Hodnocení firmy PP Malby-Malíři pro Brno a okolí

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Petra Vlachová
7.8.2017
*
*
*
*
*

Firmy PP Malby jsme si objednali pro celkové vymalování firmy a byli jsme velmi spokojeni nejen s kvalitou provedených služeb a rychlostí, ale i velmi profesionálním a vstřícným přístupem. Můžeme jen doporučit !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
V.H.
26.5.2017
*
*
*
*
*

Výborná spolupráce a skvělá domluva. Firma na kterou se dá spolehnout a můžeme jen doporučit. V .H. Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela.sed
16.5.2017
*
*
*
*
*

S firmou pana Procházky jsme byli maximálně spokojeni.Náš dům je opět jako nový (nová fasádní barva,nové nátěry) a to za dohodnutou cenu a v daném termínu. S panem Procházkou je výborná spolupráce,s kolegou pracovali kvalitně,rychle a čistě,pomohli i nad rámec sjednaných prací.Bude-li třeba,příště se určitě obrátíme opět na tuto firmu. Děkujeme Sedláčkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Olga Tůmová
22.2.2017
*
*
*
*
*

Pan Procházka byl velmi ochotný, práci odvedli kvalitně, všechno po sobě uklidili. Byli jsme spokojeni a při příštím malování se na něj určitě zase obrátíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
cinkova.alena
9.8.2016
*
*
*
*
*

Pan Procházka se profesionálně ujal výmalby léta nemalovaných prostor po výměně oken a karmy a vytvořil opět útulné bydlení v zářivé čistotě. Další den ještě extra přišel vychytat drobnosti viditelné až po zaschnutí barvy. Děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ppjam
8.8.2016
*
*
*
*
*

Barbora Kašparová Firmu PP jsem viděla pracovat na sousedním domě, líbilo se mi, jak pečlivě pracovali.A jelikož jsme měli v plánu oživit dům novými barvami, tak jsem nemusela hledat po internetu, ale zvolila jsem přímo firmu pana Procházky. Mohu všem jen doporučit. Dodrželi termín, cenu,, vše uklidili, výsledek stoprocentní. Dům, jako nový. Kašparová, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Spokojení :)
30.5.2016
*
*
*
*
*

Pan Procházka a jeho kolega jsou profesionálové ve svém oboru. Vymalovali kompletně a kvalitně celý byt a radost byla veliká. Jsme mimobrněnští (cca 25 km) a byli jsme rádi, že to nebylo pro tyto malíře překážkou a přijeli vymalovat i k nám. Naprostá spokojenost :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
delpotro
6.5.2016
*
*
*
*
*

Od začátku až do konce práce bylo vše vynikající!Cena i termín byly dodrženy.Pan Procházka se svým kolegou byli profesionálové...Oceňuji jejich klidné jednání a řešení všech problémů.Po vymalování vzorně uklidili a tím snížili náročnost dalšího úklidu. Příště jedině s touto firmou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dufekvladimir
22.4.2016
*
*
*
*
*

Firmu pana Procházky jsme si vybrali dle kladných referencí na internetu.Chtěli bychom zejména vyzvednout jejich profesionální úroveň i lidský přístup k nám, zákazníkům. Doporučujeme všem, kteří požadují kvalitně odvedenou práci za velmi přijatelnou cenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
machova
12.4.2016
*
*
*
*
*

Z vyběrového řízení několika malířských firem jsme vybrali pana Procházku a jsme naprosto spokojeni. Perfektní a rychlá komunikace, milé jednání, bezvadná cena, výborná kvalita služeb, čistota a úklid po malování samozřejmostí. 100% doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod kaštany 2288/15
  • Brno - Žabovřesky
  • 616 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo