Hodnocení firmy ARTOKNA s.r.o - plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
kosjan1
15.12.2019
*
*
*
*
*

Lžou, nedodržují termíny, nespolehlivý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
ales.06
26.8.2019
*
*
*
*
*

Každý zákazník při výběru oken hledá férovou cenu a profesionální služby. U společnosti Artokna navíc dostane i lidský přístup. Za mě maximální spokojenost s kvalitou, cenou a prozákaznickým přístupem. Doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
altis99
13.8.2019
*
*
*
*
*

Nechali jsme vyměnit všechna okna a balkonové dveře v nebytových prostorách bytového domu. Komunikace s firmou a celá realizace zakázky probíhala naprosto bez problémů, s cenou, provedením i výsledkem práce jsme velmi spokojeni. Rádi se na firmu opět v případě potřeby obrátíme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
jitka.gabrisova
28.4.2019
*
*
*
*
*

Objednali jsme si výměnu oken u firmy Art okna jelikož jejich cenová nabídka z devíti oslovených firem byla nejpřijatelnější.Udělaly jsme dobře s firmou Art okna byla výborná komunikace montéři přijely v daný den i přesně v určenou hodinu.Práci odvedly rychle a výborně i začistily nově usazená okna.Byla jsem s nimi nad míru spokojená a proto mohu jen tuto firmu všem doporučit.Přeji hodně spokojených zákazníků jako jsem já.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
oburda
27.3.2019
*
*
*
*
*

Objednali jsme si okna a vchodové dveře. Jednání i práce byla velmi profesionální. Přestože z naší strany nastalo prodlení a drobné změny, všemu se ART okna dokázali vždy flexibilně přizpůsobit. Děkujeme a ať se daří.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
lweene
5.3.2019
*
*
*
*
*

Objednali jsme si okna, vchodové i balkónové dveře na dvougenerační rodinný dům v okr. Praha-východ. Maximální spokojenost, co se týče kvality výrobků i jednání ze strany pracovníků firmy. Dodání probíhalo v r. 2011. Po letech (r.2018) jsme se rozhodli pro doplnění sítí proti hmyzu, na celý dům a rozhodli jsme se oslovit znovu f. ARTOKNA. Vše proběhlo bez jakýchkoli komplikací. Děkujeme za preciznost, kvalitu odvedené práce a ochotu při jednání. Přejeme mnoho dobrých zákazníků. Pokud bychom potřebovali v budoucnosti okna, určitě se nebudeme váhat obrátit. Wencelovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
ivana.smerdova
6.2.2019
*
*
*
*
*

Komunikace a přístup k zákazníkovi na pobočce Brno dobrá ,super cena, termín dodržen. Vše proběhlo bez problémů.Práce montážní firmy perfektní. Montéři slušní,spolehliví a zruční - odvedli precizní práci. Dnes jsem si zadala další zakázku na výměnu oken a dveří na našem RD. Firmu doporučuji a děkuji za dobře odvedenou práci. Šmerdová Ivana, Holubice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne0
Petr Rudolf
25.5.2018
*
*
*
*
*

Dodání ojednávky proběhlo v termínu.Přívětivá cena oproti jiným.Montéři přijely v danou hodinu a den a provedly názornou ukázku symfonie řemeslníka.Nic nezničily.Šikovně vyndaly stará okna tak aby zachovaly původní parapety.Prostě jako řemeslník jim dávám za 1 a jako zákazník firmy Artokna s.r.o. dávám také za 1. Doporučuji Petr Rudolf

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne2
markus
10.11.2017
*
*
*
*
*

Spolehlivost, dobrá komunikace OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Vlastík Pechart
29.1.2017
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost s výrobky i přístupem. Okna i dveře fungují bez problémů. V létě budeme potřebovat vrata a samozřejmě se na Artokna zase obrátíme. Zvlášť děkujeme paní Pasekové z brněnské pobočky za její vstřícný přístup. Pechartovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne2
Přidat hodnocení
  • Juliánovské náměstí 3878/2
  • Brno - Židenice
  • 636 00
  • Tradiční dodavatel plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo