Daňová Kalkulačka Aktuálně.cz – pro online daňové přiznání

Vyplňte přiznání k dani z příjmu fyzických osob za pár minut

Podáváte daňové přiznání? Využijte daňovou kalkulačku na stránkách Aktuálně.cz. Přiznání k dani z příjmu fyzických osob vyplníte v online formuláři, vytisknete, podepíšete a můžete podat. Online daňové přiznání je zdarma a především mnohem pohodlnější, než nepraktický papírový formulář.

Více informací

Vypočítat daně v online kalkulačce

Jak podat bezbolestně přiznání k dani z příjmu fyzických osob?

Patříte mezi ty vyvolené, kteří každým rokem podávají přiznání k dani z příjmu fyzických osob? Tuto značně neoblíbenou činnost si dnes můžete významně usnadnit. Stačí využít daňovou kalkulačku na stránkách našeho internetového deníku Aktuálně.cz.

Formulář daňového přiznání ve formě online aplikace je mnohem šikovnějším nástrojem, nežli prostý papírový dokument. Jednoduše vložíte čísla uvedená na potvrzení od zaměstnavatele. Aplikace provede všechny potřebné výpočty a výsledky umístí do patřičných kolonek.

Jak podat daňové přiznání s využitím online daňové kalkulačky na Aktuálně.cz? Po vyplnění vám přijde hotový formulář na email. Poté stačí dokument jen vytisknout, podepsat a podat na úřadě. Online daňové přiznání je nejen praktické, ale také zdarma.

Daňové přiznání online – snadno, rychle a přesně

Online daňové přiznání s využitím daňové kalkulačky je anonymní, respektive je na vašem uvážení, zda osobní údaje vložíte. Vyberete-li si možnost osobní údaje vložit, zakomponují se do výsledného formuláře. Stejně tak je ale můžete doplnit následně sami.

Součástí formuláře jsou samozřejmě také slevy na dani. Informace o slevách a odpočtech uvedete ve druhém kroku při vyplňování online formuláře k přiznání k dani z příjmu fyzických osob. Nemusíte se tak obávat, že byste zaplatili na daních víc, než je třeba.

Jak na daňové přiznání snadno, rychle a přesně? Využijte daňovou kalkulačku na stránkách Aktuálně.cz.

Náš TIP: vyzkoušejte bezplatně službu BEZŠANONU.cz - jednoduchý nástroj na faktury, DPH, kontrolní hlášení a celé účetnictví.

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo