Hodnocení firmy Kuchyně Oresi

*
*
*
*
*
8 hodnocení
alzbetanova87
8.8.2019
*
*
*
*
*

S kuchyní nemám problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Emily
24.5.2019
*
*
*
*
*

Jelikož se živím jako kuchařka a vaření mě opravdu baví tak jsem chtěla kuchyni přesně podle mého, jsem ráda že s návrhem jsem se nemusela tolik zdržovat protože jsem měla jasnou představu jak kuchyni rozmístit, nechali mi jí tedy udělat a asi 14 dní jí mám doma, doufám že mi dlouho poslouží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Františka
7.3.2019
*
*
*
*
*

Mám od Oresi kuchyni do L, moc jsem si přála i ostrůvek ale bohužel na to nemáme dostatečný prostor..paní co se mnou dělala návrh mi pomohla utvořit aspoň takový malý bar, takže aspoň něco, mohli jsme se zbavit jídelního stolu takže máme víc místa a vypadá to moc hezky, celkově se mi kuchyni moc líbí, ostrůvek mám ale furt v hlavě takže třeba někdy až se nastěhujem do většího tak si ho nechám u Oresi dodělat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomáš S.
27.11.2018
*
*
*
*
*

Všechno probíhalo podle domluvy hned na začátku. Obchodní podmínky jsem přečetl pečlivě ještě před podpisem, a podle mě bylo všechno splněno v pořádku. Montáž pak byla poměrně rychlá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
amanda196
5.4.2018
*
*
*
*
*

Máme kuchyni Livanza už druhým rokem, a zatím si nemůžu stěžovat. Od návštěvy na pobočce jsme jí měli doma do 14 dnů, a následnou montáž jsme si udělali sami, ušetřilo nám to pár kaček, manžel se s tím popral dobře, zvládnul sám i zabudovat spotřebiče, jen mu to trvalo asi 2 dny, než bylo všechno hotové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milada
19.1.2018
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bára
14.7.2017
*
*
*
*
*

Minulý týden jsem si tady ve studiu byla udělat návrh, a rovnou kuchyň koupit. S návrhem jsem spokojená, občas jsem paní návrhářce nerozuměla, mluvila hodně v nějakém jejich „kuchyňském slangu“, navrhla mi kuchyň do L, a na malý prostor toho nacpala opravdu hodně, tak jsem zvědavá jak to bude vypadat, ale už se těším, až v nové kuchyni něco ukuchtím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pepi
5.6.2017
*
*
*
*
*

U firmy Oresi jsem nakoupil před 2 lety kuchyň Dolti, a z vlastní zkušenosti mohu říct že jsem spokojen, na pobočce v Třebíči jsem si mohl vše prohlédnout a vyzkoušet. Po dvou letech je vše stále funkční, nemám co vytknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 724 665 065
fax:
+420 568 421 568
e-mail:
trebic@oresi.cz
web:
www.kuchyne-oresi.cz
  • Komenského nám. 135/3
  • Třebíč - Vnitřní Město
  • 674 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo