Hodnocení firmy TopFly cestovní kancelář

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Věra
2.10.2019
*
*
*
*
*

Byla jsem v září 2019 v Portugalsku také. Líbilo se mi ubytování na jednom místě, v centru dění.Snídaně pro celý hotel začínala v 7,30, kdyby byl odjezd v 8,30 s kufrem, co by nám to pomohlo? Návrat v 18h byl jen ke konci a většina busu se před večeří potkala v parku na druhé straně města.Průvodkyně Katka byla milá, přítel mi nevadil. A letenky? Ty mne sice nepotěšily, ale říkalo se, že české aerolinky do Portugalska ted nelétají. Na cestě tam jsme využili nabídky z ck TopFly a jeli za doprovodu 2 ochotných zaměstnanců vlakem do centra Bruselu. Udělalo mi to radost, od roku 1988 jsem tam nebyla. Kdo má dost peněz, tak jiné ck určitě nabízí více, já šetřím, jezdím 5x do roka na dovolenou, tak už jsem byla s TopFly 3x. Věra

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva
1.10.2019
*
*
*
*
*

Porugalsko září 2019 Portugalsko krásná země, ale….Velmi špatně organizovaný zájezd. Cesta z Prahy do Porta 16h. Zpět z ubytování v Caldas da Rainha do Prahy 15 h. Velmi únavné. Z TopFly volali předem, že je změna letenek a přesedá se v Bruselu. Časy napsali až v cestovních pokynech. Pro mimopražské ješte delší. Ubytování na jednom místě u poznávacího zájezdu je velmi špatná volba. Zbytečně strávený čas v autobuse na úkor poznání. Veškeré časy odjezdu a návratu se řídily podle řidiče, nikoli podle průvodkyně či podle přání účastníků. Odjezdy v 9:00 ráno, návraty zbytečně brzo, pak čekání na večeři. „Je to tak nastavený“ kouzelná věta slečny průvodkyně při dotazech. Tu skoro celý zájezd doprovází přítel, takže….Programový balíček 200,- euro nezahrnoval žádný placený vstup do památek, vše jsme platili ještě navíc. Pouze ochutnávka v Portu a projížďka na loďce v Aveiru byla v ceně. Cestou do Fátimy jsme jeli asi 5 km od úžasné památky klášter Batalha, odbočit nešlo. Klášter Alcobaca to samé. Lisabon čtvrť Belém příjezd pozdě. Všude plno autobusů a turistů. Vše v běhu. Návštěva Porta bylo 6 h v autobuse a 4 hodiny prohlídka města včetně ochutnávky. Návštěva města Coimbra, zde je nejhezčí vstup do staré university (nádherná knihovna, kaple, palác). Vstupenky nezajištěny, jen individuálně a to se nedalo stihnout. Vstupy byly na čas. Takže nic. Aveiro, Sintra krásné památky, ale není čas. Škoda psát. Pozdní odjezdy v 9:00 a příjezdy kole 18 h a zase čekání na večeři, ta od 19:30. Prostě nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vlada
18.2.2019
*
*
*
*
*

Kypr pro seniory , poznávací zájezd. Neprofesionální průvodkyně Petra, měla stále svoje kšefty, dostupná někdy během dne. 1. hotel na úrovni 3 hvězdiček. Druhý hotel Rose Garden u Cyrene. Hrůza ,špinavé bungalovy,špinavé nádobí , sousedkám netekla teplá voda - měli ji zavřenou. Přesun do lepšího pokoje za dva dny, Strava velmi omezená, žádné slibované bufety, obsluha občas donesla ze dvou jídel, všude kočky i na stolech mezi jídly. Za příplatek zájezd do řecké části Kypru , m.j nedávají žádné potvrzení o platbách za výlety na místě. To je EET.? Tam byla jiná lepší průvodkyně Dáša ?, naše průvodkyně Petra měla lepší kšeft s fotbalovými německými fanoušky. Ovšem v řecké části nás musela doprovázel místní průvodkyně , ta usilovně mlčela a pouze nám znemožnila návštěvu Hrobek králů památka UNESCO - i když čas jsme si ušetřili. Byli jsme s cestovkou 4 x . Při 2 zájezdech bylo podobné okrádání a neplnění slibů. Reklamaci odbyli právními bláboly a odkazy na šikovně napsané smlouvy. UŽ nikdy, vřele NEdoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
31.8.2018
*
*
*
*
*

Opravdu velmi NEDOPORUČUJI ,, jednání cestovní kanceláře je nesolidní a neprofesionilní a arogance mě v dnešní době dost pobuřuje ... asi jsem jen a jen Češi , kteří ´´musí´´ skousnout vše co bohužel dnes trh nabízí. POZOR na to . :-(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
25.7.2018
*
*
*
*
*

Kypr - Acapulco Resort. Opravdu můžu vřele doporučit. Chtěli jsme si opravdu užít dovolenou a byli jsme ochotni si připlatit a vyplatilo se. Výhody – krásný aquapark (dítě si zde opravdu užije), super pláž, vstřícný personál, velké pokoje, jídlo, klid, výlety – lepší výlety na cestách jsem nezažila. Perfektní, dcera o dovolené mluví každý den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Naďa a Lída
19.7.2018
*
*
*
*
*

V době od 18. 4. - 25. 4. 2018 jsme s CK TOP FLY vycestovaly na poznávací zájezd do SAE. S tímto zájezdem, programem, průvodkyní jsme byly naprosto spokojené. Musíme konstatovat, že paní Jana je naprostý profesionál s neuvěřitelnými znalostmi. Tímto chceme paní Janě moc poděkovat za vše, co pro nás během zájezdu udělala, za zážitky, za její vlídnost a humor, kterým obohatila každý výlet. Paní Jano jste naprosto úžasná, děkujeme Vám. Zájezd si určitě zopakujeme. Naďa a Lída

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miroslav - Seniori
15.5.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, mohli by jste na Váš web přidat náš příspěvek, aby si senioři mohli také přečíst: Naše zkušenosti po zájezdech z Topfly - Kappadokie pro seniory - 2018 Zajezd Topfly - Kappadokia pro seniory - Turecko Rozhodně NE!Hrůza. VAROVANI!Vůbec to nebylo pro seniory, využívání, nucené nákupy a zdržování, na nucených nákupech nejvíce času.Dovezou Vás do budovy - ukazují a pak máte procházky po budově a povinné nákupy - zlato, šperky, kůže...předražené. Ano, "nemusíte" nic kupovat...Ale senioři -zranitelná skupinka?slušní lidé, co neumí říkat ne a nechají si všechno vnutit.... Jinak podstatné krásné památky nestíháte. Krásné údolí a pár fotek pohledů údolí - holubí, lásky, skály, hory....ale jinak vše letem. 600 km v autobuse - jeden den do hor a jeden den z hor - ztráta času - být zavřený celý den v autobuse - dva dny! Delegátka - hrůza - jméno?těžké říci - Zuzana?Neslušná, neprofesionální paní na své dovolené, se svým programem. Jedna mapa a nějaké povídání o Turecku, co si každý sám přečte. Pořád měla svůj program, nevěnovala se, neřekla,kdyby jsme něco potřebovali,at se ozveme, nesdělila nikdy, kde bydlí...kdyby se někomu něco stalo, co dělat, kde ji najít - několikrát jsme ji hledali - marně - nezajímala se nikdy zda bydlení a strava je ok, zda v autobuse není někomu špatně, zda se někdo neztratil, ke konci nás nepočítala vůbec...to jsme mohli jet samy. Nezajímala se zda skupinka je na místě, když už nám něco vykládala - pár vět - tam je to a tam toto....sraz v tolik a vše stihnete....Jediné, co jí šlo - byl prodej zájezdů, balíčků, pití apod. Nezájem o seniory. Ví, že se neozvou a že jsou slušní a neotravují.Hrůza. Copak senioři znají místní zvyky, jazyk, stravu, zacházení s kartou - jak otevřít pokoj?proč paní delegátka nemohla jít s nimi a pomáhat?sdělit, co kde je, co je výhodné, co je bezpečné, na co si dát pozor apod. Za co je placená?Aby prodávala a užívala si svoji dovolenou a večeře a dostávala dárky a provize od prodejců. Na hotelech bordel, nepořádek - chuchvalce bordelu, vlasy byly vždy všude.. Čekat hodinu na úklid pokoje?jezdit s kufrem nahoru a dolu a stát na chodbě, zda už je nebo není uklizeno?ani omluva - nic, sprosté jednání. Hotel v horách - hrůza - vypadal, jak starý penzion - bez výtahu!!museli jsme tahat kufry nahoru!ano jen 2 patra!Spoléháte se na to,ze senioři nečtou webové stránky, ale snad se nám to podaří dát do novin a informovat, aby jste nemohli takto zneužívat seniory. Abychom vše nekritizovali - jídlo bylo ok - přestože většinu jsme nevěděli, co to je a nikdo nevysvětlil a krajina Turecka krásná. Jinak je to Hynenismus. Odporné. Jinak Turecko krásná země, velká, hory krásné, jídlo bylo dobré. Ale to nucení kupovaní nápojů - drahých za Eura - hrůza. A vybírat pro lidi,co mají plat opět peníze v Eurech?dva delegáti na nic a řidič. Ano pro řidiče na drobnost ano, ale říkat si o papírové bankovky pro tureckoněmeckého placeného delegáta?pro vás paní delegátko?Sprosté. Nemáme slov. Varujeme ostatní seniory!Nenechte se jako my zlákat a nenechte se využívat. Rozšiřte dále tyto informace. Děkujeme Vám

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.riegerova
26.10.2016
*
*
*
*
*

Chtěli bychom Vám tímto poděkovat za milou a ochotnou průvodkyni Petru, která nám zpříjemnila poznávací zájezd po Emirátech pro seniory. Jen více takovýchto průvodců, kteří do toho dávají srdíčko. Riegerovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Věra Pospíšilová
27.4.2016
*
*
*
*
*

Vše perfektní a i tímto chci poděkovat za skvěle připravený poznávací zájezd po Emirátech.Zejména naší průvodkyni paní Janě.Cestovala jsem sama a cítila jsem se velmi bezpečně.Věra Pospíšilová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jitka a František
3.5.2015
*
*
*
*
*

S cestovkou Top-Fly jsme byli dvakrát a musím konstatovat, že při výběru pobytově poznávacích zájezdů dolů na Pomukalle , včetně návštěvy výrobny koberců, zlatnické dílny a všech dalších zastávek atd.jsme byli naprosto a stoprocentně spokojeni. Obzvláště když dovolená nás vyšla velice levně, jednou 6 900Kč, podruhé přes slevový portál 3 900Kč. Pokud vezmeme v úvahu, že v ceně zájezdu jsou letenky tam a zpět, týdenní noclehy ve velice pěkných hotelech a stravování polopenze - tak nemáme nejmenší důvod očekávat snad zázraky, zbytečně remcat a kritizovat. Konkretně v našich zájezdech v roce 2014 v březnu a v roce 2012 přelom srpen-září byli pokud víme všichni účastníci spokojeni .Vzhledem k tomu, že cestujeme poměrně často s různými cestovkami i individuálně a navštívili jsme nejen spousty zemí Evropy , ale opakovaně například Egypt, Maroko, Tunis, dále třeba Brazilii a projeli jsme USA od New Yorku dolů po Texas, tak myslím, že můžeme dost dobře porovnávat a hodnotit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Přidat hodnocení
tel:
+420 724 380 280
fax:
+420 224 152 039
e-mail:
info@topfly.cz
web:
www.topfly.cz
facebook:
topfly.cz
  • Vodičkova 791/41
  • Hlavní město Praha - Nové Město
  • 110 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo