Hodnocení firmy AUTOBOND GROUP a.s.

*
*
*
*
*
11 hodnocení
eva.mazurova
31.8.2019
*
*
*
*
*

Perfektni pristup. Prodejce byl nevtiravy, trpelive nam zodpovedel spoustu otazek, coz svedci o jeho velkem prehledu a znalostech. Celou dobu jsme si pripadali prijemne. Jsme velmi spokojeni, priste se jiste vratime.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ponczajan
20.8.2019
*
*
*
*
*

V této pobočce jsem pořídil již druhé auto , byl jsem maximálně spokojen. Profesionální přístup zaměstnanců,vždy se snaží ,aby se zákazník cítil komfortně

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Elizabeth
13.8.2019
*
*
*
*
*

Skvělý výběr, milá obsluha a to je to nejlepší. Levné vozy, které jinde nekoupíte. Za mě maximální spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Barbora
13.8.2019
*
*
*
*
*

Skvela komunikace a dobry přístup. Doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pavlisman
13.8.2019
*
*
*
*
*

Velmi dobrá komunikace,ochota a vstřícnost. Určitě doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marie
25.11.2018
*
*
*
*
*

Nedoporučuji. Při koupi auta jsme nebyli upozorněni na novou řadu, která byla uvedená na trh po pár měsících, kdy jsem zakoupila vozidlo znacky Nissan. Nabídli mi mimořádnou slevu, kterou o měsíc později poskytovali všem ( asi potřebovali splnit prodej). Reklamní triky: auto NEČTE značky, pouze si je načítá z GPS. Údaje o spotřebě nesedí v průměru o 2 litry. Servis: jsem velmi zklamaná. V autě mi zašpinili kožené potahy sedaček a dveře. Naposled nám technik v servisu nedal žadný předávací protokol a mého přítele odbyl se slovy, že nám zavolá. Auto jsme předali s cca 3/4 nádrže, vrátili mi ho s půlkou a v kabině byl nepříjemný zápach. Marie Neplechova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marikova_jana
14.11.2017
*
*
*
*
*

Skvělá komunikace a rychlý servis. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kupkova.lenka
18.10.2017
*
*
*
*
*

Objeli jsme několik autosalónů po Ostravě. Trochu nám vadil přístup a ochota některých prodejců. V některých případech zase ani nevěděli co prodávají. Naštěstí mi kolega z práce poradil právě Vás a ještě, že tak. Musím říct, že v porovnáním s ostatnímy bych vám klidně dala 10 z 10 hvězdiček. Díky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michal-vanicek
3.10.2017
*
*
*
*
*

Již nějakou dobu u Vás na Krmelinské nechávám servisovat své Rio a mohu konstatovat, že se Váš přístup neskutečně zlepšil a celkově ochota je o 100% lepší!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
miroslav.zacek
22.9.2017
*
*
*
*
*

Musím pochválit Vaši pobočku v Hrabové a hlavně teda prodejce. Poradil a zodpověděl všechny doplňující informace ke vyhlídnutému Subaru. Takový zájem mne přesvědčil, že kupuji auto na správném místě a od opravdových profíků.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Frýdecká 53
  • Třinec - Staré Město
  • 739 61
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • So 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo