Hodnocení firmy Marks and Spencer Czech Republic, a.s.

*
*
*
*
*
62 hodnocení
Kačka
25.11.2018
*
*
*
*
*

OC Varyada Karlovy Vary: velmi ochotný a milý personál, paní prodavačky Dana a Irena skutečně dámy na pravém místě. Rozhodně souhlasím s nejvyšším ohodnocením. K.Viktorova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
22.11.2018
*
*
*
*
*

Vždy milá obsluha, velmi pěkné spodní prádlo, ochota personálu,prostorné kabinky,oddšlení po travin je skvělé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karla
22.11.2018
*
*
*
*
*

Pěkný výběr zboží, vždy si něco vyberu a hlavně mi oděv sedí. Slušný personál, příjemné prostředí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marie.remkova
20.11.2018
*
*
*
*
*

Moc děkujeme za příjemné a profesionální vystupování zaměstnanců v prodejně M&S v OC Letňany. Marie Remková s rodinou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
peta.olivka
17.11.2018
*
*
*
*
*

Příjemný personál n

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
machanova.l
10.11.2018
*
*
*
*
*

Na základě telefonického dotazu zaměstnanci prodejny ochotně vyhledali pobočky , kde mají k dispozici požadované zboží a informace mi sdělili obratem po telefonu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janina.smidova
8.11.2018
*
*
*
*
*

Celkem často navštěvuji Marks & Spencer v OC Nisa v Liberci, proto chci tímto poděkovat prodejním asistentkám Hance a Elišce. Jsou velice příjemné a ochotné a pomohou při výběru zboží . Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
stolbovae
23.10.2018
*
*
*
*
*

Navštěvuji nejčastěji prodejnu na Chodově,kde jsem vždycky spokojena. Občas ale zajdu i na Nový Smíchov.Také tam ráda nakupuji. Prostě Vaše firma Marks and Spencer se mi líbí. ewašto

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lerekule
19.10.2018
*
*
*
*
*

V prodejně na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem s obsluhou a se sortimentem spokojenost. Doporučuji. L.Ševčíková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
DOMINIK
15.10.2018
*
*
*
*
*

S nákupem jsem byl spokojen, jenom jsem musel navštívit oba prodejny v Ostravě, prodavačky ochotně poradili s výběrem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Republiky 1078/1
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • OC Palladium
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo