Hodnocení firmy Marks and Spencer

*
*
*
*
*
201 hodnocení
milena.urbanova
18.12.2020
*
*
*
*
*

Urbanová. M Dnes jsem opět nakupovala v centru Olympia a znovu velmi spokojená s osobní asistencí prodavaček, dobrý nákup a milý přístup, co více si přát. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mkraemerova
4.12.2020
*
*
*
*
*

Kupovala jsem košili a kalhoty, příjemná paní prodavačka mne upozornila na výhodnou slevu, jestliže si nejdříve založím věrnostní kartu. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Marta.binkova
11.11.2020
*
*
*
*
*

1.10.jsem nakupovala v prodejně v Liberci a chci pochválit paní prodavačku,která byla velmi ochotná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
janus.cerna
14.10.2020
*
*
*
*
*

Hvězdičky jsem dala personálu za jejich ochotu při jednání a pomoc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kasparova.m
8.10.2020
*
*
*
*
*

Dnes jsem nakupovala v oddělení prádla chtěla bych pochválit paní pokladní která byla velmi laskavá a milá. Mám problém s nohou takže musím při chůzi používat berli 2x mi spadla při nákupu a ona mi hned se vším pomohla. Máte vínikajici zaměstnance a vaši společností dělají dobré jméno. S pozdravem Milada Kašparová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Veehra
4.10.2020
*
*
*
*
*

Vždy si výběru Obsluha dobra a pořadí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marcela.proft
6.9.2020
*
*
*
*
*

spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karel
31.8.2020
*
*
*
*
*

Tím to bych chtěl poděkovat paní Petronele za pomoc při výběru obleku v obchodu Mark and Spencer v prodejně na Chodově. Skvěle mi poradila, ochotně se mi věnovala a musím uznat,že jak nesnáším nákupy oblečení, tohle byl jeden z nejpříjemnějších, co jsem zažil. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pražačka
30.8.2020
*
*
*
*
*

Při nákupech v Praze u MandS většinou postrádám prodavačku, která by uměla vystavené zboží a vhodné kombinace doporučit a "prodat". Bohužel takové pozice v obchodech již snad neexistují. Jinak oceňuji ochotu pokladních při výměně nebo vrácení zboží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iva
22.8.2020
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená s nákupem v Marks and Spencer v Olympii v Plzni. Nakupovala jsem 20. 8. a 21.8., paní prodavačka Stanislava byla naprosto vynikající. S nákupem mi velmi pomohla, a to nejen teď, ale i při minulých nákupech. Také velmi kladně hodnotím bezproblémové vrácení oblečení. Iva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Republiky 1078/1
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • OC Palladium
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0022:00
  • 9:0022:00
  • So 9:0022:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo