SIC - VENIM s.r.o. - Razidla a průmyslové značení Ostrava

Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení

Dodáváme mikroúderové a rycí stroje, laser, elektrochemické značení, průmyslové popisovače, razidla ruční i na zakázku, plomby, nástřik-SprayJet, vypalovadla. Distribucí přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení se zabýváme již více než 25 let.

tel:
+420 596 744 230
fax:
+420 596 744 230
e-mail:
sic@venim.cz
web:
www.venim.cz
ceník:
www.venim.cz/ceniky
facebook:
www.facebook.com/sicvenim
  • Kravařská 452/13
  • Ostrava - Mariánské Hory
  • 709 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Označte si jakýkoliv materiál

Jsme schopni vám nabídnout nejen široký sortiment za skvělé ceny, ale i servis a poradenskou službu na úrovni. V roce 1996 jsme se stali výhradním distributorem několika výrobců a jejich produktů. Mezi ně patří mikroúderové a rycí značící stroje a vláknové lasery firmy SIC MARKING (Česká a Slovenská republika).

Dále pak průmyslové popisovače firmy Burkard (Česká a Slovenská republika, Maďarsko a Polsko) a ruční razidla firmy UNY (Česká a Slovenská republika). V roce 2004 jsme se stali výhradním distributorem celého sortimentu, zvláště pak elektrochemického značení firmy Universal Marking Systems pro východní Evropu.

V roce 2007 jsme se stali výhradním distributorem celého sortimentu firmy ELRIED pro Českou a Slovenskou republiku. Na technickém řešení v oblasti průmyslového značení dále spolupracujeme s firmami MARSH a MECAGRAV, které patří mezi světovou špičku v tomto oboru.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo