Hodnocení firmy LOMAX & Co, s.r.o. – Garážová vrata, žaluzie a rolety

*
*
*
*
*
7 hodnocení
Jitka K.
23.5.2019
*
*
*
*
*

Včera mi namontovali vrata v mých požadovaných ,,nestandartních rozměrech. Pan Michna měl se mnou svatou trpělivost - několikrát mi měnil nabídky, přizpůsoboval se mým požadavkům. Montáž mi prováděli pánové Trávníčkovi - velmi šikovní pracovníci. Nevěřila jsem, že se jim povede stará vrata vybourat tak, aby mi nespadlo půl zdi (starý dům, lepený snad z toho, co dřív bylo po ruce).. Ale - naprosto profesionální práce a s úsměvem. Za mě obrovská spokojenost. Pokud firma Lomax má více takových profesionálů, tak jistě mají spokojené zákazníky. Můžete namítnout, že se nějaké vady můžou objevit časem, ale od toho jsou záruky a garance.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ivo
20.5.2019
*
*
*
*
*

Pred 2,5 mesici jsem chtel realizovat vymenu predokenni rolety za novou a jelikoz stavajici je od firmy Lomax, obratili jsme se opet na tuto firmu. Pan Jachymek z Brna prisel, zameril a od te doby se nic nedeje, dvakrat jsme urgovali i pres nadrizeneho, nakonec jsme znovu vyplnili formular a znovu jsme byli odkazani na p. Jachymka. Nechapu toto jednani, ale skoro tri mesice bez odezvy????!!! Schwemlein

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
radim
27.11.2018
*
*
*
*
*

Obchodní zástupce mě před podpisem smlouvy na místě přesvědčil na řešení připevnit garážová vrata na stávající rám pomocí profilu „U“. Firma ale navařila z každé strany na rám jekle způsobem, za který by se styděli i učni, šířka průjezdu se podstatně zmenšila a výsledek působí dojmem „urob si sám“. Dle reakce obchodního zástupce jsem si měl řádně přečíst smlouvu. S tím musím jenom souhlasit, bohužel jsem spoléhal na ústní domluvu. Jak se říká když ptáčka lapají… Samotnou kvalitu vrat a pohonu nemohu po tak krátké době posoudit a montáž u novostaveb bude zřejmě bez problémů. Za mě ale hodnotím tak, že znovu bych si tuto firmu nevybral a nespoléhal se příště na to, že se firma ohání tradicí a garancí, nemluvě o přístupu obchodního zástupce po provedení montáže. Pro mě zklamání.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
LOMAX & Co, s.r.o. – Garážová vrata, žaluzie a rolety
LOMAX & Co, s.r.o. – Garážová vrata, žaluzie a rolety 12.12.2018

Dobrý den Radime, mrzí nás, že došlo k takové situaci. Můžu Vás poprosit o informaci, zda jste smlouvu uzavíral přímo s LOMAXem nebo autorizovaným prodejcem? Pošlete mi číslo objednávky s fotografiemi na marketing@lomax.cz a budeme se tím zabývat. Tým LOMAX.

Roman P.
4.10.2018
*
*
*
*
*

Neodporúčam, technik ma presvedčil o inom riešení ako som pôvodne zamýšlal (prečo by som mu neveril, 10 rokov s tým pracuje), problémy nastali pri reklamácii, keď dvere začali namŕzať a tvoril sa na nich kondenz, reklamáciu mi neuznali, nakoľko mám bránu, ktorá nie je určená na montáž do prostredia, kde oddeluje interiér a exteriér (neviem kde som si ju mal potom dať namontovať), pri tom technik sám ma uistil, že to je správny typ brány a to čo potrebujem, 1300€ len tak do luftu, ochota žiadna, prístup ruky preč, zo zákazníka robia niekoho kto nevie logicky uvažovať, z tejto osobnej skúsenosti neodporúčam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
30.1.2018
*
*
*
*
*

Dnes 30.1.2018 mě byly montované venkovní rolety na starém domku,pan Trávníček se synem odvedli kvalitní a rychlou montáž,jsou to odborníci na svém místě a vaši firmu budu doporučovat.Děkuji s pozdravem Schillerová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
rakra72
27.10.2017
*
*
*
*
*

Katastrofa, čekám na garážová vrata již 2 měsíce a všichni z firmy dělají tichého brouka. Lituji, že jsem si tuto firmu vybrala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
LOMAX & Co, s.r.o. – Garážová vrata, žaluzie a rolety
LOMAX & Co, s.r.o. – Garážová vrata, žaluzie a rolety 20.11.2017

Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše negativní hodnocení společnosti LOMAX. Chci Vás požádat o zaslání čísla objednávky, pokud jste vrata objednával u nás napřímo, nebo o uvedení jména autorizovaného prodejce a Vašeho jména. Zajistíme co nejdříve nápravu. Vrata obvykle dodáváme do 4-6 týdnů. Vzhledem k aktuální maximální sezoně je to obvykle ta horní hranice, ale rozhodně nenecháváme zákazníky bez informací a jsou s dostatečným předstihem o termínu montáže uvědomeni. Děkujeme za pochopení Tým LOMAX

Břeclavačka
18.8.2014
*
*
*
*
*

Moje objednávka byla vyřízena rychle a práce byla provedena kvalitně,věřím,že i další moje objednávka bude vyřízena stejně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
  • Bořetice 417
  • 691 08 Bořetice
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0017:00
  • Út 7:0017:00
  • St 7:0017:00
  • Čt 7:0017:00
  • 7:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo