Hodnocení firmy Marks and Spencer

*
*
*
*
*
184 hodnocení
ostravák
30.6.2020
*
*
*
*
*

jsem spokojen s nabídkou a sortimentem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
majkastar
29.6.2020
*
*
*
*
*

Velká spokojenost, velký výběr krásného módního zboží i pro vyšší věkovou kategorii. Personál příjemný, poradí. Marie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
warhel
24.6.2020
*
*
*
*
*

S nákupem dnes jsme byly spokojeny. Na léto připravena hezká kolekce -len. Obsluha byla příjemná a ochotná. (Ostrava - Karolina)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jozefka.m
24.6.2020
*
*
*
*
*

jsem spokojena s nakupem a s obsluhou rada se tam vracim

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirababa
20.6.2020
*
*
*
*
*

Velmi spokojena jak s výběrem zboží tak s obsluhou . V Metropoli Zličín určitě se do této prodejny budu ráda vracet . Jiřina.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sára a bonna
20.6.2020
*
*
*
*
*

Zajímavý moderni sortiment oblečení i kosmetika vždy si něco vyberu i maličkost potěší vše je kvalitní Děkuji vám že jste ....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
a.herudek
19.6.2020
*
*
*
*
*

příjemné prostředí, kvalitní zboží, vždy si vyberu, příjemné prodavačky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
drabinovav
17.6.2020
*
*
*
*
*

Dnes 17.6.2020 jsme se s partnerem vydali do FORUM NOVA KAROLINA v Ostravě koupit oblek pro výjimečnou příležitost. Když oblékl první oblek, tak vypadal jako by ho zdědil po svém starším bratrovi. Ujala se nás velice šikovná a ochotná paní Marcelka, která nám našla vhodnou velikost a doladila i košili. Velice ochotně nám donesla na výběr více košil a poradila nám i jaké boty a kravata by se k tomu hodila. Odcházeli jsme nadšeni a velice spokojeni. Do takové prodejny se určitě velice rádi vrátíme. Děkujeme paní Marcelce za skvělou a profesionální obsluhu.👌 Ještě jednou děkují Drabinovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martasasyn
17.6.2020
*
*
*
*
*

Moc mýlí prodavačky v Poladiumi ráda tam chodím nakupovat hlavně je tam pryjemni prodavačky z ukrajiny

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
veronika.hermanova
14.6.2020
*
*
*
*
*

Moc děkuji prodavačkam v Liberci v Nise konkrétně paní Hance a Kristýně opravdu velmi úžasný přístup děkuji Heřmanova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Republiky 1078/1
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • OC Palladium
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo