Hodnocení firmy Penzion U Babičky - rodinná dovolená

*
*
*
*
*
11 hodnocení
turanova
8.7.2019
*
*
*
*
*

Penzion vhodný pro rodiny s dětmi, čisto a útulno, bazén k dispozici hned vedle penzionu (na přímém vstupu z penzionu se pracuje), čisto, útulno, nedaleko 2 obchody a restaurace (široká nabídka jídel i nápojů), milá a vstřícná paní majitelka. Autoři negativních recenzí z 16. 9. 2018 zřejmě navštívili jiný penzion, jinak si jejich hodnocení nedokážu vysvětlit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jitka.maresova30
5.7.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, dnes jsme se z tohoto penzionu vrátili a jsem překvapena z negativního hodnocení některých jiných hostů...my tam žádnou plíseň ani zatuchlé ručníky, voňavé povlečení, čisto. Ani přepadovky paní majitelky jsme tam neměli. Hluk dálnice zmizel zavřením okna. Na chodníčku přímo k bazénu se už pracuje. Při odchodu jsme ještě dostaly kytičku levandulí. Já se sem budu ráda vracet. Jitka Marešová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
stonelady25
16.9.2018
*
*
*
*
*

Na první pohled hezký domeček slibující pohodlný a odpočinkový víkend, kde se skvěle ubytuje až 16 lidí. K dispozici je i společenská místnost s dvorkem na příjemné grilování. Škoda jen, že se k bazénu musí chodit přes ulici. Celkový dojem bohužel kazily: nepořádek kolem, hlučná dálnice, zatuchlé ručníky, špatně vybavená a uklizená kuchyň, špinavá podlaha a nečekané přepadovky od paní majitelky, které ani nepřišlo trapné si nás několikrát přepočítat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
16.9.2018
*
*
*
*
*

Chalupa celkem fajn, jen málo vybavená kuchyň a obecně by to chtělo generální úklid. 1 hvězdička je za nedostatek soukromí, kdy se majitelka objeví v baráku na kontrolu bez ohlášení. Cvičení s nástupem před chalupu a přepočítáním hostů beru jako úsměvnou tečku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
mst
16.9.2018
*
*
*
*
*

Chalupa se nachází 50 metrů od dálnice na Bratislavu, okolí je divné a špinavé. Hned před domem parkují kamiony s auty. Bazén v pořádku, ubytování taktéž. Plíseň ve sprše a ve vaně by být nemusela. Škoda, že do bazénu se nechodí rovnou z domu, ale přes ulici. Paní, která dům pronajímá, je nepříjemná, chodila kontrolovat dům i v době našeho pobytu. Neklepala, prostě vlezla do domu i se psem. Při předání domu si přepočítala všechny osoby. Plus nás osočila z toho, že chybí ručník a dvě skleničky. Chyběl itinerář. Škoda toho jednání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
16.9.2018
*
*
*
*
*

Plusy: Jižní Morava bazén ubytování pro až 16 osob Minusy: - 50 metrů od dálnice a z druhé strany parkování kamionů - pes majitelky hned za zdí, takže pokud vám vadí štěkot, tak nic pro vás - vstup do bazénu není přímo, ale musíte vyjít z domu ven a obejít to venkem - neohlášené vpády majitelky na kontrolu, najednou se objevila ve společenské místnosti i se psem a koukala, co děláme. To stejné u bazénu - plíseň ve vinné lednici, kterou jsme si sami museli umýt - nevytřená podlaha - zatuchlé ručníky Tip: Určitě si při příjezdu sepiště inventář chalupy, aby po vás pak majitelka nechtěla platit něco, co tam nebylo (sklenice, talíře, příbory, ručníky..) Úsměv na závěr: Více než úsměvné bylo, když si nás majitelka při odjezdu nechala nastoupit, aby si mohla spočítat, že nás bylo opravdu 16.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Barbora
8.8.2017
*
*
*
*
*

Bylo tu nádherně. Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
speedauto
24.1.2017
*
*
*
*
*

Super,velice spokojeni. Budem se vracet

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
popax
20.1.2017
*
*
*
*
*

Super ubytování

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
frantisek
21.9.2016
*
*
*
*
*

Celkový dojem byl dobrý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Starovičky 216
  • 693 01 Starovičky
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo