PROVOCATEURS - Vladimír Buťa (Chocerady)

Také máte občas trable se rozhodnout, co je pro vaše podnikání správné a jak dál? Nabízíme konzultace, které vám pomohou s strategickým rozhodováním, zvýšením prodeje, marketingovými aktivitami a efektivní komunikací.

Proč si vybrat Provocateurs:

Zkušenosti a odstup: Díky bohatým zkušenostem z oblasti obchodu, marketingu a strategického rozvoje vám pomůžeme najít optimální řešení pro vaši firmu.
Dlouhodobá spolupráce: Konzultace vnímáme jako začátek dlouhodobé a vzájemně prospěšné spolupráce.
Individuální přístup: Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a s ohledem na jeho specifické potřeby.

Pomáháme vám s:
Strategickým rozhodováním: Jste na pochybách, zda je pro vás daná nabídka, marketingová strategie nebo online platforma vhodná? Pomůžeme vám s analýzou a objektivním posouzením.
Zvýšením prodeje: Nedaří se vám dosahovat požadovaných prodejních cílů? Nabízíme konzultace v oblasti marketingu, obchodu a strategického rozvoje, které vám pomohou prodeje nakopnout.
Marketingovými aktivitami: Nejste si jisti, zda jsou vaše marketingové kampaně efektivní? Pomůžeme vám s jejich optimalizací a nastavením tak, aby přinášely co nejlepší výsledky.
Komunikací: Máte problémy s obchodní korespondencí, tvorbou nabídek nebo prezentací? Naučíme vás, jak komunikovat efektivně a srozumitelně.

Je toto moje firma?
  • Chocerady 333
  • Chocerady
  • 257 24
  • mapa

Více informací

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Online i osobní konzultace!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo