Hodnocení firmy Vše na dorty

*
*
*
*
*
11 hodnocení
gredy.d
27.9.2019
*
*
*
*
*

Objednávám u více firem, ale tato je nejlepší. Milé a vstřícné jednání, paní je velmi ochotná, vždy usměvavá. Všechno je velice rychle připravené k odběru. Vždy u nich seženu, co potřebuji. Děkuji Květa D.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dassia
18.12.2016
*
*
*
*
*

Nejlepší firma co znám. Nejednou zachránili mé objednávky na rychlo. Díky nim jsem vše stihla. Ochota a přístup na 1* Manželé Petráňkovi jsou prostě na svém místě. Jen tak dál a mooooc děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef Brunold
25.9.2015
*
*
*
*
*

Ochota, rychlé jednání. Zavolal jsem telefonem a nahlásil p. Ing. Petráňkové co potřebuji. Do půl hodiny jsem měl zboží připraveno k osobnímu odběru. Děkuji. J.B. Polička

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Hana Š.
3.6.2015
*
*
*
*
*

Skvělý přístup, ochota pomoci a poradit. Rychlé vyřízení objednávky, možnost objednání jedlého papíru na přání a velký výběr zboží.....Šilarová Hana cukrárna V uličce Choceň

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
nada_hradecka
31.3.2015
*
*
*
*
*

Vždy velmi milé a profesionální jednání. Snaha vyhovět požadavkům je maximální.Nakupuji opakovaně ,pokaždé okamžité dodání v naprostém pořádku. Jsem velmi spokojena se sortimentem , přístupem a hlavně velmi rychlým dodáním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gregovska
4.2.2015
*
*
*
*
*

Dobrý den. posílala jsem na firmu pouze dva dotazy. Oba mi byly velmi brzy a profesionálně zodpovězeny p. J. Petráňovou. Oceňuji příjemné jednání. Byla jsem velmi spokojena. Jana G.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
R.Š.
13.11.2014
*
*
*
*
*

Velmi milé prostředí, vždy vše na skladě, co si přeji.. :) Děkuji.. R.Š.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
svobodka71
4.9.2014
*
*
*
*
*

vždy velmi rychle připraveno k osobnímu odběru :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana K
18.8.2014
*
*
*
*
*

Velmi ochotná paní, velmi rychle připravené pro osobní odběr, mohu jen a jen doporučit! Děkuji Jana

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Scheubreinová
22.2.2014
*
*
*
*
*

Super obchod - milé jednání, rychlé zaslání - ráda doporučuji ostatním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kostnická 609
  • Pardubice - Svítkov
  • 530 06
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • Sobota a neděle dle dohody!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo