Hodnocení firmy Tomáš Bednář - Kreativní slovník Bzenec

*
*
*
*
*
9 hodnocení
Tomas Michl
8.6.2019
*
*
*
*
*

Slovnik je jedinacna pomucka jak pro ucitele ci studenta. Zaky bavilo pracovat s obrazky a je to daleko intuivnejsi uceni nez ucit se z bezneho slovniku. Navic se slovicka lepe uci v kontextu a tematicky, coz kreativni slovnik uprednostnuje... Slovnik bych doporucil komukoliv kdo chce zlepsit slovni zasobu a ucit se souvislost mezi slovicky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
KK
16.4.2019
*
*
*
*
*

Aktualizace hodnocení z 15.10.2018: Část pdf souboru byla dodána v lednu, skompletovaná sada v půlce dubna s omlouvou od p. Bednáře. Kreativnímu slovníku fandím, byl to skvělý nápad, akorát bylo období, kdy to firma organizačne a komunikačne moc nezvládala. Věřím, že to bola pro ne veliká byznys-lekce. Z povzdálí je sleduji pořád, co mají nové ... Katarína Kurajdová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
hanajirusova
16.4.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem čtyři slovníky a PDF sadu 1000 slov, od slovníku jsem se dlouho nemohla odtrhnout, je to skvělá pomůcka nejen pro děti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
16.4.2019
*
*
*
*
*

Tištěný slovník jsem objednávala na podzim 2018 a trochu se zpozdilo zasílání, ale o to větší radost jsem měla, když dorazil. Čekání se vyplatilo a slovník je nádherný. Moc pěkná grafika. Možná bych zařadila ještě výslovnost slovíček, někam, ale kam že? Zase by to bylo zahlceno...Takže mám i audio a taky super. Za mě je slovník pecka 👍 a Děkuji. Pyszková Květa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
ruzkovajitka
16.4.2019
*
*
*
*
*

Objednávala jsem dvakrát, poprvé v rámci kampaně, slovník měl sice zpoždění proti původnímu plánu, ale vše bylo komunikováno. Druhá objednávka velmi rychle vyřízená, naprosto bez problémů. Slovník je super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
15.4.2019
*
*
*
*
*

Dobry den, Kreativni slovnik prisel sice se zpozdenim, ale v poradku. Pan Bednar se dodatecne omluvil za zpozdeni zpusobene ne jejich vinou. Timto bych chtela puvodni negativni recenzi opravit, smazat zrejme nelze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Malovcova.n
27.10.2018
*
*
*
*
*

Dobry den, jsem velmi rozcarovana, v podstate mam totoznou zkusenost. Do te doby, nez jsem uhradila fakturu, reagoval pan Bednar na me dotazy okamzite, po vystaveni faktury na tisteny slovnik a jejim zaplaceni zmizel z povrchu zemskeho. Na muj dotaz ohledne terminu doruceni uz nereagoval

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stechovama
24.10.2018
*
*
*
*
*

Máme stejnou zkušenost, zálohová fakturu jsme uhradili, špatně zaslaná zásilka, zboží jiné než bylo objednáno, vyúčtovací faktura není a nebude, protože majitelé firmy přestali komunikovat. Nepřijímají hovory. Štěchová M.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
KK
15.10.2018
*
*
*
*
*

V červenci jsem objednala a zaplatila slovník v pdf. Pan Bednář přestal komunikovat. A na moje dotazy, kdy dostanu zaplacené mapy mi doteď neodpověděl. Koncem září/začátkem října byla akce "Zdvojnásobení" a spočívala v tom, že když objednám určitý počet slovníků, tak pan Bednář dodá stejný počet zadarmo. Objednala jsem tedy 1 1 slovník. Přišel email s dalším dotazem, na který jsem odpověděla a zároveň jsem se tázala na ten zaplacený pdf slovník z července, tak pan Bednář opět přestal komunikovat a již neposlal ani fakturu. Zvažuji konzultaci s právníkem a informování firem, které vznik slovníku podpořili. Chápu pokud dojde k problémům při návrhu, výrobě, distribuci a pod ... ale NEKOMOMUNIKOVAT je neakceptovatelné! Katarína Kurajdová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Baráky 360
  • Bzenec
  • 696 81
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo