Hodnocení firmy Richard Krejčí

*
*
*
*
*
24 hodnocení
Iveta.nadvornikova
11.6.2018
*
*
*
*
*

Ríša je skvělej učitel a úžasnej člověk. Naučí, vysvětlí, poradí. Nekřičí!!! Prošla jsem dvě autoškoly a Ríša je nejlepší!!! Ty jeho vtípky mi budou chybět. Doporučuji každému :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
19.3.2018
*
*
*
*
*

Tak dlouho jsem vybíral autoškolu a rozhodl jsem se pro risu a musím říct že nic lepšího jsem udělat nemohl výborný přístup vše vysvětlí a nerve a ve vsem vám poradí takže za me na 120% doporučuji ríšovu autoškolu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
14.11.2017
*
*
*
*
*

Výborný přístup, výborný instruktor. Z Ríšou se dá v pohodě pokecat, pomůže, vysvětli, proste fajn člověk. Při závěrečných zkouškách taky pomůže, ukáže, prostě zachrání 🔝🔝😊

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
22.10.2017
*
*
*
*
*

Nejlepší autoškola, kterou doporučuji každému👍🏻 Skvělý přístup instruktora, který dokáže naučit a se vším pomoct. Dokáže zachovat chladnou hlavu i v krizových situacích. Ani jednou nezvýšil hlas, pouze jen upozornil na chyby, na které jsem si pak dávala pozor. Díky němu jsem byla 100% připravená na závěrečné zkoušky:)) Na tuto autoškolu budu mít jen a jen dobré vzpomínky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
12.9.2017
*
*
*
*
*

Moc děkuji za super přístup a úžasnou trpělivost. Richard je pohodář ,snaží se každého žáka dostat do pohody. Máte jistotu, že se vám bude věnovat na 100 procent . Tuto autoškolu velice ráda doporučuji každému, kdo ještě neví, kam podat přihlášku. Přeji hodně štěstí. Anna S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana Vrbatová
2.4.2017
*
*
*
*
*

Velmi pohodový a lidský přístup! Po 13ti letech jsem pochopila, že nemám strach z řízení, ale měla jsem ho z tehdejšího nervního učitele v autoškole! Kdybych měla tehdy učitele jako je Richard, nejspíš by má řidičská kariéra začala dřív než až teď po třicítce :-) Moc děkuji a vřele doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martin Fereš
1.11.2016
*
*
*
*
*

Za mě dobrý. Když člověk ví jak ovládat auto, tak tady se dozví jak správně jízdu uzpůsobit městskému provozu -> projít zkoušky. Ríša je fajn, dobře se s ním dá pokecat a v mezičase i něco naučí. Všehovšudy pohodová autoškola.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ilona V.
26.9.2016
*
*
*
*
*

Vřele doporučuji tuto autoškolu, Ríša je skvělý učitel! Když už jsem se pod jeho vedením naučila řídit auto já, a dokonce jsem úspěšně zvládla závěrečnou zkoušku, musí to s Autoškolou Expres zvládnout každý!! Ještě jednou děkuji. Ilona V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ylotref
12.8.2016
*
*
*
*
*

Jsem moc ráda, že má volba na internetu, padla na autoškolu Expres a to nejen z důvodu rychlé možnosti získání řidičského oprávnění. Všem případným zájemcům mohu doporučit styl výuky učitele Richarda Krejčího, který vás naučí vše potřebné v klidné a pohodové atmosféře. Nemusí se nikdo obávat ani dříve narození ..., díky individuálnímu přístupu, umění se vcítit, klidné povaze a vtipu se cítíte za pár minut uvolněně a vše Vám půjde snadněji. Pokud uděláte chybu, žádné obavy, on je ten který, Vám v klidu s trpělivostí jeho vlastní vše vysvětlí, pomůže, poradí ... Prostě je to učitel, který umí a hlavně naučí ... Dnes jsem úspěšně ukončila zkoušku a proto i tímto děkuji za vše co pro mne jako učitel p. Krejčí za dobu mé rychlo výuky udělal, proto nemohu jinak, že jen a jen doporučuji všem v Pardubicích a okolí ... Trefilová I.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
David
4.8.2016
*
*
*
*
*

Jednoznačně doporučuji. :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Přidat hodnocení
  • U Josefa 118
  • Pardubice - Cihelna
  • 530 09
  • v budově školy
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Když chvátáte, tak třeba...!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo