Hodnocení firmy Marks and Spencer

*
*
*
*
*
78 hodnocení
Irena
20.3.2019
*
*
*
*
*

Dnes jsem nakupovala dziny v OC Olympia Plzen v prodejne Marks&Spencer.Pravidelne a casto nakupuji- dnes jsem potrebovala pomoci a p.prodavacka mi vybrala 4 druhy dzin,poradila a byla velmi profesionalni.Chtela bych ji podekovat za ochotu a vstricnost a mile chovani.Jmenuje se p.Stanislava.Dekuji s pozdravem Dr.Tomanova.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pekarkova
8.3.2019
*
*
*
*
*

Dnes v 11:40 jsem platila v oddělení Potravin na Václavském náměstí. Pokladní jsem předložila nedávno obdržené kupony na 15% slevu, dvounásobný počet bodů a dvě poukázky na 60 Kč. Zaplatila jsem 932,- Kč a posléze doma (před chvílí) zjistila, že mi pokladní 120, - Kč neodečetla. Byla to pokladna úplně vpravo a pokladní nebyla Češka - odhaduji, že Ruska či Ukrajinka. Mrzí mě to, protože jsem dlouholetou a věrnou zákaznící MandS nejen zde ale i v UK. Nic podobného se mi nikdy nestalo. 28.2.2019

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nesterenko.hana
5.3.2019
*
*
*
*
*

Vetsinou nakupuji v OC Chodov nebo na Budejovicke. Vzdy zde najdu kvalitni a hezke obleceni v potrebne velikosti. Obsluhujici personal je mily a vstricny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dedinovas
28.2.2019
*
*
*
*
*

Nakupy v Marks a Spencer mi vyhovuji,protoze vzdy najdu neco zajimaveho v odpovidajiici kvalite i cene.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Milana
19.2.2019
*
*
*
*
*

kvalitní zboží, dlouhodobé zkušenosti

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jaroslava.vorackova
16.2.2019
*
*
*
*
*

Kvalitní zboží, pohodova atmosféra

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alena.jadrna
13.2.2019
*
*
*
*
*

Nákup probíhá vždy v klidu a pohodě, prodavačky jsou milé, vstřícné a hlavně usměvavé (a to se jen tak někde nevidí).

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Irena
9.2.2019
*
*
*
*
*

Koupila jsem si podprsenku bez zkoušení a doma jsem zjistila, že je malá. Bez problémů mně ji v prodejně na Václavském náměstí vyměnili za větší. Prodavačka na pokladně reklamací je byla velmi ochotná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Věra
6.2.2019
*
*
*
*
*

Prodavačky v prodejně v Českých Budějovicích jsou vždy velmi ochotné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iva
31.1.2019
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat paní Marii na pokladně pánského a dětského oddělení. Byla opravdu velice ochotná a bez problému se vším poradila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Republiky 1078/1
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • OC Palladium
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo