Pavel Skácel - Strojní omítky Morava

Specialista na vnitřní i vnější omítky domů a staveb

Potřebujete novou fasádu? Jsme specialisté na vnitřní i vnější strojní omítky rodinných domů i větších staveb. Působíme zejména v Jihomoravském, Olomouckém a Zlínském kraji.

  • Křečkovská 370/41
  • Vyškov - Křečkovice
  • 682 01
  • mapa

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

S naší strojní omítkou ušetříte

Stavíte nebo rekonstruujete dům a potřebujete kvalitní omítku či zateplení fasády? Rádi vám se vším poradíme a omítku i zateplení provedeme. Obraťte se na nás. Vypracujeme pro Vás nezávaznou kalkulaci dle Vámi požadovaných standardů a rozměrů.

Strojní omítky tvoří převážnou část našich stavebních činností a dodávají vašemu interiéru i exteriéru exkluzivní a hezký povrch kvalitně upravené zdi. Provádíme sádrové omítky – jednovrstvé hladké, vápencosádrové omítky – jednovrstvé strukturované (strukturovaný povrch) či vápenocementové se štukem – dvouvrstvé (klasické). Díky moderním technologiím je realizace omítky většinou velice rychlá.

Naše společnost také realizuje zateplení fasád. Zateplení obvodových stěn budov je nejspolehlivějším způsobem šetření energií na vytápění domu. Dalšími přínosy zateplení jsou omezení rizika kondenzace vlhkosti a vzniku plísní na vnitřním povrchu stěny, zlepšení akustiky, zvýšení požární bezpečnosti a další.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo