Hodnocení firmy Cestovní agentura Olympia Travel - Dovolená u moře

*
*
*
*
*
14 hodnocení
horakovale
7.10.2021
*
*
*
*
*

Olympia travel je nejlepší cestovní agentura, poradí, vysvětlí, doporučí a pak najde to co opravdu chcete. Doporučuji ❤

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Diatome
6.10.2021
*
*
*
*
*

Velmi vstřícný přístup.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
svobodova.cara
5.10.2021
*
*
*
*
*

Prostřednictvím cestovní agentury Olympia Travel cestujeme s manželem řadu roků. Poprvé v roce 2006 do Izraele, od té doby každoročně, jak po Evropě, tak i kousek dál. Vždy jsme byli spokojeni. Díky pí Pitašové, která je ochotná, vstřícná, dokáže zkušeně poradit s výběrem, jsme si bezstarostně splnili řadu snů. Doporučujeme!”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenkasusnova
5.10.2021
*
*
*
*
*

Vstřícnost, dokonalé zodpovězení našich otázek,snaha o maximální vyhovění našich představám o dovolené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Panáčkovi
5.10.2021
*
*
*
*
*

S CA Olympia Travel cestujeme s manželem již řadu let. Tato agentura má to veliké štěstí, že jí vede paní Alena Pittašová, je to člověk na svém místě. Dokáže se klientům věnovat v plné míře, poradit to, co by bylo podle jeho představ pro něho nejlepší, zařídí vše od začátku až do konce, ochotně řeší sebemenší problém a vždy je připravena pomoci. Dovolené doporučené paní Pitašovou jsou stoprocentní po všech stránkách, ať už jde o lokalitu, ubytování, stravu, vybraný hotel a i koneckonců ceny zájezdu. A vždy je tam i bonus navíc, který vás mile překvapí. Můžeme vřele doporučit a máme srovnání s roky cestování, když jsme paní Pitašovou ještě neznali. Dagmar a Josef Panáčkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ystejskalova
5.10.2021
*
*
*
*
*

S CA Olympia Travel a paní Pitašovou jezdím už ani nevím kolik roků, ale jsem vždycky velmi spokojená, dám na její doporučení, protože je skvělé a dovolenou si perfektně užiju, Yvonne

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Rostislav Urban
1.10.2021
*
*
*
*
*

S cestovní agenturou Olympia Travel - pí. A.Pitašovou jezdím na dovolenou už více jak 10let. Za tu dobu nebyl ani jednou žádný problém, naopak vše co bylo řečeno,slíbeno bylo dodrženo, v reálu bylo ještě o kapánek lepší. Paní A.Pitašová vždy skvěle poradí a doporučí ,přesně tu destinaci-místo, které "hledáte". CA s pí.Pitašovou, můžu doporučit na 100%.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martinakvetenska
15.7.2021
*
*
*
*
*

Byli jsme na dovolené doporučené a zařízené paní Pitašovou z Olympia Travel poprvé a byli jsme velmi spokojeni. Hotel a prostředí bylo moc pěkné, čisté (Řecko, Kos, Hotel Gaia Palace), personál příjemný, strava dobrá. Skrz covid sice fronty na jídlo, ale dalo se to. Pořadatelem zájezdu CK Čedok, se službami delegáta taky spokojenost, co jsme potřebovali zařídil, pomohl. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
danabrhelova
9.6.2021
*
*
*
*
*

S cestovni kanceláří jsem spokojená, obzvlášť s paní Pitašovou, vřele doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mariekarasova
7.6.2021
*
*
*
*
*

Vždy ráda chodím za paní Pitasovou, která je naprostou profesionalkou ve svém oboru. Všechny pobyty od ní zprostředkovane byly bez chyby. I nadále a stále s Olympia Travel ♥️😊Marie Karasova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kobližná 47/19
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • Obchodní dům Vichr
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 10:0017:00
  • Út 10:0017:00
  • St 10:0017:00
  • Čt 10:0017:00
  • 10:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo