Hodnocení firmy Kuchyně Oresi

*
*
*
*
*
9 hodnocení
L.Z.
11.3.2020
*
*
*
*
*

Výběr jsem měla sice na etapy, ale dopadlo to všechno skvěle, kuchyň máme doma a neměnili bychom😊

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dana
26.9.2019
*
*
*
*
*

Potřebovali jsme nějakou kvalitní kuchyni za dobrý peníze, u Oresi jsme na ni nemuseli tak dlouho čekat. Je to úplně obyčejná účková kuchyně ale vyhovuje nám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Simona
16.4.2019
*
*
*
*
*

U kuchyně jsem si trochu připlatila za lepší pracovní desku kterou mám z kamene, aby se jen tak nepoškodila, starou linku jsme měla nějakou dřevěnou, skoro neopracovanou, a stačilo jen zavadit jídelním nožem a už tam byla rýha...u téhle se to snad nestane, kuchyni mám jinak laděnou do moderna a líbí se mi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miloslava
18.2.2019
*
*
*
*
*

S kuchyní od nich jsem spokojená, ani po letech ještě v ničem nevypověděla službu, jak v nějakých pantech nebo v něčem jiném a furt vypadá dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Linda
12.10.2018
*
*
*
*
*

Od Oresi jsem nejdřív koupila jen kuchyni, ale když jsme rekonstruovali obývák, vrátila jsem se tam i pro obývací stěnu. Jelikož máme kuchyň spojenou s obývákem je to podle mě dobrý když to k sobě nějakým stylem pasuje, takže jsem u nich objednala i tohle a probíhalo to stejně jako na poprvé, zkušenost dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michala
20.4.2018
*
*
*
*
*

Kuchyni od Oresky mám doma přes 7 let a vypadá furt dobře. Brala jsem to tak že kuchyně je prostě investice, takže jsme si ji nechali udělat se vším všudy a vybírali co nejkvalitnější zboží, a zatím se oplatilo, za tu doby s ní nemáme problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
veronika.ves
30.1.2018
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klára D.
15.11.2017
*
*
*
*
*

Kuchyňské studio oresi mi doporučila moje švagrová, která od nich má kuchyni už pátým rokem a zatím si jí pořád chválí, já od nich mám kuchyni teprve půl roku, takže kvalitu ještě moc posuzovat nemůžu, ale ohledně spolupráce a komunikace nemůžu říct nic záporného. Zakázku vyřešili rychle, montáž byla naopak trochu pomalá ale hlavně že kuchyň stojí. Za sebe tedy taky klidně doporučím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Monika
2.8.2017
*
*
*
*
*

Já jsem u oresi koupila kuchyň do tvaru L s takovým malým barovým pultem, u kterého jsem se bála že se nám do bytu nebude vejít, ale s návrhem si dobře pohráli a vešel se, a kuchyň je i docela prostorná, a ten pult hezky rozděluje obývák od kuchyně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Milady Horákové 357/4
  • Svitavy - Předměstí
  • 568 02
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:3018:00
  • Út 8:3018:00
  • St 8:3018:00
  • Čt 8:3018:00
  • 8:3018:00
  • So 8:3018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo