Horáková Lucie, Mgr., advokátka

Obraťte se na mě s jakoukoli právní pomocí

Hledáte spolehlivou a úspěšnou advokátní kancelář? Využijte můj ucelený právní servis. Specializuji se na občanské a rodinné právo, věnuji se obhajobě obviněných v trestních jednáních. Pomohu vám při rozvodovém řízení či úpravě péče o děti. Nikde jinde nebudete v tak dobrých rukou.

  • Americká 152/15
  • Praha 2 - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Objednejte si služby kvalifikovaného a zkušeného advokáta

Svou právní praxi provozuji v Prazepřes 20 let. Mé bohaté zkušenosti v oblasti poskytování právních služeb mi mohou jiní advokáti závidět. Vždy je využívám ku prospěchu svých klientů, kterým poskytuji služby ve všech právních oborech.

Potřebujete špičkové poradenství v oblastech občanského, stavebního, bytového nebo správního práva? Obraťte se na mě. Ráda vám pomohu k dosažení zdárného průběhu exekučního, správního a rozhodčího řízení. Intenzivněji se zabývám problematikou rodinného práva.

Samozřejmostí je sepis podání, smluvních dokumentů a provedení kontroly smluv už sepsaných.

Moje advokátní kancelář vás zastoupí i při vymáhání pohledávek, postará se o bezpečnou úschovu vašich finančních prostředků v tzv. advokátní úschově či provede ověření podpisů.

Nabízím také zastupování obětí trestných činů, vymáhání jejich nároků a zastupování poškozených v trestních řízeních.

Zajištění právních úkonů pro rozvodové řízení i předmanželské smlouvy

Rodinné právo je mou dlouhodobou specializací. Přistupuji k němu citlivě a vždy s ohledem na tíživou rodinnou situaci při rozvodu manželství, i když jsem na vaší straně. Díky mým dlouholetým zkušenostem získáte jistotu, že se svých zákonných práv úspěšně domůžete.

Pomohu vám optimálně zvládnout právní stránku rozvodového řízení včetně úpravy práv a povinností k nezletilým dětem. Provedu sepis smluvních dokumentů k majetkovému vypořádání. Nabízím také služby v oblasti úpravy péče o nezletilé děti, jako je vyživovací povinnost, výchova či opatrovnictví.

Chystáte se uzavřít manželství a rozhodli jste se využít předmanželskou smlouvu? Není nic jednoduššího, než mě kontaktovat.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo