Zámek Jemniště – ubytování na zámku ve středních Čechách

Zažijte romantickou svatbu na zámku, který je barokní perlou

Luxusní ubytování na zámku Jemniště láká všechny milovníky barokní krásy. Jeho součástí je i zámecká restaurace s nabídkou piknikových košů. Hledáte ideální místo pro svůj velký den? Odpovědí je romantická svatba na zámku Jemniště. V nabídce areálu nechybí ani elegantní myslivecké oblečení pro ženy.

  • Jemniště 1
  • 257 01 Postupice
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Ubytování v barokním zámku – zážitek smyslů i ducha

Krása, tradice, historie i luxusní přítomnost – to je zámek Jemniště nedaleko Benešova. Naši hosté přicházejí, aby potěšili své smysly a přitom se nechali okouzlit specifickým duchem místa. Ubytování na zámku Jemniště znamená nejen vidět, ale přímo prožít jednu z nejnádhernějších perel českého baroka.

Nabídku ubytování na zámku tvoří tři útulné apartmány.

Součástí zámeckého areálu je zámecká restaurace a kavárna s nabídkou vynikající gastronomie. Podáváme pokrmy z vysoce kvalitních surovin, mezi nimiž nechybí ani zelenina a bylinky vypěstované v areálu zámku.

Romantická svatba na zámku

Těžko si lze představit romantičtější událost, nežli je svatba na zámku. V historickém barokním prostředí zámku Jemniště dokonale procítíte krásu i hluboký význam celého aktu. Získáte vzpomínku, která nikdy nezmizí.

Zajistíme vše potřebné pro zdárný průběh svatby.

Hledáte pro slavnostní příležitost na zámku stylové oblečení či doplňky? Odpovědí je myslivecké oblečení Hunting Dress Code, nabízející klasickou eleganci starých časů.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo