NK-team CZ s.r.o. – zážitkové střílení na venkovní střelnici

Adrenalinová aktivita pro muže i ženy: střílejte s námi!

Jsme trefa do černého! Zajímá vás střelba a chcete si vyzkoušet, jak pálí filmoví hrdinové? Rezervujte si zážitkové střílení podle sestavených modulů či vlastního přání. Pro osoby bez zbrojního průkazu, pro děti od 10 let a firemní kolektivy při teambuildingu. Adrenalinových aktivit není nikdy dost.

  • Sázavská 323
  • Stříbrná Skalice
  • 281 67
  • mapa

Kontaktní osoby

Více informací

Super zábava: zážitkové střílení

Toužíte po zajímavé adrenalinové aktivitě nebo relaxaci? Vyzkoušejte zážitkové střílení podle nastavených modulů či vlastního přání na venkovní střelnici a pod dohledem zkušeného instruktora. Na pár hodin zapomenete na stres v práci či nepříjemnosti v rodině. Budete se na podobné adrenalinové zážitky stále více těšit, až najednou zjistíte, že máte čistou hlavu a nic Vás nerozhází. Střelba ze zbraní nemusí být jen adrenalin. Trénujete tím i soustředění a trpělivost. A pak se může dostavit příjemný pocit z úspěchu. Třeba když ve vzájemném střeleckém "souboji" s manželkou či přítelkyní při Balíčku pro dva překvapíte sami sebe a předvedete se jako superagent, který střílí tak samozřejmě, jako dýchá. Obdiv Vás nemine. Nejlepší dárek pro muže? Jedině zážitkové střílení u nás.

Adrenalinové aktivity na míru

Vyberte si z široké nabídky balíčků nebo si zvolte modul na míru. Zastřílíte si u nás ze slavných zbraní, které znáte z filmového plátna. Cena modulů se odvíjí od počtu zbraní a nábojů, které budete mít k dispozici. Velmi oblíbené jsou nejen zážitky pro dva, ale i akční Bond 007. Poukaz na střelnici je skvělým dárkem pro celou rodinu – u nás mohou střílet i děti od 10 let, ale samozřejmě i babičky a dědečkové. Nebo jako jedinečná teambuildingová aktivita. Náš tým zajistí kompletní logistiku spojenou s akcí. Její průběh přizpůsobíme Vašim představám, možnostem a velikosti skupiny. Nelekneme se ani spolupráce se zahraničními firmami a zajistíme překladatele. Pravidelně nabízíme u našich adrenalinových aktivit i akční moduly, slevy a dárkové poukazy.

Prohlášení!

Prohlašujeme, že nejsme členy žádného hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka, nebo takového, které hlásá národnostní, rasovou, či třídní zášť vůči jiné skupině osob, ani taková hnutí nepodporujeme. Naše aktivity mají pouze komerční charakter. Členem NK-Teamu není možné se stát, je možné se pouze zúčastnit jeho školení a zážitkových akcí.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.