Hodnocení firmy MVDr. Jiří Jahoda

*
*
*
*
*
9 hodnocení
darysava
19.8.2019
*
*
*
*
*

Moje zkušenost byla zpočátku velmi dobrá,lékaři i sestřičky velmi milí, ochotní, ale včera jel syn s kocourkem, kterému za ouškem narostla boule na omak teplá a pružná, tak po mých předchozích zkušenostech bylo jasné, že se jedná o zánět.Na recepci bylo synovi řečeno, že tam žádný lékař není, operuje,a že ho nikdo nevezme na ošetření/i když po chvíli přišel někdo s křečkem a šel hned do ordinace/a dál už si syna nikdo nevšímal.Tak ráno volal na veter.kliniku do Slušovic a vše bylo vyřešeno, už jen Slušovice...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva.ev
31.7.2019
*
*
*
*
*

zpočátku soluprace ale dále neochota resit netradicni situace, hlavne problém v mladem kolektivu pracovniku kteří nemaji zkusenosti a nedovedou pochopit nektere věci je pro ne dulezita vlastní dulezitost a ne zdravi pacientu..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mikypitla
27.1.2019
*
*
*
*
*

S přítelkyní jsme velmi spokojeni s přístupem k našemu pejskovi, operace pod vedením p. MVDr Jahody proběhla úspěšně po měsíci náš Bobiš opět stojí i chodí a dál se jeho chůze zlepšuje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne0
krajicek.o
15.11.2018
*
*
*
*
*

Moc pěkná klinika, kvalitní vybavení, vstřícný personál, objednání na čas a pohotovost. Prostě top! Jsme v dobrých rukou 😉

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
krajicek.o
11.11.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme za záchranu našeho pejska. Od začátku bylo o něj skvěle postaráno a i přes jeho vážný stav (krvácení do břicha) dopadlo vše dobře. Ještě jednou děkujeme celému týmu. Hugo je opět veselý!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne0
klarca6jahodova
13.7.2018
*
*
*
*
*

Nejlepšíklinika,co znám

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
Achilisova
19.6.2018
*
*
*
*
*

Recenze konkretne ke jmenu MVDr. Michala Falisova, v nedeli jsme prisli s kocourkem, ktery dychal pusou- slecna Falisova chtela brat krev, i pres totalni dehydrataci kocky a byla prekvapena, ze krev netece..vyrvali jsme si kapacku(!), kocour lapal po dechu a i pres poslech, ze srdicko a dech ok(?!) a jedine co resila ze ma “kulicky v brichu”, kocourovi udelali rtg(2 snimky), s tim ze “kulicky” jsou trus ve strevech a ma zacpu a mely by se odstranit-chirurgicky(?!)..pote ze ma vodu v plich a hned na nas vybalila, ze je to zrejme FiP..po neodbirnem vykladu jsme kocoura sebrali a radeji jeli k nasemu veterinari, ktery akorat otviral ordinaci(na medipet jsme jeli z duvodu, ze bylo otevreno a kocoura jsme po dni nasli brzo v nedeli rano ve zdevastovanem stavu a okamzite jeli, kde otevreno bylo..) Nas veterinar okamzite dle rtg snimku a poslechu poznal, ze je na srdci selest a jedna se o vrozenou vadu!!!!!!to nam potvrdil i dalsi veterinar..slecna MVDr. Falisova nema co na klinice delat!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne11
malina
19.4.2017
*
*
*
*
*

Jako diagnostik nás zklamal, protože nedocenil závažnost onemocnění naší fenky, která po týdnu musela být utracena přes veškerou snahu a péči jiného lékaře

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne17
Papagena
12.11.2013
*
*
*
*
*

Moc příjemný a vstřícný pan doktor. Vždycky ochotně a dobře poradí a pomůže.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne1
Přidat hodnocení
  • Broučkova 5395
  • Zlín
  • 760 01
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0020:00
  • Út 8:0020:00
  • St 8:0020:00
  • Čt 8:0020:00
  • 8:0020:00
  • So 8:0016:00
  • Ne 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo