Hodnocení firmy AD Homes Petra Hladíková

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Marie.Spitzerova
10.9.2020
*
*
*
*
*

Paní Hladíková je velmi milá, vstřícná a ochotná, vždy se snaží vše vysvětlit. Je odborně zdatná. Byla jsem s ní velmi spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mattias
9.9.2020
*
*
*
*
*

Very professional from start to finish! Especially impressed by the handover of the apartment with both Petra and the owner present going through everything in great detail with all the proper paperwork. I felt very secure being new in the country, and renting an unseen apartment with the help of Petra. The apartment was even better than we had expected, we love it! Thank you Petra!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zemanlibor
18.8.2020
*
*
*
*
*

Skvělý přístup, absolutní spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pilat
29.6.2019
*
*
*
*
*

Rádi se připojujeme ke kladným hodnocením makléřských služeb paní Hladíkové. Profesionalita, osobní nasazení, odpovědnost, korektnost k oběma zúčastněným stranám, to vše způsobilo, že se pro naší celou rodinu stala makléřkou číslo jedna. Naše dobré zkušenosti rádi doporučujeme dalším známým. Karel a Libuše Pilátovi, červen 2019

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marcel
28.6.2019
*
*
*
*
*

Paní Petru Hladíkovou jsem poznal při koupi bytu v pražských Dejvicích. Všechna jednání, příprava smluv, právní servis, komunikace s majiteli i transakce proběhly bez jakýchkoliv problémů. Velmi doporučuji pro její lidský a zároveň velmi profesionální přístup. Děkuji Marcel S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
smenlove
23.1.2019
*
*
*
*
*

Absolutely wonderful and professional service! Petra know the market very well and has excellent ability to make sure everything goes smoothly. I would never consider using any other firm.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
J.Brejlová
7.1.2019
*
*
*
*
*

Velice děkujeme za absolutně profesionální a i individuální přístup. V dnešní době takhle ochotné,lidské a kvalifikované jednání je opravdu ojedinělé. Vřele doporučujeme spolupráci a věříme,že i další Vaše kroky zůstanou stejně dobře hodnoceny. Mnoho pracovních i osobních úspěchů nejen do roku 2019. Dekujeme Z.Říhová a J.Brejlová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
hanacz3
9.11.2018
*
*
*
*
*

Velice profesionální makléř s čestným vystupováním a hlavně dokonalém odhadu lidí a správném rozhodování při výběru nájemníka což je nejdůležitější. Dokáže s přehledem vyřešit každý problém a že jich bylo. Paní Hladíkovou mohu doporučit také pro rychlé, precizní vypracování smlouvy, tak dobrou smlouvu jsem ještě neměla. 100% spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
K.V.
6.5.2017
*
*
*
*
*

Chteli bychom touto cestou podekovat pani Hladikove za jeji sluzby pri prodeji nemovitosti. Rychle, spolehlive, velmi seriozni a prijemne jednani, doporucujeme ji s dobrym pocitem dale!!! Rodina V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
haladovam
24.4.2017
*
*
*
*
*

Paní Petře Hladíkové děkujeme za velkou ochotu a příjemnou spolupráci, se kterou nás s vysokou profesionalitou provedla všemi úskalími prodeje bytu k naší spokojenosti, budeme ji dále doporučovat. M. H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Přidat hodnocení
  • Revoluční 724/7
  • Praha 1 - Staré Město
  • 110 00
  • 4.patro
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo