MUDr. Vladimíra Kohoutová – HACCP Plzeň

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body

Zabývám se analýzou nebezpečí a stanovením kritických kontrolních bodů ve výrobě, skladování a distribuci potravin i ve stravovacích službách. Vedle zavádění systému HACCP do provozu provádím také jeho aktualizaci a audity povinné ze zákona.

  • náměstí Míru 2363/10
  • Plzeň - Jižní Předměstí
  • 301 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Opatření pro zdravotní nezávadnost potravin

Pomohu vám se zavedením preventivních opatření k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během výroby, zpracování, skladování, manipulace, přepravy a prodeje.

Zaručuji vysokou kvalitu nabízených služeb na základě odborných předpokladů.

  • lékařské vzdělání, vč. nástavbové atestace v oboru hygieny výživy
  • licence vydaná Českou lékařskou komorou k výkonu této činnosti
  • osvědčení - Zavádění HACCP do potravinářské výroby
  • osvědčení - Manažer HACCP
  • osvědčení - Auditor pro vnitřní audit HACCP
  • Certifikát Manažer HACCP, vystavený ČSJ Praha
  • Certifikát Auditor HACCP, vystavený ČSJ Praha


Co je to HACCP

Legislativa

Povinnost určit kritické body (HACCP) ve výrobě potravin a jejich uvádění do oběhu ukládá všem výrobcům potravin § 3, odst. 1, písm. j) zákona 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích, v plném znění zákona 456/2004 Sb. Tato povinnost se od 1.1.2006 vztahuje i na prodej potravin.

Povinnost určit kritické body a provádět vnitřní audity zavedeného systému HACCP ve stravovacích službách ukládá § 24 odst. c) zákona 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví, v platném znění.

Povinnost provést analýzu rizik a stanovit kritické body ukládá i článek 6 Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 178/2002 o potravinovém právu a článek 14 Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 852/2004 o hygieně potravin.

HACCP Školení pracovníku HACCP audity a certifikace

Napište nám

Povinná pole

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo