Hodnocení firmy Klub Bublinka, z.s.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
helena.vosadlova
14.3.2018
*
*
*
*
*

Klub je na velmi vysoké úrovni, všude čisto, milý personál. Chodím s malou nově a mohu srovnat s jiným klubem, kterým jsme prošly a nebyly jsme spokojené. Bublinka splňuje vše, co jsem od toho čekala a holku to tam baví. Skvělá je kavárna i herna, kde si před a po kurzu rádi posedíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
smirova.jolana
6.2.2018
*
*
*
*
*

Já jsem s dcerou moc spokojená, služby jsou na velmi dobré úrovni. Začínaly jsme vaničkou pro miminka a už roky pokračujeme v kurzech. U malé je vidět velké zlepšení a malá nemocnost, doporučuji. Slaná voda má skvělý účinky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
natalie.nova
13.10.2016
*
*
*
*
*

Za nás absolutní spokojenost! Mám dvě děti a obě prošly "bublinkovským" výcvikem a byly moc spokojené. Personál byl vždy profesionální a přátelský, navíc jsme si užili i spoustu legrace!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
rudolf.ztraceny
13.10.2016
*
*
*
*
*

Chodím do Bublinky se synem uz druhý rok a jsme OBA maximálně spokojeny. Příjemné chování na recepci, skvely a přátelsky pristup instruktorek. Ackoliv chodím jako jeden z mála mužů, většinou samozřejmě s detmi chodi maminky, tak jsem se tam nikdy necitil nepatřičně. Ale to hlavní je, ze nadšený je syn, ktery si to uziva a ma skvely vztah k vode. Za nas tedy maximalni spokojenost, mohu Bublinku jen doporučit;-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
luciesafrankova
30.1.2016
*
*
*
*
*

Bohužel jsme nebyli vůbec spokojeni. Jednání bylo arogantní - malá byla na konci kurzu nemocná a náhradní hodiny nám nechtěli dat - pouze v případě, ze si koupíme další kurz. Přestože na zacatku kurzu slibovali náhradu samozřejmostí. Vyšlo nás pak 30 min plavání za 800 Kč.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
ivana.samo
13.8.2015
*
*
*
*
*

Naprosto spokojeni. Chodíme tři roky, milé a proškolené instruktorky. Hezké čisté prostředí. Slaná voda je úžasná. Nyní nově zrekonstruované. Jinam bych nešla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Katuse085
27.11.2014
*
*
*
*
*

Zdravím. Chodíme s manželkou plavat s naším synem do Bublinky už třetím kurzem pár vaniček a jsme s přístupem i kvalitou služeb velmi spokojeni. Jan Katka a plaváček Martin

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Eva
22.10.2014
*
*
*
*
*

Velmi kvalitní služby, vyškolený a příjemný personál, odpovídající ceny. A nejen moje mimi bylo spokojené. :o) Myslím, že spokojenost je od drtivé většiny maminek. Radová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Evropská 490/217
  • Praha 6 - Liboc
  • 161 00
  • Z metra A "Dejvická" autobusem nebo tramvají na zastávku "Divoká Šárka", poté cca 150m po ulici Evropská směr letiště.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:30
  • Út 9:0017:30
  • St 9:0017:30
  • Čt 9:0017:30
  • 9:0017:30
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo