Hodnocení firmy Auto Tichý, s. r. o.

*
*
*
*
*
13 hodnocení
tomoti
6.2.2020
*
*
*
*
*

Zdravím, minulý rok jsem nechal po bouračce opravit své vozidlo (P508). Při minulé opravě mi servis Auto Tichý špatně opravil dveře po bouračce. Reklamaci jsem řešil, bohužel předtím tam ještě pracovala p. Kilianová, která mi přislíbila opravu. Auto jsem tam tedy nechal, a vyzvedl si ho v domluvený termín. Bylo pro mě nemilé, když jsem zjistil, že auto nikdo neopravil… Nicméně se na mém autě stala další bouračka. Opravu řešil p. Koch, který mi opět slíbil, že to bude chtít na pojišťovnu spravit ty dveře. Bohužel auto po opravě opět bez opravených dveří. Tak já nevím, jestli v této firmě jsou vůbec ještě nějací kompetentní lidi, kteří dodrží slova, které dokonce i uvedou na zakázkovém listu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
karelptaku
21.1.2020
*
*
*
*
*

Příště si raději rozmyslete navštívit servis v Auto Tichý Havířov. Celé personální složení je obměněné, až na paní, kterou tam zase přijmuli. Dokonce co jsem si projížděl zpětně faktury, tak i pan Dubčák se vrátil. Nicméně zkušenost s Peugeot servis otřesná. Auto chvíli po záruce, jednání jak s cizím... Přitom za jsem tam roky jezdil, auto koupil... Ale jiná ves jiný pes.. To, co by zkušenější, proškolenější personál v autorizovaném servisu zvládl levou zadní, v Havířově jsem si za to vše pěkně zaplatil.. Příště už jinde. Havířov už opravdu ne, možná za jiných lidí..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petr
27.8.2019
*
*
*
*
*

Profesionální služby

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
RadimBednar
23.8.2019
*
*
*
*
*

Koupil jsem nové auto Peugeot 2008 u Auto Tichý Ostrava. Měl jsem štěstí na výtečného prodejce pana Blaščáka. Profesionalita, rady, vstřícné jednání, rychlost vyřízení, prostě paráda!!! Vysvětlí podrobně naprosto vše. Mohu jen doporučit!!! Pan Blaščák je naprostá jednička!!! Děkuji. Radim B.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef.Š.
9.7.2019
*
*
*
*
*

Bohužel se musím připojit se špatnou zkušeností s jednáním personálu Auto Tichý (ojeté vozy). Měl jsem zájem o ojetý vůz a paní se chovala velice arogantně a povýšeně. Ptal jsem se na servisní historii auta a jestli bylo nějak více poškozeno nebo opravováno. Bylo mi sděleno, že ne. Při prohlídce mě zarazilo, že na autě jsou nové obě přední světla !!! Paní se jen usmívala !!! Lituji toho, že jsem si u nich koupil nové auto a uvažoval i o dalším novém. Ale to už se určitě nestane !!! PS : připadal jsem si jako ve filmu : lhář lhář !!! No prostě hrůza a děs už nikdy více !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rybam
8.4.2019
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kopka.ondrej
9.3.2019
*
*
*
*
*

Velice osobní příjemný přístup, Bezbřehá ochota.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dvořák Jaroslav
5.3.2019
*
*
*
*
*

Veliká spokojenost s přístupem prodejce k zákazníkovi a podrobný výklad při předvádění vozu i předání vozu. Prostě velice příjemné prostředí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rejbos
14.2.2019
*
*
*
*
*

Profesionální přístup a velmi příjemné prostředí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenkafussova
9.10.2018
*
*
*
*
*

Při nákupu automobilu u Auto Tichý jsem byl mile překvapen vstřícností a rychlostí s jakou se předvedl celý tým, který vyšel vstříc mým požadavkům. Pan Blaščák se mi věnoval a vysvětloval vše co jsem nevěděl s trpělivostí. Chtěl bych touto cestou Všem poděkovat za ochotu a vstřícnost. Fuss Jan

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Rudná 1124/32
  • Ostrava - Vítkovice
  • 703 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • So 8:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo