Hodnocení firmy ARTOKNA s.r.o - plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře

*
*
*
*
*
20 hodnocení
Karel Drda
20.1.2021
*
*
*
*
*

Zadali jsme Artoknům druhou zakázku, (první byla v roce 2015) a vše bylo opět v pořádku. I když to bylo hodně oken a nyní je celkem blbá doba, vše proběhlo v pořádku a k naší spokojenosti. Doporučuji a chválím za vstřícnost a ochotu, Drda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Jan a Adéla Holečkovi
5.12.2020
*
*
*
*
*

Musím se podělit o pozitivní zkušenost s firmou Artokna. Stavíme větší rodinný dům kousek za Prahou. firma, která dům staví, nám nabídla okna od jejich dodavatele (nebudu ho jmenovat), ale nám se zdála cena přemrštěná. Proto jsme přes poptavej.cz rozeslali poptávku. Přišlo nám asi 14 nabídek, ze kterých jsme vyřadili nejdražší a dvě podezřele levné, které byly navíc zpracované s chybami a to nejen podle technického zadání, ale i gramatickými...moc to nebudí důvěru. Nakonec nám ve výběru zůstaly tři firmy, ze kterých jsme po dlouhém přemýšlení vybral Artokna. Nabídli nám dvě alternativy profilů, sedmikomorovou Veku s krásně matnou povrchovou folií Spectral antracit a šestikomorový Gealan 9000 v antracitu. Nakonec to byla Veka, jen hliníkový portál a vstupní dveře jsme si vybrali v hliníku, na doporučení, kvůli lepší tuhosti. Zakázku jsme technicky dořešili s Brněnskou pobočkou s ing. Kisem a , nechali okna zaměřit. Po cca sedmi týdnech je namontovali. Až na pár nepodstatných detailů proběhlo vše v pohodě a my se budeme na jaře stěhovat....takže, pokud chcete dobrá okna za rozumnou cenu, zkuste je poptat a uvidíte. Od nás mají palec nahoru. Holečkovi, Jílové.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Mirek Vašků
17.1.2020
*
*
*
*
*

Od nabídky až po montáž to bylo všechno v pořádku. Dostali jsme okna s vánoční slevou a i montéři byli slušní a v pohodě. Palec nahoru, všem doporučuji. Mirek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Milan Skoupý
29.12.2019
*
*
*
*
*

Super jednání a dobrá kvalita. Plastová okna na chatě v Jeseníkách slouží bez problémů. Artokna dělaly eurookna na vedlejším penzionu a moc se nám okna i jejich práce líbila. Proto jsme si je vybrali, i když nebyli z našeho regionu a nezklamali nás. Doporučujeme a přejeme hodně úspěchů v roce 2020. Rodina Skoupých

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
ales.06
26.8.2019
*
*
*
*
*

Každý zákazník při výběru oken hledá férovou cenu a profesionální služby. U společnosti Artokna navíc dostane i lidský přístup. Za mě maximální spokojenost s kvalitou, cenou a prozákaznickým přístupem. Doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
altis99
13.8.2019
*
*
*
*
*

Nechali jsme vyměnit všechna okna a balkonové dveře v nebytových prostorách bytového domu. Komunikace s firmou a celá realizace zakázky probíhala naprosto bez problémů, s cenou, provedením i výsledkem práce jsme velmi spokojeni. Rádi se na firmu opět v případě potřeby obrátíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
jitka.gabrisova
28.4.2019
*
*
*
*
*

Objednali jsme si výměnu oken u firmy Art okna jelikož jejich cenová nabídka z devíti oslovených firem byla nejpřijatelnější.Udělaly jsme dobře s firmou Art okna byla výborná komunikace montéři přijely v daný den i přesně v určenou hodinu.Práci odvedly rychle a výborně i začistily nově usazená okna.Byla jsem s nimi nad míru spokojená a proto mohu jen tuto firmu všem doporučit.Přeji hodně spokojených zákazníků jako jsem já.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
oburda
27.3.2019
*
*
*
*
*

Objednali jsme si okna a vchodové dveře. Jednání i práce byla velmi profesionální. Přestože z naší strany nastalo prodlení a drobné změny, všemu se ART okna dokázali vždy flexibilně přizpůsobit. Děkujeme a ať se daří.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
lweene
5.3.2019
*
*
*
*
*

Objednali jsme si okna, vchodové i balkónové dveře na dvougenerační rodinný dům v okr. Praha-východ. Maximální spokojenost, co se týče kvality výrobků i jednání ze strany pracovníků firmy. Dodání probíhalo v r. 2011. Po letech (r.2018) jsme se rozhodli pro doplnění sítí proti hmyzu, na celý dům a rozhodli jsme se oslovit znovu f. ARTOKNA. Vše proběhlo bez jakýchkoli komplikací. Děkujeme za preciznost, kvalitu odvedené práce a ochotu při jednání. Přejeme mnoho dobrých zákazníků. Pokud bychom potřebovali v budoucnosti okna, určitě se nebudeme váhat obrátit. Wencelovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
ivana.smerdova
6.2.2019
*
*
*
*
*

Komunikace a přístup k zákazníkovi na pobočce Brno dobrá ,super cena, termín dodržen. Vše proběhlo bez problémů.Práce montážní firmy perfektní. Montéři slušní,spolehliví a zruční - odvedli precizní práci. Dnes jsem si zadala další zakázku na výměnu oken a dveří na našem RD. Firmu doporučuji a děkuji za dobře odvedenou práci. Šmerdová Ivana, Holubice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Přidat hodnocení
  • Juliánovské náměstí 3878/2
  • Brno - Židenice
  • 636 00
  • Tradiční dodavatel plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0016:00
  • Út 9:0016:00
  • St 9:0016:00
  • Čt 9:0016:00
  • 9:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo