Hodnocení firmy Marks and Spencer

*
*
*
*
*
130 hodnocení
reditel
16.10.2019
*
*
*
*
*

V obchodech Marks Spencer nakupuji od začátku jejich působení v České republice. Vždy jsem velmi spokojena s nabídkou i příjemnou obsluhou. Nejčastěji zajdu do obchodu v Olympii Plzeň. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanka
15.10.2019
*
*
*
*
*

Prodejna příjemná, výběr i ceny slušné k dnešní náročné době. Síť prodejen dobře rozmístěna. Jen mi vadí, že na účtence není uveden FIK

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
drdacka
11.10.2019
*
*
*
*
*

Při každém dotazu jsem byla vlídně a ochotně obsloužena. Většinou chodím do prodejny na Václavské náměstí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva.jirkalova
6.10.2019
*
*
*
*
*

Kvalitní zboží, vstřícná obsluha.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jane
5.10.2019
*
*
*
*
*

moc ráda chodím i jen třeba koukat do vašeho příjemného obchodu.a často nezůstane jen u koukání.nakupuje zde ráda i moje kamaradka ze zahraničí.prijemne prostředí,velmi ochotný personál.vřele doporučuju :-) přeju všem hezký a pohodový podzim

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena Beránková
26.9.2019
*
*
*
*
*

Ráda v Marks and Spencer nakupuji elegantní oblečení, nejvíce spokojena jsem s nákupem prádla, které vždy perfektně sedí a drží tvar po mnohočetném vyprání. Také velmi ráda nakupuji potraviny nebo si dám v restauraci kávu a občerstvení

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana V.
24.9.2019
*
*
*
*
*

Ochota personálu, přehlednost prodejny, široký sortiment, dobrá cena...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janasimulka
24.9.2019
*
*
*
*
*

spol. M&S má velmi vkusné oblečení i kvalitní potraviny, s nákupy obecně jsem velmi spokojená. Převážně navštěvuji prodejnu v Palladium, kde se vždy ze strany zaměstanců potkám se vstřícným jednáním a profesionálním chováním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Odehnalovaaja
24.9.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den ,velice spokojena s personálem v ČB .Konfekce ....super!❤9800106228268 ,23.9.2019 -83/01/19020495. Děkuji a přeji hezký den Alena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hilda.havlikova
18.9.2019
*
*
*
*
*

S dnešním nákupem jsem velmi spokojená. Výběr zboží na vysoké úrovni. Paní prodavačka velmi vstřícná. čl.karta 9800100859949 nákup -82/01/190255857 18.9.2019

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Republiky 1078/1
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • OC Palladium
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo