Hodnocení firmy BENCO

*
*
*
*
*
30 hodnocení
czernekadam
15.6.2020
*
*
*
*
*

Na eshopu benhome.cz jsem si zakoupil kontejnej na 300 l vody spolu s podstavcem. Obchodník tehdy uváděl dobu dodání 7 dnů. Po 3 dnech od objednání ale otočit, a řekl, že doba dodání bude nakoenc 14 dnů. Po tom co jsem si stěžoval tak změnil údajnou dobu dodání na cca 10 dnů, ovšem tu vzápení a bez jakéhokoliv kontaktu nebo omluvy zase bezohledně změnil na 14 nebo více dnů. Dnes mi přišlo rozlámané zboží a potom, co jsem obchodníkovi volal, tak mě odkázal, že mám tohle zboží odeslat poštou zpět, když je podle mě rozlámané. Chci si stěžovat na to, že obchodník záměrně úvádí nepravdivé informace ohledně dodání, aby nalákal zákazníky, avšak v zápětí dobu dodání prodlužuje. Nejsem jediný, kdo si tohle zažil a takových recenzí již je více. Domnívám se, že se jedná o jednání minimálně na hraně zákona. Na webu přeci mají být uvedeny pravdivé informace o době dodání a v případě že jsem obelhán a doba dodání se významně prodlouží, měl by mi být finančně kompenzován čas na čekání na zboží (komenzace za lež obchodníka). Taktéž téměř nemožnost reklamace (kde Vám odešlou 300l kontejner?) považuji za nechutné a bezohledně. Každý normální obchod Vám při zjevné vadě pošle zpětnou dopravu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
3.7.2015
*
*
*
*
*

Jsem s nákupem spokojen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
28.6.2015
*
*
*
*
*

Na stránkách prodejce nebylo jasné, jak slevový voucher uplatnit, byl třeba ještě telefonický kontakt.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
19.6.2015
*
*
*
*
*

vše v pořádku-sice jsem déle čekal,ale dočkal jsem se.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
15.6.2015
*
*
*
*
*

Naprosto spokojeny

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
5.5.2015
*
*
*
*
*

Vše dorazilo v pořádku a včas. Kvalitu truhlíků jsem čekala horší, takže milé překvapení :-). Velká spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
5.5.2015
*
*
*
*
*

Vše dorazilo v pořádku a včas. Kvalitu truhlíků jsem čekala horší, takže milé překvapení :-). Velká spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.5.2015
*
*
*
*
*

Kompostér přišel výborně zabalený a velmi rychle! Byl tak zabalený, že byl problém ho vůbec vybalit :-) tím ovšem nedošlo k žádnému poškození zboží, kompostér je z tvrdého plastu a velmi snadno sestavitelný. Jen pozor, mřížová okénka a dvířka jsou na sobě tak aby se Vám při montáži nezdálo, že Vám něco chybí. Nechybí nic a vše do sebe zapadalo. kompostér už slouží a je super. Rozhodně doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.5.2015
*
*
*
*
*

Kompostér přišel výborně zabalený a velmi rychle! Byl tak zabalený, že byl problém ho vůbec vybalit :-) tím ovšem nedošlo k žádnému poškození zboží, kompostér je z tvrdého plastu a velmi snadno sestavitelný. Jen pozor, mřížová okénka a dvířka jsou na sobě tak aby se Vám při montáži nezdálo, že Vám něco chybí. Nechybí nic a vše do sebe zapadalo. kompostér už slouží a je super. Rozhodně doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anonymní
4.5.2015
*
*
*
*
*

Kompostér přišel výborně zabalený a velmi rychle! Byl tak zabalený, že byl problém ho vůbec vybalit :-) tím ovšem nedošlo k žádnému poškození zboží, kompostér je z tvrdého plastu a velmi snadno sestavitelný. Jen pozor, mřížová okénka a dvířka jsou na sobě tak aby se Vám při montáži nezdálo, že Vám něco chybí. Nechybí nic a vše do sebe zapadalo. kompostér už slouží a je super. Rozhodně doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Želatovice 29
  • 751 16 Želatovice
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 7:0015:30
  • Út 7:0015:30
  • St 7:0015:30
  • Čt 7:0015:30
  • 7:0014:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo