Hodnocení firmy HK - Dřestav s.r.o. - Montované rodinné domy

*
*
*
*
*
8 hodnocení
zákaznice
6.5.2020
*
*
*
*
*

Také chci podpořit v názoru pana "mirahavlin", že nechápu pana "Jana", který dává tak hroznou negativní recenzi. Troufnu se domnívat, že pan nevyjde s nikým a nic mu není dobré. V domě od HK Dřestav bydlím již třetím rokem, žádná krabice to není, hluk se nešíří ( moji rodiče mají asi 40 let montovaný dům od jiné firmy- a to byste viděli, jak tam je vše slyšet, každé šlápnutí na půdě)- v tomto domě od HK Dřestav naprosto OK a to bydlím u silnice a všude kolem mne jsou rozdělané stavby- takže denně náklaďáky, kamiony, běžný provoz aut. Sousedi vedle mají 3 malé děti - v domě je neslyším a to pořád běhají venku - vedle má další soused zahrádku - pouští nahlas magnetofon hard rock, má tam věčně početné návštěvy na večerní grilování - slyším je, jen když jdu venku kolem nebo do zahrady, do domu nic ze zvuků nejde. Komunikace s firmou je prostě super, veškeré dodělávky nebo drobné opravy- vše vyřeší ihned, nebo v co nejkratším termínu. Firmu jsem do té doby neznala, nemám potřebu někoho chválit jen- tak, ale HK Dřestav si objektivní pochvalu opravdu zaslouží. Neumím hodnotit technické prostupnosti zvuku stěn, hodnotím jen realitu - t.j. jak se mi žije v domě od firmy - osobní zkušenost. Pan Jan by asi potřebovat protiatomový bungr- tam by měl od světa i lidí klid. Prostě nemohu uvěřit, že by jedna firma dělala takový rozdíl v komunikaci a práci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne48
mirahavlin
12.2.2020
*
*
*
*
*

Musím reagovat na hodnoceni pana Jana (pokud vubec existuje) jak muze vubec neco takoveho napsat. Samozrejme neznam okolnosti, atd., ale vim jedno z vlastni zkusenosti. Firma HK Drestav nam v podstate jiz postavila kompletne dum a komunikace, vstricnost, ochota, preciznost, to je rozhodne to cim firma vyzaruje. Parta pokryvacu, sadrokartonaru, elektrikaru....proste nemame problem s nikym.. Naopak si jeste vymyslime ruzne vychytavky v dome, napr.v koupelne a chlapi funguji jako by to delali pro sebe. Vice se rozepisovat nebudu, ale je lehke pospinit kohokoliv a nekdy je to i zapotrebi pokud je k tomu veeelky duvod. My mame opacne zkusenosti a pokud firma HK Drestav bude delat domy dale jako nam pak se mili zakaznici jen teste, stoji to za to. Za spokojene zakazniky Havlin Miroslav.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne33
milannn
22.9.2019
*
*
*
*
*

„Snad každý touží po krásném, moderním a pohodlném bydlení. Právě proto zde existuje řešení v podobě nízkoenergetických dřevostaveb na klíč, které vám tento cíl pomohou splnit. Domy jsou již ve standardu vybaveny jinde nadstandardními technologiemi, konstrukce jsou samozřejmě certifikované s možností výběru skladby. Jak po stránce energetické, náročnosti na vybavení, architektonické, ale i finanční, dokážeme uspokojit každého, kdo hledá kvalitní dřevostavbu. Vzhledem k dlouhodobému působení na českém stavebním trhu máme již mnoho zkušeností s výstavbou montovaných rodinných domů, ale i se službami spojenými s výstavbou.“

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne14
Jan
10.8.2019
*
*
*
*
*

Kdyby bylo po mém, neuvedl bych žádnou hvězdičku. Chci se také s Vámi podělit o zkušenost s firmou HK Dřestav. Úvodem recenze bych rád doporučil budoucím investorům značnou míru obezřetnosti ve výběru jak typu dřevostavby, tak realizující firmy. V domě bydlíme 6 měsíců. V prvopočátku jsme byli nadšeni přístupem apod. Jak šel čas, začaly se objevovat nedostatky v rozsahu informací, opakující se chyby v kalkulacích, delší prodlevy v dodání upřesnění atd. Mohl bych sepsat slohy veškerých problémů, ale rád napíšu ten NEJDŮLEŽITĚJŠÍ. Naprosto zásadní nedostatek je zjištění, že snad bydlíme v papírové krabici! Veškeré vnější zvuky vč. hovorů na ulici, průjezdů aut atd., pronikají do stavby. Jistě není příjemné slyšet přes zeď hovor souseda nebo v 6 hodin ráno odjezd každého auta z okolí do práce. Slyšíme úplně vše. Zvolili jsme skladbu stěn difuzně uzavřenou. Stěna má dle projektu odpovídat nějakému prostupu zvuku z venkovního prostředí. Jednatel firmy po podání reklamace při kontrole sám konstatoval, že se jedná o velmi nestandardní prostup zvuku do domu se kterým se u jiných staveb nesetkal. Pro jistotu jsme ještě sami přistoupili ke kontrolnímu měření prostupu zvuku akreditovanou a námi hrazenou firmou, které prokázalo k našemu nemilému překvapení, že stěna nesplňuje hodnoty uvedené v projektu a jedná se o vážnou vadu. Pan jednatel po urgování a jeho příslibech, že vše napraví, nakonec odmítl veškerou věc řešit, respektive přistoupil k zamítnutí reklamace i přes výše uvedený závěr akredit. laboratoře. Nyní vše řeší naše zastupující advokátní kancelář. Pokud si vyberete stavební firmu HK Dřestav, již na začátku se zajímejte o parametry prostupnosti zvuků stěn, o materiálech použitých na Váš RD trvejte na uvedení do smluv a technických zpráv, a velmi důsledně kontrolujte každý krok jak v účtování položek na fakturách, tak i práce všech montážníků této firmy. Nikdy víc bych nestavěl s touto firmou. Zde bohužel vítězí kvantita nad kvalitou. Je zřejmé, že jedinou cestou dosažení nápravy je podání žaloby a soud. Ke standardům firmy patří NEKOMUNIKACE, NEDODRŽOVÁNÍ PROJEKTU, SVÉVOLNÉ ZMĚNY, NEKVALITA PRACÍ, VÝRAZNÁ NEOCHOTA PŘI POŽADAVKU NA NÁPRAVU CHYB atd.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano110 ne1
HCH
15.3.2018
*
*
*
*
*

S Dřestavem jsme dokončili stavbu domu. Od prvního setkání - skvělý dojem. Vše vysvětlí, dají čas na rozmyšlenou, neúčtují za drobné změny v projektu, jen faktické náklady. Vyřízení stavebního povolení - zcela v jejich režii a zdarma!! Vizualizace velkou výhodou. Pro zákazníka jsou kdykoli k dispozici po telefonu (i večer či o víkendu), naprosto slušné a férové jednání, nesetkala jsem se, že by s něčím byl problém - jsou ochotni zajistit věci tak, aby vše mělo plynulý průběh. Věci jdou v termínech, opoždění max. v řádu několika dní. Jejich subdodavatelské firmy jsou též na velmi dobré úrovni, vše konzultují znovu před dodávkou, aby byla minimalizována záměna vybraných materiálů a vybavení. Platby probíhaly přesně dle smlouvy a stanovených termínech. Řemeslníci slušní, ohleduplní, respektují dojednané požadavky, vždy po sobě uklidí veškerý odpad. Přátelské chování, úcta k zákazníkovi. Případné vady v průběhu stavby- rozbití okna, škrábance - okamžitě reagují a zajistí nápravu. Dům stojí, je moc pěkný a pokud bych chtěla stavět znovu, určitě bych znovu sáhla po této firmě. Určitě doporučuji, zde fakt nenaletíte. A to je v dnešní době obrovská deviza!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Miroslav Havlín
4.4.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den. Zatím jsme jen jednali se zastupcem fi.HK Dřestav (pí.Píchovou) a osobně jsme si byli prohlednout dum postaveny touto firmou. Osobne jsem si dum prohledl do nejmensich detailu i s dolozenou dokumentaci, atd. Nase rozhodnuti stavet dum s touto firmou je pevne. Neni nad to prohlednout si vyrobek stejne jako kdyz kupujete auto, obleceni, nabytek, atd. Tato firma v nasem oku provedla perfektni praci ! Druhe hodnoceni zde pripiseme az budeme stavet, doufame, ze stejne kladne. Havlín

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne11
rshneider
1.2.2017
*
*
*
*
*

HK DŘESTAV. V roce 2015 jsem se rozhodl s manželkou postavit rodinný dům v okolí Brna. Pro výstavbu jsme vybrali firmu HK Dřestav, nyní to vnímáme jako životní chybu! Ze začátku jsme byli nadšeni, propracované vizuály, spousta slev a výhod. Klamavě nabízí vyřízení stavebního povolení zdarma, ovšem přípojky inženýrských sítí si musíte zajistit sami, to se ale dočtete až v posledním dodatku při podpisu smlouvy. Dále zdarma zpracování vizualizace na Váš dům. Vizuály, které jsme obdrželi po dožadování, byly jak od dítěte ze základní školy. Za vizuály, které mají na stránkách si připlatíte 6 500,- Samotnou stavbu nakonec vůbec neprováděla firma Dřestav, což nejspíš bylo jediné štěstí. Nikdo nás neinformoval o stavebním harmonogramu až do doby, než jsme najali stavební dozor, díky kterému jsme odchytali spoustu nedostatků. Stavba má nyní 6 hrubých nedodělků, přesto ji Dřestav považuje za předanou. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Chci zabránit, aby obyčejní lidé neprošli peklem, jako my, dále před neprofesionálním a suverénním jednáním firmy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne2
milannn
28.2.2016
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost, zvláště oceňuji pomoc s tvorbou studie (vizualizace) domu. Moc nám to pomohlo, z typových domů jsme si totiž nebyli schopni vybrat. Osobní přístup je zde také nadstandardní a to rozhoduje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne7
Přidat hodnocení
tel:
+420 318 820 012
fax:
+420 318 841 113
e-mail:
info@drestav.cz
web:
www.drestav.cz
facebook:
www.facebook.com/HK-Drestav
  • Doublovičky 11
  • Sedlčany
  • 264 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo