Hodnocení firmy PP Malby-Malíři pro Brno a okolí

*
*
*
*
*
15 hodnocení
sedasarka
20.9.2018
*
*
*
*
*

Moc nás potěšilo,že ještě existuje firma,pro kterou heslo Náš zákazník,náš pán není jen pouhou frází a pro kterou je spokojenost zákazníka na 1. místě .Byli jsme neskutečně spokojeni nejen s finálním výsledkem práce této firmy ,ale i s celým průběhem prací a velice mile nás překvapil neskutečně vstřícný přístup obou pánů,což v dnešní době opravdu není samozřejmostí.Ještě jednou moc děkujeme.Rodina Šedá z Pravlova.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ludmila
26.3.2018
*
*
*
*
*

S těmito malíři jsem byla velmi spokojená. zákaznice na Chodské - Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martina L.
16.1.2018
*
*
*
*
*

Malířskou firmu pana Procházky nám doporučila dcera s manželem. A protože se nám výmalba jejich bytu opravdu líbila, požádali jsme pana Procházku o úpravu stěn a vymalování pokoje, který právě rekonstruujeme. Oceňuji nejenom výsledný dojem, profesionalitu, ale také rychlou domluvu, čistou práci a milé vystupování. Martina L.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra Vlachová
7.8.2017
*
*
*
*
*

Firmy PP Malby jsme si objednali pro celkové vymalování firmy a byli jsme velmi spokojeni nejen s kvalitou provedených služeb a rychlostí, ale i velmi profesionálním a vstřícným přístupem. Můžeme jen doporučit !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
V.H.
26.5.2017
*
*
*
*
*

Výborná spolupráce a skvělá domluva. Firma na kterou se dá spolehnout a můžeme jen doporučit. V .H. Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
daniela.sed
16.5.2017
*
*
*
*
*

S firmou pana Procházky jsme byli maximálně spokojeni.Náš dům je opět jako nový (nová fasádní barva,nové nátěry) a to za dohodnutou cenu a v daném termínu. S panem Procházkou je výborná spolupráce,s kolegou pracovali kvalitně,rychle a čistě,pomohli i nad rámec sjednaných prací.Bude-li třeba,příště se určitě obrátíme opět na tuto firmu. Děkujeme Sedláčkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Olga Tůmová
22.2.2017
*
*
*
*
*

Pan Procházka byl velmi ochotný, práci odvedli kvalitně, všechno po sobě uklidili. Byli jsme spokojeni a při příštím malování se na něj určitě zase obrátíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
cinkova.alena
9.8.2016
*
*
*
*
*

Pan Procházka se profesionálně ujal výmalby léta nemalovaných prostor po výměně oken a karmy a vytvořil opět útulné bydlení v zářivé čistotě. Další den ještě extra přišel vychytat drobnosti viditelné až po zaschnutí barvy. Děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ppjam
8.8.2016
*
*
*
*
*

Barbora Kašparová Firmu PP jsem viděla pracovat na sousedním domě, líbilo se mi, jak pečlivě pracovali.A jelikož jsme měli v plánu oživit dům novými barvami, tak jsem nemusela hledat po internetu, ale zvolila jsem přímo firmu pana Procházky. Mohu všem jen doporučit. Dodrželi termín, cenu,, vše uklidili, výsledek stoprocentní. Dům, jako nový. Kašparová, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Spokojení :)
30.5.2016
*
*
*
*
*

Pan Procházka a jeho kolega jsou profesionálové ve svém oboru. Vymalovali kompletně a kvalitně celý byt a radost byla veliká. Jsme mimobrněnští (cca 25 km) a byli jsme rádi, že to nebylo pro tyto malíře překážkou a přijeli vymalovat i k nám. Naprostá spokojenost :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Pod kaštany 2288/15
  • Brno - Žabovřesky
  • 616 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo