nikdy více. Absolutně nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
maartenovalucie
13.9.2019
*
*
*
*
*

Jídlo ve Zdravém Stravování opravdu podprůměrné, jako ve školní jídelně, možná horší. Vždycky tam něco kydnou, podle mě to nikdo neochutnává. Navíc řidiči vždy ti nejhorší možní, smrdí jako bezdomovci a i tak vypadají. Dokonce jsem jednou dala řidiči peníze, ten se podepsal na doklad a peníze pak u firmy zapřel, firma je pak nechutným způsobem chtěla po mě, ale určitě nebudu platit 2x a už vůbec ne za tuto kvalitu. Ke zkvašeným smoothiem přistoupili tak, že o tím vůbec nechtěli ani slyšet a hráli mrtvé brouky. Zdravé Stravování už nikdy více. Absolutně nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jiřího z Poděbrad 978
  • Strážnice
  • 696 62
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0019:00
  • Út 8:0019:00
  • St 8:0019:00
  • Čt 8:0019:00
  • 8:0016:00
  • Ne 12:0019:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo