Hodnocení firmy AD Homes Petra Hladíková

*
*
*
*
*
11 hodnocení
pilat
29.6.2019
*
*
*
*
*

Rádi se připojujeme ke kladným hodnocením makléřských služeb paní Hladíkové. Profesionalita, osobní nasazení, odpovědnost, korektnost k oběma zúčastněným stranám, to vše způsobilo, že se pro naší celou rodinu stala makléřkou číslo jedna. Naše dobré zkušenosti rádi doporučujeme dalším známým. Karel a Libuše Pilátovi, červen 2019

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
marcel
28.6.2019
*
*
*
*
*

Paní Petru Hladíkovou jsem poznal při koupi bytu v pražských Dejvicích. Všechna jednání, příprava smluv, právní servis, komunikace s majiteli i transakce proběhly bez jakýchkoliv problémů. Velmi doporučuji pro její lidský a zároveň velmi profesionální přístup. Děkuji Marcel S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
smenlove
23.1.2019
*
*
*
*
*

Absolutely wonderful and professional service! Petra know the market very well and has excellent ability to make sure everything goes smoothly. I would never consider using any other firm.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
J.Brejlová
7.1.2019
*
*
*
*
*

Velice děkujeme za absolutně profesionální a i individuální přístup. V dnešní době takhle ochotné,lidské a kvalifikované jednání je opravdu ojedinělé. Vřele doporučujeme spolupráci a věříme,že i další Vaše kroky zůstanou stejně dobře hodnoceny. Mnoho pracovních i osobních úspěchů nejen do roku 2019. Dekujeme Z.Říhová a J.Brejlová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
hanacz3
9.11.2018
*
*
*
*
*

Velice profesionální makléř s čestným vystupováním a hlavně dokonalém odhadu lidí a správném rozhodování při výběru nájemníka což je nejdůležitější. Dokáže s přehledem vyřešit každý problém a že jich bylo. Paní Hladíkovou mohu doporučit také pro rychlé, precizní vypracování smlouvy, tak dobrou smlouvu jsem ještě neměla. 100% spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
K.V.
6.5.2017
*
*
*
*
*

Chteli bychom touto cestou podekovat pani Hladikove za jeji sluzby pri prodeji nemovitosti. Rychle, spolehlive, velmi seriozni a prijemne jednani, doporucujeme ji s dobrym pocitem dale!!! Rodina V.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
haladovam
24.4.2017
*
*
*
*
*

Paní Petře Hladíkové děkujeme za velkou ochotu a příjemnou spolupráci, se kterou nás s vysokou profesionalitou provedla všemi úskalími prodeje bytu k naší spokojenosti, budeme ji dále doporučovat. M. H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
andrea
2.2.2016
*
*
*
*
*

Spolupráci s paní Hladíkovou vřele doporučuji. S paní Hladíkovou je výborná komunikace, je vstřícná, ochotná, vše Vám trpělivě vysvětlí. Oceňuji ,,lidský,, přístup. Spolupráci s ní hodnotím jako perfektní a v budoucnosti se na paní Hladíkovou opět s důvěrou obrátím. A.H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
monikastepanova
17.11.2015
*
*
*
*
*

Po sve zkusenosti mohu pani Hladikovou vrele doporucit. Pracuje velmi profesionalne, je spolehliva a seriozni, dodrzuje terminy. Jeji komunikacni schopnosti a prijemne vystupovani ulehcuji jednani jak s kupujicim, tak s prodavajicim. M.S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne0
jani.mateju
17.11.2015
*
*
*
*
*

Paní Hladíková nám při prodeji bytu zajistila vysoce profesionální služby a zároveň lidsky velmi příjemnou atmosféru a to i přesto, že celý prodej provázelo několik nestandardních, předem neočekávaných komplikací. Vše bylo vyřešeno hladce a ke spokojenosti obou zúčastněných stran. Makléřské služby paní Hladíkové vřele doporučuji. Pokud bych opět potřebovala pomoci s prodejem/nákupem nemovitosti, obrátím se znovu na ni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne0
Přidat hodnocení
  • Revoluční 724/7
  • Praha 1 - Staré Město
  • 110 00
  • 4.patro
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo